Είσαι ρετρό, απόδειξέ το

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας αριαδνη
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
και όλοι οι άντρες με την Kelly Mc Gillis και ονειρευόμασταν να πετάξουμε το F 16 touch and go και δεν συμμαζεύεται.
Eτσι είχε και αεροπλάνα τι άλλο να θέλει κανεις

Eτσι είχε και αεροπλάνα τι άλλο να θέλει κανεις
Kαο μηχανη! και μηχανη σπεσιαλ!. Με αυτην πηγαινε βολτα την Μακ Γκιλις. Τοσο ξετρελαμενα τα κοριτσια μαζυ του, που αν και στα ντουζενια μου τοτε, λιγο ελειψε να νομισω οτι εκλεισα σαν αντρα;

Kαο μηχανη! και μηχανη σπεσιαλ!. Με αυτην πηγαινε βολτα την Μακ Γκιλις. Τοσο ξετρελαμενα τα κοριτσια μαζυ του, που αν και στα ντουζενια μου τοτε, λιγο ελειψε να νομισω οτι εκλεισα σαν αντρα;
Aχ και η μηχανη

Kawasaki GPZ900R Ninja

Η πρώτη υδρόψυκτη, 16βάλβιδη, τετρακύλινδρη μοτοσυκλέτα 900 κυβικών. Aναδείχθηκε ως μία από τις ταχύτερες μοτοσυκλέτες της εποχής. Σήμερα έχει μεγάλη συλλεκτική αξία (αλλά και αξεπέραστη γοητεία θα έλεγα).

1737906699947.png

Kawasaki GPZ900R Ninja

Η πρώτη υδρόψυκτη, 16βάλβιδη, τετρακύλινδρη μοτοσυκλέτα 900 κυβικών. Aναδείχθηκε ως μία από τις ταχύτερες μοτοσυκλέτες της εποχής. Σήμερα έχει μεγάλη συλλεκτική αξία (αλλά και αξεπέραστη γοητεία θα έλεγα).

Προβολή συνημμένου 291734
Εδώ και τα παλιά κινητά έχουν πια αξια

Ναι, ίσως, αλλά ένα παλιό κινητό δύσκολα προκαλεί εντύπωση. Αντίθετα, το GPZ900R ξεχωρίζει και φέρνει μαζί του μια ιστορία που σε ταξιδεύει. Τραβάει τα βλέμματα και ξυπνά αναμνήσεις, ακόμα και σε όσους δεν είναι μοτοσικλετιστές.

Eιναι Σάββατο βράδυ του 83 ποια από τις παρακάτω ταινιες επιλεγεις να δεις;
Προβολή συνημμένου 291758

Superman 3

JrBZ.gif

Και μετά την ταινία γρήγορα σπίτι για να βάλω να παίξω το Superman στο Atari 2600!

Τελευταία επεξεργασία:
βεβαίως WarGames παιδιά διάβασα κάπου ότι ένας πιτσιρικάς στην Ιταλία μπήκε στον υπολογιστή του σχολείου του και άλλαξε τους βαθμούς του και άλλαξε και τα δρομολόγια των πλοίων (!) για πλάκα αφού δεν έπαιξε και με τον υπολογιστή Global thermonuclear war πάλι καλά!

βεβαίως WarGames παιδιά διάβασα κάπου ότι ένας πιτσιρικάς στην Ιταλία μπήκε στον υπολογιστή του σχολείου του και άλλαξε τους βαθμούς του και άλλαξε και τα δρομολόγια των πλοίων (!) για πλάκα αφού δεν έπαιξε και με τον υπολογιστή Global thermonuclear war πάλι καλά!
Δηλ.εγινε αλήθεια ή ταινία κατά κάποιον τροπο

Δεν υπάρχει σύγκριση, προφανώς Star Wars Return of the Jedi.
Έχει και άλλες ταινίες καλές που έχουμε δει και ξαναδεί, αλλά η μαγεία του George Lucas και το στόρυ στην συγκεκριμένη δεν συγκρίνεται...
..
..
το Yellowbeard, πρέπει να είχε κυκλοφορήσει στην Ελλάδα ως: "Το αδερφάτο των 7 θαλασσών". Κωμωδία από αυτές που σου κόβεται η ανάσα από το πολύ και συνεχές γέλιο.
Το Trading Places πρέπει να ήταν το "καρέκλα για δύο", κάπως έτσι. Όμορφη κωμωδία με Έντυ Μέρφυ και Ακρόϋντ... και κυρίως με την Τζέιμυ Λι Κέρτις (όποιος ξέρει, ξέρει....;))
Το War Games ήταν μάλλον η πρώτη μας επαφή [σε ταινία...] με προσωπικό Η/Υ και με τη διαδικασία "σύνδεσης σε κάποιο δίκτυο, μέσω μόντεμ και τηλεφωνικής γραμμής". Πριν από αυτήν την ταινία δεν θυμάμαι να είχαμε δει κάτι αντίστοιχο.
Και πάμε στο Octopussy... Λοιπόν, αν η λίστα δεν είχε το Star Wars, τότε η επιλογή μου θα ήταν αυτή εδώ, λόγω του Roger Moore, που - βαράτε όσο θέλετε - για μένα ήταν και θα είναι ο απόλυτος James Bond. Ω, ναι. [βαράτε ελεύθερα].
Οι ταινίες Superman (γενικά οι υπερήρωες της DC, μου ήταν κάπως.... ΟΚ ας εξαιρέσουμε τον κ. Νυχτερίδα που έχει πολύ καλές ταινίες επάνω του), δεν μου έλεγαν ποτέ κάτιτις... Αν πετύχω καμία, ίσως και να την δω.... ίσως....
Το flashdance, είχε κάνει πάταγο, κυρίως στα κοριτσάκια... αλλά πάντα μα πάντα μου την έσπαγαν οι ταινίες που ήθελαν σόνυ και καλά να μας πείσουν ότι μια υπερταλαντούχα χορεύτρια του δρόμου, μπορεί να συγκριθεί στα ίσα με κάτι κοπέλες του κλασικού μπαλέτου που έχουν ματώσει 2 ντουζίνες πουέντ στην καθισιά τους.... Δεν με πείθουν (και έχουν γυριστεί αρκετές).
Να βάλω και το Porky's που ήταν και είναι αδιάφορη "σεξοκωμωδία", κομμένη και ραμμένη για 80ς αμερικανάκια στην εφηβία....
Οι υπόλοιπες 3 δεν μου λένε τίποτα, δεν θυμάμαι να τις έχω δει.

Τελευταία επεξεργασία:
Return of the Jedi, αλλά δυσκολεύτηκα πολύ να διαλέξω ανάμεσά τους.

Πίσω
Μπλουζα