Δόκτωρ Χου (Doctor Who)

Στο ΣΚΑΙ είδα κάποια φευγαλέα επεισόδια και μου άρεσε αρκετά. Από περιέργεια άρχισα να βλέπω κανονικά την τέταρτη σαιζόν (με τους γνωστούς τρόπους) και οφείλω να ομολογήσω ότι μου αρέσει, έχει φοβερές ατάκες. Έχει έναν παιδικό τόνο πού και πού, χαριτωμένα τερατάκια και τέτοια, αλλά όταν σοβαρεύει σε κερδίζει.

Καμια αλλη τρελη να της τρεχουνε τα σαλια με τον David Tennant;; Μοναχουλα ειμαι;;;
Καλός είναι, άντε μην κλαις. :D Ιδιαίτερα όταν κόβει την τρέλα και σοβαρεύει λίγο, είναι γλυκούλης. Αλλά... πολύ αδύνατος για τα γούστα μου, εγώ θέλω νταβραντωμένους άντρες! :p :animlaugh:
 
Ανημερα Πρωτοχρονιας τελειωνει για το "Doctor Who" και το κεφαλαιο που λεγεται 10ος Δοκτορας, ο πιο δημοφιλης απ'ολους, για μενα αξεπεραστος. Μετα απο 3 σαιζον και 4 σπεσιαλ επεισοδια, ο Ντέηβιντ Τένναντ θριαμβευτικα θα παραδωσει τη σκυταλη του Άρχοντα του Χρονου στον διαδοχο Ματ Σμιθ, καθως ο 10ς Δοκτωρ θα πεθανει και θα αναγεννηθει στον 11ο.

Η μακροβιοτερη δραματικη σειρα επιστημονικης φαντασιας (κατοχος ρεκορ Γκινες παρακαλω), θα επιστρεψει με την 5η σαιζον και τον 11ο Δοκτορα την ερχομενη ανοιξη.

:flower:
 
Θα ητανε παραλειψη μου αν δεν εκανα ενα συμπληρωματικο σχολιο λεγοντας ποσο καταπληκτικο ητανε τελικα το κυκνειο ασμα του Δεκατου Δοκτωρα! Απο τις σπανιες φορες που συμφωνω, αποδεχομαι και ειμαι περηφανη για το λογο που πεθαινει ενας ηρωας! Και ο Ντεηβιντ Τενναντ δινει ενα συγκλονιστικο ρεσιταλ ερμηνειας! :clap: :worship: :award:

Δεν ξερω αν η ελληνικη τηλεοραση βαλει τελικα την 4η σαιζον και τα σπεσιαλ, αλλα αν αξιωθει, τοτε συστηνονται ανεπιφυλακτα! :thumbup:
 
Ναι, ο 10ος Δόκτωρ έδωσε ρέστα. Ο καινούριος να πω την αλήθεια δεν μου γέμισε το μάτι, με Έκλεστον και Τέναντ έχει πολύ μεγάλα παπούτσια να γεμίσει ;Ρ
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Κανω απιστευτες προσπαθειες να συμπαθησω τους Νεους Δοκτωρες αλλα τζιφος. :(

Ο Doctor Who φοβαμαι οτι τελειωσε το 1981...
 
doctor who??? τι μου θυμισατε....μικρος το βλεπα συνεχεια...μου χει μεινει ενα επισοδειο...που ενας μεταμορφωνεται σε κατι σαν καμπια...ειχε μολυνθει το χερι τοθ αρχικα και μετα σιγα σιγα ενα κουκουλι γεμιζει ολο του το σωμα...πρασινο αν θυμαμαι καλα...θυμαται κανενας αυτο το επισοδειο???
 
Τι μου θυμήσατε.....

Κασκόλ και ξερό ψωμί!!
 
αντε επιτελους βγηκε και το τρειλερ απο την νεα σεζον!!!πολλα ακουγοντε οτι θα παντρεφτει την silvermoon!!!!(αν θημαστε απο το επισοδιο)
 
ChrisTOS είπε:
Ναι, ο 10ος Δόκτωρ έδωσε ρέστα. Ο καινούριος να πω την αλήθεια δεν μου γέμισε το μάτι, με Έκλεστον και Τέναντ έχει πολύ μεγάλα παπούτσια να γεμίσει ;Ρ
Για μενα σαν τον 10ο κανεις! Οσο για τον 11ο, θα δειξει, αλλα εκ πρωτης οψεως δεν ειναι ο τυπος που.

Wally είπε:
Κανω απιστευτες προσπαθειες να συμπαθησω τους Νεους Δοκτωρες αλλα τζιφος. :( Ο Doctor Who φοβαμαι οτι τελειωσε το 1981...
Για σενα μπορει. Για ολη την υπολοιπη DW κοινοτητα ομως το DW ζει και βασιλευει, με τον 10ο Δοκτορα να εχει ψηφιστει ως ο καλυτερος ολων και με διαφορα.

toy_maniac είπε:
doctor who??? τι μου θυμισατε....μικρος το βλεπα συνεχεια...μου χει μεινει ενα επισοδειο...που ενας μεταμορφωνεται σε κατι σαν καμπια...ειχε μολυνθει το χερι τοθ αρχικα και μετα σιγα σιγα ενα κουκουλι γεμιζει ολο του το σωμα...πρασινο αν θυμαμαι καλα...θυμαται κανενας αυτο το επισοδειο???
Δεν εχω δει τα παλια κλασσικα επεισοδια, αλλα θα ψαξω να βρω σε ποιο επεισοδιο αναφερεσαι. ;)

merlin1 είπε:
αντε επιτελους βγηκε και το τρειλερ απο την νεα σεζον!!!πολλα ακουγοντε οτι θα παντρεφτει την silvermoon!!!!(αν θημαστε απο το επισοδιο)
Εμ.... Silvermoon εχει στους X-Men. Μπερδεψες λιγο τις σειρες. ;) Μαλλον αναφερεσαι στην River Song, η οποια αποκαλυφτηκε οτι γνωριζει τον Δοκτορα στο μελλον ισως καλυτερα απο καθε αλλο ατομο. Ειναι σιγουρα μελλοντικη συντροφος. Συζυγος; Θα δουμε τι μας επιφυλλασει ο Στηβεν Μοφατ! ;)

Μπα παιδια... εχω παθει γερη πλακα. Δεκατος και ξερο ψωμι και ακομα σφιγγεται η καρδια μου που πεθανε... Εδωσε τη ζωη του για τον ομορφοτερο και πιο ανιδιοτελη κατ' εμε λογο, "for one person, in the dark, where no one will ever know or see" που ειπανε και στο 'Babylon 5', αλλα... να μπαινει πονωντας ολομοναχος στο TARDIS... και "I don't want to go".... :precry: ...... :cry:

Τελος μιας εποχης, εποχης Russell T Davies και μοναδικου David Tennant!

:worship: :award: :clap:
 
Καλά το οτι ο 10ος έχει ψηφιστεί καλύτερος έχει να κάνει και με το γεγονός οτι αυτός είναι ο πρώτος doc που είδε η νέα γενιά fans (που κυρίως ψηφίζει σε τέτοια internet polls)

Είμαι στην ίδια φάση με τον Wally και ψηφίζω Tom Baker.

Παίζει ρόλο και η 70ίλα που βγάζει η συγκεκριμένη περίοδος του doc.

Ομολογώ πάντως οτι δεν έχω δώσει ευκαιρία στους υπόλοιπους ντόκτορες.Δεν ξέρω γιατί αλλά δεν μου κάνει κλικ να παρακολουθήσω...
 
Stormwatch είπε:
Καλά το οτι ο 10ος έχει ψηφιστεί καλύτερος έχει να κάνει και με το γεγονός οτι αυτός είναι ο πρώτος doc που είδε η νέα γενιά fans (που κυρίως ψηφίζει σε τέτοια internet polls) Είμαι στην ίδια φάση με τον Wally και ψηφίζω Tom Baker.

Παίζει ρόλο και η 70ίλα που βγάζει η συγκεκριμένη περίοδος του doc.

Ομολογώ πάντως οτι δεν έχω δώσει ευκαιρία στους υπόλοιπους ντόκτορες.Δεν ξέρω γιατί αλλά δεν μου κάνει κλικ να παρακολουθήσω...
Εχεις γραφτει σε φορουμ DW, στο μεγαλυτερο το Gallifrey Base πχ? Εχεις παρακολουθησει συζητησεις τα τελευταια 4,5 χρονια; Αν οχι, θα σε πληροφορησω οτι και οι παλιοι σκληροπυρηνικοι φαν, οι παλιες καραβανες, τελικα ψηφισαν τον David Tennant διπλα διπλα, αν οχι πιο πανω, με τον Tom Baker. Δεν εχει να κανει με τη νεα γενια, εχει να κανει με το πώς εδωσε ο Ντεηβιντ τον χαρακτηρα του Δοκτορα.

Επισης, θεωρω ατοπο να λεει καποιος οτι κατι δεν ειναι τοσο καλο, οταν παραδεχεται οτι στην ουσια δεν το εχει καν παρακολουθησει ολο. Να ειχες δει ολα τα επεισοδια 2005-2010 και να ελεγες με επιχειρηματα οτι εκει και εκει και εκει δεν σου αρεσει, τοτε με γεια σου με χαρα σου, απολυτα σεβαστο.

Οσο για την 70ριλα... εκει ακριβως εγω εχω προβλημα, την βρισκω καπως κρυα. Καλες ιστοριες μεν, αλλα το στυλ παιξιματος και σκηνοθεσιας (για να μην πω και τα εφφε) ειναι πλεον ξεπερασμενο.

:)
 
Δεν το παίζω ειδήμονας, την άποψη μου είπα.

Εγώ τρελαίνομαι για το 70s mood της τότε περιόδου του doc.

Από τη στιγμή που εσύ την βρίσκεις ξεπερασμένη, ενω προτιμείς την τωρινή σημαίνει οτι τα γούστα μας ειναι εντελώς διαφορετικά.

Όλα είναι θέμα γούστου φιλε μου, και το να πείσεις τον άλλον με επιχειρήματα τύπου internet poll και DW forums για το τι του αρέσει δεν βγάζει κάπου.

EDIT Και δεν είπα πουθενά οτι δεν είναι καλό. Είπα οτι δεν μου κάνει κλικ να το δω...
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
[offtopic]

Δικιο εχεις Arwyn-t, γουστα ειναι αυτα.

Για τα δικα μου, οι κλειστοφοβικες-θεατρικες scifi/mystery παραγωγες του BBC/ITV/Anderson κτλ του 70 απλα δεν θα επαναληφθουν - ολα τα remakes συνηθως αποδειχθηκαν θλιβερα. :(

Μιας και εισαι φαν του scifi οποτε εχεις χρονο ριξε μια ματια (αν δεν το εχεις ηδη κανει) και σε Sapphire and Steel, Quatermass, The Day of the Triffids,Children of the Stones, Space1999, UFO, Blake's 7 κτλ

[/offtopic]
 
Δεν κατηγορησα κανεναν παιδια, σορρυ αν εδωσα αυτην την εντυπωση. Ουτε θελω να πεισω κανεναν. Απλα θεωρω ατοπο το να μην εχεις δει ολα τα νεα επεισοδια, να μην θελεις να το κανεις λογο γουστου και να θεωρεις ετσι αξεπεραστα τα παλια. Μπορεις να συγκρινεις δυο πραματα μονο οταν τα εχεις γνωρισει και τα δυο.

Ομοιως, σεβαστο μεν αλλα ατοπο κατ'εμε να λες οτι ο Tom Baker ειναι ο καλυτερος, οτι ψηφιζεις Tom Baker, οταν δεν εχεις δει τους αλλους, και ιδιαιτερα τους Christopher Eccleston και David Tennant της νεας περιοδου. Σου αρεσει ο Tom Baker ναι, αλλα να συγκρινεις με David Tennant οταν δεν εχεις δει καν David Tennant δεν μπορεις, ετσι δεν ειναι;

Το παλτουδακι μου και φευγω. ;)

:flower:
 
Oυδεις θελει να πεισει καποιον. Αλλα ουτε εσυ νομιζω οτι εχεις δει τα 182 επεισοδια με τον Tom Baker. ;)

Οντως κανει κρυο :)
 
Εχω δει αρκετα επεισοδια με Tom Baker και Peter Davison. Η γνωμη/γουστο μου ειναι οτι δεν πιανουν το ευρος χαρακτηρα του Δεκατου Δοκτορα και το βαθος ερμηνειας του David Tennant.

[video=youtube;8h7rhX-MyKA]

Παρεπιπτοντως... σαν λεει κατι εσας τους τομ-μπεηκερικους η κυρια απο το 01:04 και για τα επομενα λιγα δευτερα, καθως και σε καποιες αλλες σκηνες, συν στο 09:40 στο τελος; Αμα δε ξερατε ποιον χαρακτηρα παιζoυν οι Derek Jacobi και μετα κυριως ο John Simm (δινει ρεστα στο φιναλε). ;)

Εχει ΨΟ-ΦΟ-ΚΡΥ-Ο !!!! :cold: :p
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Καλησπερα κι απο εμενα... Σε αναμονη του νεου κυκλου και ελπιζουμε (ολοι οι φαν νομιζω) να μας δωσει και ο Ματ Σμιθ συγκινησεις οπως αυτες που μας χαρισε ο τρομερος Ντ. Τενναντ.

Εγω εζησα τις ενδοξες εποχες του Τομ Μπεικερ στην ΕΡΤ2 και τον εχω μεσα στην καρδια μου. Επισης εχω συλλεξει πολλα DVD απο ολους τους Δοκτορες απο το '60 ως σημερα. Πιστευω πως ειναι μεγαλο λαθος να συγκρινουμε Τομ με Ντειβιντ επειδη υπαρχει τεραστιο χασμα μεταξυ του τοτε και του τωρα.

Οι ιδιες οι δομες του δραμματος εχουν υποστει ριζικες αλλαγες και φυσικο ειναι τα παντα να ειναι διαφορετικα. Αλλωστε μη ξεχναμε οτι για να φτασουμε στον Ντειβιντ, επρεπε να περασουμε πρωτα απο τον Τομ, δηλαδη φανταστειτε ποσα αλλαξαν απο το '70 στον τροπο που γραφεται, σκηνοθετειται και ερμηνευεται ενα επεισοδιο (καλα για την εξελιξη των εφε δεν το συζηταμε καν).

Ο καθενας εχει μια λαμπρη θεση στο Πανθεον (εκτος απο τον Κολιν Μπεικερ, επιτρεψτε μου να πω... ο χειροτερος Δοκτορ, σορυ αλλα δεν τον αντεχω!).

Α και για κατι παλιες τηλεορασεις που λεγατε πριν καιρο σε αυτο το thread... μια ειναι η απολυτη ρετρο-τηλεοραση! Η ασπρομαυρη (φυσικα) URANIA!
 
Mηπως ειδε κανεις το πρωτο επειδοδιο του νεου κυκλου που ξεκινησε το περασμενο Σαββατο??
 
ναι το ειδαμε και μας αρεσε που ο νεος δοκτορας στην αρχη τουλαχιστον δεν εχι την αισθηση του Χρονου ( της λεει της Αμελια τηα γιρισο σε 5 λεπτα κε γυρναι σε 12 χρονια οπως κε οταν ξαναγυρναει την παραμονη του γαμου της) κε το καινουργιο ΤΑΡΔΙΣ χαλαρα Γαμαει!!! :) :)
 
merlin1, υπάρχουν επίσης χαλαρά πάνω από 100 τρόποι για να πεις ότι σου άρεσε το Tardis!
 
Πίσω
Μπλουζα