Δόκτωρ Χου (Doctor Who)

What's your doctrine Doctor?

Dr.Who is back.Σημερα ειδα σποτ στον ΣΚΑΪ."Συντομα"(λεει) θα δουμε τις νεες του περιπετειες.

Θα προτιμουσα τον 4ο δοκτωρα(Tom Baker)...
 
To δα και εγω το σποτακι...αντε γιατι δεν εχουμε αλλο bandwidth :cool:
 
Μαζι σου Shadow!

Eνας ειναι ο Doctor Who,οι αλλοι ειναι απλα οδοντοκρεμες...
 
Μιλάμε για την καινούριια γενιά έτσι;
 
Παιδία, και εγώ ψηφίζω Tom Baker !

Με θύμιζε "ψευτοδιανοούμενο" με το κασκώλ και την καπελαδούρα,

αλλά γενικά τον πήγαινα !

Οι υπόλοιποι γιατροί, δεν είναι ούτε ... για "αγροτικό" !
 
Λοιπόν προς άπαντα ενδιαφερόμενο:

Στο τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ σήμερα Παρασκευή 21:00 ξεκινάει η νέα σειρά του Dr. Who που αποτελεί αναβίωση της παλιάς γνωστής και αγαπημένης σειράς. Θα μεταδίδεται κάθε Παρασκευή την ίδια ώρα και θα έχει διάρκεια μία ώρα. Προσοχή μόνο στο γεγονός ότι το συγκεκριμένο κανάλι έχει την τάσει να μεταγλωτίζει τις ξένες του σειρές, οπότε εάν συμβαίνει το ίδιο και με τον Δόκτορα μην σας φανεί παράξενο...

Συντονίστε τους δέκτες σας.

(επίσης για όσους ασχολούνται με παραφυσικά φαινόμενα κ.λπ. ενδιαφέρον έχει και η εντελώς νέα σειρά 4400 κάθε Δευτέρα 21:00 στο ίδιο κανάλι).

dr-who-xmas-invasion-779551.JPG
 
ambu_dare είπε:
Προσοχή μόνο στο γεγονός ότι το συγκεκριμένο κανάλι έχει την τάσει να μεταγλωτίζει τις ξένες του σειρές, οπότε εάν συμβαίνει το ίδιο και με τον Δόκτορα μην σας φανεί παράξενο...
Δυστυχώς συμβαίνει. Ένας φίλος μου είπε ότι ο Doc θα «μιλάει» με τη φωνή του Γιώργου Νινιού. Τουλάχιστον είναι λίγο ρετρό ο τύπος…
 
Σχετικά με τον νέο κύκλο του Δόκτωρα που προβάλεται από το κανάλι ΣΚΑΙ.

Τελικά κρίνοντας, από τα δύο πρώτα επεισόδια, δεν μπορώ να πω ότι με ενθουσίασε, αλλά είναι νωρίς ακόμα. Ο χρόνος θα δείξει. Θα συνεχίσω να την παρακολουθώ αυτή την σειρά, μιας και το κανάλι με έχει κερδίσει γενικά και από την άλλη δεν παίζουν τα υπόλοιπα τίποτα καλύτερο.

Πάντως η σειρά 4400 είναι πολύ ενδιαφέρουσα, σας την προτείνω ανεπιφύλακτα.
 
Πράγματι τα πρώτα επισόδια δεν είναι κάτι το τρομερό. Αργότερα θα βελτιωθεί λίγο αλλά και πάλι δε θα είναι κάτι που θα σε κολλήσει στην οθόνη.

Άσχετο. Σήμερα έβλεπα κάποια επισόδια του Voyager (αυτά με τους Borg) και κόλησα πολύ. Trek (όλα), Β5, Galactica (το νέο) απλά εκπληκτικές σειρές.

Έπονται τα Stargate (SG-1) και κάπου στο βάθος ο δόκτωρας.
 
[edit] copyrights [edit] Μιας και η ενχώρια παραγωγή ασχολείται κυρίως με τα reality, meeting, singing & dancing contests και styling εκπομπές.

Αλήθεια τώρα ποιος βλέπει τους άλλους να γλεντάνε, να τρώνε, να πίνουν και να χορεύουν στο στούντιο και τί σ***α διασκέδαση "παίρνουν" από αυτό. Ή τους άλλους να κλαίνε στην ΤιΒι για ένα πεντακοσάρικο που θα πάρουν (εάν) μετά από ένα εξάμηνο... Μην λερώσω το στόμα μου με τα λοιπά reality και τις ειδήσεις (λέμε τώρα)...

ΣΚΑΙ και πάλι ΣΚΑΙ. Άντε και Κρατικά.

Τα υπόλοιπα για τα σκουπίδια.

tvtrashyp3.gif
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Αν δεν τα μετεφραζε κιολας....αλλα ας μην τα θελουμε και ολα..
 
ambu_dare είπε:
ΣΚΑΙ και πάλι ΣΚΑΙ. Άντε και Κρατικά.Τα υπόλοιπα για τα σκουπίδια.
Σωστος ο Ambu. Τουλάχιστον βρέθηκε ένας λόγος να ανοιξουμε τα χαζοκούτια και πάλι. :thumbup:
 
Κατ' αρχην οσον αφορα το Doctor Who, στην Αγγλια υπαρχει μεγαλη πορωση με τη συγκεκριμενη σιερα, και μονο το γεγονοες οτι παιζεται τοσα χρονια, καταλαβαινει κανεις... κι εγω τον Tom Baker προλαβα και ομολογω οτι οταν εβλεπα τη σειρα αυτη με επιανε μια ψυχολογια απο το φοβο μου :D

Σήμερα έβλεπα κάποια επισόδια του Voyager (αυτά με τους Borg) και κόλησα πολύ. Trek (όλα), Β5, Galactica (το νέο) απλά εκπληκτικές σειρές.
Φιλε μου, ολα αυτα τα βαζει καποιο ελληνικο καναλι η τα ειδες σε κανενα torrent η dvd? Μεχρι περυσι η ΝΕΤ επαιζε τον πρωτο κυκλο του Star Trek Enterprise με τον Scott Bakula αλλα οταν το πηρα χαμπαρι ηταν αργα και ως γνωστον αν δεν δεις Star Trek απο την αρχη, χανεις τη μπαλα.

Οσον αφορα το Voyager που αναφερεσαι, οταν ξεκινησε ειχα ξενερωσει με τη ζωη μου διοτι στην ουσια αντικατεστησε το Deep Space 9 το οποιο ηταν απλα φανταστικο. Μετα τις πρωτες 1-2 σεζον ομως βελτιωθηκε παρα πολυ σε σημειο που εγινε αχαστο και τελικα ειχε και καλο καστ ηθοποιων.
 
DS9 μια από τις καλύτερες σειρές scifi. Και εγώ φανατικός οπαδός φίλε μου. Βέβαια στην αρχή το αντιμετώπισα όπως και το Voyager, επιφυλακτικά.. Βλέπεις το TNG για μένα ήταν μεγάλο άλμα σε σχέση με το Old serires.

O δόκτωρας βλέπεται ευχάριστα αλλά δεν έχει αυτό το κάτι που θα με κρατήσει. .

Π.χ Θυμάται κανείς μια σειρά Ε.Φ που είχε ξεκινήσει το Star μέσα 90 που την ιδέα την είχε ο δημιουργός του Star Trek? Είχε θέμα την επίσκεψη εξωγήινων κσι πρωταγωνιστής ήταν ένας μπάτσος με ένα εμφύτευμα στο χέρι του που του έδινε την δυνατότητα να θυμάται κάθε στιγμή της ζωής του σαν τώρα.

Είχα εντυπωσιαστεί από τις πρωτότυπες ιδέες που είχαν οι σεναριογράφοι,
 
Οταν μιλας για δημιουργο του Star Trek μιλας για τον Gene Rodenberry που αφησε το ματαιο τουτο κοσμο το 1995. Εγω το ατομο τον θεωρω πραγματικα μπροστα απο την εποχη του(κατι σαν τον κυρ-Βασιλη το Δανιηλ στο ποδοσφαιρο δηλαδη :D ), αν σκεφθεις οτι τα original series του Star Trek(με τον Captain Pyke για ενα επεισοδιο και τον Captain James T. Kirk για τα υπολοιπα) σε μια εποχη που η ρατσιστικη βια και ο ψυχρος πολεμος στις ΗΠΑ ηταν στο απωγειο τους, αυτος δημιουργησε μια σειρα με ενα διαστημοπλοιο του οποιου τη γεφυρα επανδρωναν ενας Ρωσος(Pavel Chekov), ενας Ασιατης(Hikaru Sulu) και μια γυναικα που ηταν μαλιστα εγχρωμη(Lt Uhura). Απιστευτα πραγματα για την εποχη.

Δε συζητω καθολου το ολο concept του Star Trek Universe και ποσο ρεαλιστικο ειναι, ουτε και για την τεχνολογια που χρησιμοποιειται. Μονο και μονο το γεγονος οτι ο Stephen Hawking εγραψε το βιβλιο "The Physics of Star Trek" για να επιβεβαιωσει το θεωρητικο υποβαθρο της τεχνολογιας της σειρας, τα λεει ολα.

Sorry για το εκτος θεματος.
 
για μενα Dr Who ειναι μονο ο Τom Βaker.

[edit] Dead pic [edit]

τον εχω ταυτισει μ τον ρολο κ δεν μου κανει κεφι να δω την σειρα με οποιονδηποτε αλλο ηθοποιο..

η μουσικη της εισαγωγης ειναι η αγαπημενη μου απο τηλεοπτικη μαζι φυσικα με αυτη του ιπποτη της ασφαλτου

ο Tom Baker οπως ειναι σημερα

t197_news01.jpg
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Αν και έχουν περάσει (και από την παλιά σειρά) πολλοί ηθοποιοί από τον ρόλο του Δόκτορα, πρέπει να παραδεκτώ ότι και εγώ όταν σκέφτομαι τον Dr. Who, ο Tom Baker έρχεται στο μυαλό μου.

Ωστόσο, όπως είναι σήμερα, μου φαίνεται ότι χρειάζεται ένα μικρό ταξίδι στον χρόνο... :)
 
για μενα Dr Who ειναι μονο ο Τom Βaker.
200px-Bakert.jpg


τον εχω ταυτισει μ τον ρολο κ δεν μου κανει κεφι να δω την σειρα με οποιονδηποτε αλλο ηθοποιο..

η μουσικη της εισαγωγης ειναι η αγαπημενη μου απο τηλεοπτικη μαζι φυσικα με αυτη του ιπποτη της ασφαλτου
Συμφωνώ και εγώ, απόλυτα.

Αν και με την τραγική του αμφίεση,

θύμιζε μάλλον θολοκουλτουριάρη αποτυχημένο λογοτέχνη,

παρά επιστήμονα !
 
Πίσω
Μπλουζα