Ax, εμένα μου άρεσε η σκηνή στην πισίνα... Αξεπέραστη στο είδος της... Άσε που εγώ ήμουν υπέρ της Αλέξις...Wally είπε:Βαζεις ενα κλιπακι με το ξυλικι Αλεξις και Κρυσταλ και η νεα αποπειρα νεκραναστασης ξεχνιεται αυτοματα
Δεν πρέπει να «φτηναίνεις» χαρακτήρες που υπερβαίνουν σε τόσο μεγάλο βαθμό τα συνηθισμένα μέτρα και σταθμά. Ακόμα κι όταν ο αυθεντικός Μπλέικ εμφανιζόταν σκληρός ή και αντιπαθητικός, δεν έπαυε ποτέ να δείχνει άντρας με οντότητα και εξουσία. Αδυνατώ να πιστέψω ότι ο τζιτζιφιόγκος που παριστάνει τον Μπλέικ στο διαφημιστικό της ψευδεπίγραφης νέας Δυναστείας είναι αυτοδημιούργητος πολυεκατομμυριούχος.Aardvark είπε:
Μην το λες, μην το λες....Δεν πρέπει να «φτηναίνεις» χαρακτήρες που υπερβαίνουν σε τόσο μεγάλο βαθμό τα συνηθισμένα μέτρα και σταθμά. Ακόμα κι όταν ο αυθεντικός Μπλέικ εμφανιζόταν σκληρός ή και αντιπαθητικός, δεν έπαυε ποτέ να δείχνει άντρας με οντότητα και εξουσία. Αδυνατώ να πιστέψω ότι ο τζιτζιφιόγκος που παριστάνει τον Μπλέικ στο διαφημιστικό της ψευδεπίγραφης νέας Δυναστείας είναι αυτοδημιούργητος πολυεκατομμυριούχος.
Για τον ίδιο ακριβώς λόγο πιστεύω ότι οι συνοικιακού τύπου γυναικοκαβγάδες ήταν λάθος ακόμα και στην πρωτότυπη σειρά, ανεξάρτητα απ’ το αν έφερναν τηλεθέαση ή όχι. Το «1% του 1%» μπορεί να λύνει τις διαφορές του ακόμα και με δολοφονίες, αλλά όχι με ξεμαλλιάσματα.
Μα κοιτάξτε φόρεμα (Η Αλέξις...) Μα κοιτάξτε μαλλί (Η Αλέξις)... Αααααχ... Άλλα τα μάτια του λαγού κι άλλα της κουκουβάγιας....Wally είπε:Ειχε πολλες δυνατες σκηνες
Αριστοκρατικη φυσιογνωμια υπο οποιεσδηποτε συνθηκες
Τα μπογιατιζουμε, τα "αναβαθμιζουμε" με ασχετες σκηνες και νεους τιτλους κλπ κλπΕμεις "οι μαγκες" τα σβηνουμε, τα πεταμε στα σκουπιδια, τα αφηνουμε σε υπογεια και χαλανε, κλπ, κλπ
Αναφερεστε στις κινηματογραφικες ταινιες και οχι στις τηλεοπτικες σειρες. Αυτες τις εσβησαν ή τις πεταξαν. Μακαρι να υπηρχαν και ας τις χρωματιζαν και ας αλλαζαν και τους τιτλους. Δυστυχως ομως δεν θα τις ξαναδει ποτέ κανεις.....Τα μπογιατιζουμε, τα "αναβαθμιζουμε" με ασχετες σκηνες και νεους τιτλους κλπ κλπ