Δόκτωρ Χου (Doctor Who)

μαλλον και αυτο το franchise παει για ξεχειλωμα...The Sarah Jane Adventures ???????!!!!!!!

http://www.bbc.co.uk/pressoffice/pressreleases/stories/2006/09_september/14/sarah.shtml

Γερασε ο Tom

t197_news01.jpg


και με αυτα που κανει το BBC θα του φυγουν και τα λιγα μαλλια που του απεμειναν...

New DrWho και spin offs....

EXTEEEEERMINAAAAAATEEEE EXTEEEEERMINAAAAAATEEEE EXTEEEEERMINAAAAAATEEEE
 
ΤΟΜ ΒΑΚΕR RULES!!!!!!!!!

O αδιαμφισβητητος δοκτωρας!!!(αν και οι Ευρωπαιοι δεν συμφωνουν απολυτα,θεωρουν τον τωρινο David Tennant ως καλυτερο)..

θυμαμαι ποσο :toilet: πανω μου καθε Σαββατο βραδυ με τα γουρλωτα ματια του,αλλα και με ποσο παιδικο μαζοχισμο να το πω? περιμενα να τον ξαναδω!!

υπαρχουν προς πωληση στο ιντερνετ,σε πολυ εγκυρο site (και φτηνο) πολλα dvd της εποχης Baker!

πηρα ενα οταν πηγα Αγγλια,και σκοπευω να τα μαζεψω ολα σιγα σιγα γιατι ηταν απιστευτο!!

εχει και extras,συνεντευξη του Μπεικερ απο τοτε,(ενταξει,ο τυπος ειναι τελειως καμμενος!),και δοκιμαστικα takes απο διαφορα εφε (ξερετε,το πλανο με το διαστημοπλοιακι να πεταει και να φαινεται το ξυλαρακι απο κατω,και το αποτυχημενο τσουφ της αναφλεξης με καπνο!).

Επισης στα επς που εχω,παιζει και το εξης:

τοτε ειχε πρωτοβγει το bubbles (το ναυλον με τις φουσκιτσες για συσκευασιες,ξερετε,αυτο που το σκαμε..) και οι ανθρωποι της σειρας θεωρησαν καταπληκτικη ιδεα να το χρησιμοποιησουν.Οποτε,25 χρονια μετα,βλεπεις το εκπληκτικο εφε,τους εξωγηινους-ηθοποιους,τυλιγμενους σε βαμμενο πρασινο bubbles,να σουρνονται στα πατωματα,και να ακους τις φουσκιτσες να σκανε!!πολυ γελιο!!:biglaugh:

αν θελει καποιος copy,να το προσπαθησω!!
 
Death2Eliza είπε:
ΤΟΜ ΒΑΚΕR RULES!!!!!!!!!
υπαρχουν προς πωληση στο ιντερνετ,σε πολυ εγκυρο site (και φτηνο) πολλα dvd της εποχης Baker!
Δώσε link στο λαό !!!!!!
 
*βιαστικα,γιατι ερχονται τα αφεντικα της:mad:*

δεν ηξερα αν επιτρεπεται..παρε αυτο που βγαινει αμεσως σε 1 dvd..

http://www.play.com/DVD/DVD/4-/881088/Doctor-Who-Genesis-Of-The-Daleks/Product.html

To site ειναι το play.com,οι τιμες ειναι αυτες που βλεπεις (δεν χρεωνουν παραπανω για εξοδα αποστολης),εγω και φιλοι εχουμε ψωνισει απο εκει καποιες φορες και κανεις δεν ειχε ποτε προβλημα!! :cool:

σημειωση:εχω βρει ΑΚΡΙΒΩΣ τα ιδια discs στα dvdαδικα της Ομονοιας,με χρεωση τουλαχιστον 20 ευρω παραπανω!! :animangry:
 
Παίζοντας BASS τις προάλλες ξαναθυμήθηκα την πλάκα που έκανε το Robot (Joy) με το EXTERMINATE, έχει γίνει all time classic.

Για τους fun στο PLAY έχει πολύ πράμα. Λεφτά να χεις και αγοράζεις από Tardis μέχρι Dalek.

Υ.Γ Εγώ πάντως πάω για αυτό
 
LOL

Μακάρι να μπορούσα να παίξω αυτό το Bass που κατάλαβες, άλλα εννοούσα το Beneath A Steal Sky

:)
 
shock,τρελο το γκανι ρε!!

:)

αν το παρεις,περιμενουμε φωτο σου ποζατη!!!
 
Και ενα βιντεο απο τους timelords με samples απο doctor who και daleks

 
δεν ειχα χασει ουτε ενα επεισοδιο, οποτε το εβλεπα εκεινο το βραδυ(αντε και κανενα 2 μετα βραδια) πηγαινα να κοιμηθω στο δωματιο των γονιων μου , φοβομουν πολυ, ΙΔΙΩΣ εκεινη την παλιοφωνη του robot με την ντουντουκα:biglaugh::nervous:
 
kαλα,ναι, ολοι χ***μασταν πανω μας.. η φατσα του Tom Baker ηταν φρικουλιαρικη ουτως η αλλως, παρολο που ξεραμε οτι ηταν ο καλος της υποθεσης...
 
Ενω τωρα... με τη φατσα του David Tennant.... αααααααχχχχχ.... :lotsofolove: :lotsofolove: :lotsofolove:

Οχι, δειτε φατσουλα, τον εχω και αβαταρ! Απαιχτος παιδια χωρις πλακα, και στα αστεια και στα σοβαρα του! Και καταπληκτικη η νεα βερζιον 2005+!

:D
 
Εεε.... να ρωτησω κατι;

Κανεις σας δεν βλεπει τα νεα επεισοδια; Τα ειχε και στον ΣΚΑΙ... Κανενας αλλος φαν εδω μεσα; Καμια αλλη τρελη να της τρεχουνε τα σαλια με τον David Tennant;; Μοναχουλα ειμαι;;; :icon_cry:

Αλλα θα μου πειτε... την πρωτη σαιζον ο ΣΚΑΙ την ειχε μεταγλωττισμενη :tsktsk: και τις υπολοιπες Σαββατο μεσημεριατικα που ο κοσμος τρωει!! :animrolleyes: Για να μην πω και το στενομακρο της εικονας που μονο η ελιτ με τις οθονες 16:9 το εβλεπε σωστα (ειναι που ειναι ψιλολιγνος ο Tennant, τον εκανε ακομα πιο οδοντογλυφιδα η απλη οθονη). Πούυυυυυ να δημιουργηθει fan base ετσι....

:eek:hboy:
 
Συγγενής του Spock είναι ο Δόκτωρ? (Καλός ο τρίτος κύκλος πάντως).
 
Captain Kal είπε:
Συγγενής του Spock είναι ο Δόκτωρ? (Καλός ο τρίτος κύκλος πάντως).
Οχι, καμια σχεση με τον Σποκ θα ελεγα! Οσο ανεκφραστος και λογικος ειναι ο Σποκ, τοσο γελαστος και τρελαρας ειναι ο Δοκτωρ! :D Απλα στη σκηνη στο αβαταρ μου κανει πλακα με ενα κοριτσακι μιμουμενος τη χειρονομια των Βουλκανών, ειναι απο το επεισοδιο "Fear Her" της 2ης σαιζον.

Ο τριτος κυκλος ητανε καλος ναι, αλλα τελικα δεν μου αρεσε πολυ η Μαρθα και δεν ευχαριστηθηκα το τελευταιο επεισοδιο οπου ο Δοκτορας ειναι στην ουσια παραγκωνισμενος. :mad:

:)
 
Ο τριτος κυκλος ητανε καλος ναι, αλλα τελικα δεν μου αρεσε πολυ η Μαρθα και δεν ευχαριστηθηκα το τελευταιο επεισοδιο οπου ο Δοκτορας ειναι στην ουσια παραγκωνισμενος.
Όχι. Εμένα μου άρεσε η Μάρθα. :D :D Όντως ολη η τριλογία που έκλεισε τον κύκλο, ήταν περίεργη. (Μου θύμισε κάτι επεισόδια από το Star Trek Voyager. 'Ολο παράδοξα και κακό. Βαρετό είχε καταντήσει).
 
Κι εγώ συμφωνώ οτι ο Baker ήταν ο καλύτερος, με δεύτερο τον Pertwee. Ειχα μια εκτίμηση στο Σκαι επειδή ξεφεύγει λίγο απο τη δυσωδία των άλλων καναλιών. Αλλα η ιερόσυλη απόφαση να μεταγλωττίσουν τη σειρά δέ μου αφήνει άλλη επιλογή απο....EXTERMINATE!!!

Τόλης
 
O Τολης με καλυψε ΑΠΟΛΥΤΑ ;)
 
Νομίζω η μεταγλώτηση γινόταν μόνο για τις μεσημεριανές προβολές. Κάποια επεισόδια που είχα δει το βράδυ, μετά τις 12 ήταν στα αγγλικά.
 
Και ολη η τριτη σαιζον στον ΣΚΑΙ ητανε κανονικα στα αγγλικα.

Η τεταρτη αρχιζει στο BBC1 μεσα Απριλιου. Οσοι πιστοι, ξερετε τι...

:)
 
Πίσω
Μπλουζα