bernard.c
RetroDB Feeder
- Αντιδράσεις
- 1.003
Thanks! Μου φάνηκε πρωτοποριακό για το 1972, γι αυτό και ρώτησα.tsalk είπε:Η μουσική είναι όντως των τίτλων (τα 2-3 δευτερόλεπτα) του videro
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Σημείωση: This feature may not be available in some browsers.
Thanks! Μου φάνηκε πρωτοποριακό για το 1972, γι αυτό και ρώτησα.tsalk είπε:Η μουσική είναι όντως των τίτλων (τα 2-3 δευτερόλεπτα) του videro
Θα συμφωνήσω μαζί σου stam1370 - και εμένα μου άρεσε πάρα πολύ!stam1370 είπε:Υ.Γ. Εγώ εκτός από πρωτοποριακό, το λέω και καταπληκτικό, ειδικά αν μετά το "γέμισμα" των ντραμς συνεχίζει όπως το έπλασα στο μυαλό μου...!!!
Βρέθηκε. Είναι 1971από τους The Who. Το κομμάτι Baba O' Riley (συχνά αποκαλείται και Teenage Wasteland), το οποίο ήταν σάουντρακ, αλλά σε ποια ταινία ή άλλη σειρά;stam1370 είπε:Επιβεβαιώνω για τη μουσική των τίτλων. Είναι της εκπομπής. Θυμόμουν ότι ήταν λίγο "τρελή", αλλά αυτά τα δευτερόλεπτα -που άκουσα και ξανάκουσα πολλές φορές- με κάναν να ρωτήσω:
Πώς μπορούμε να μάθουμε περισσότερα;
Ποιός το έγραψε;
Το κυκλοφόρησε ποτέ σε δίσκο δικό του ή soundtrack της σειράς;
Μήπως κατά λάθος να το έχει κανείς (π.χ. ChristosM;;; )
Υ.Γ. Εγώ εκτός από πρωτοποριακό, το λέω και καταπληκτικό, ειδικά αν μετά το "γέμισμα" των ντραμς συνεχίζει όπως το έπλασα στο μυαλό μου...!!!
Απαντώ κι εγώ με τη σειρά μου:tsalk είπε:1. Άποψη μου ήταν και είναι ότι δεν υπάρχει χρονολογική σειρά αλλά τα αφιερώματα τα βάζουν δεν ξέρω εγώ με ποιό κριτήριο (πάντως όχι χρονολογικό)
2. Δεν περίμενα ούτε περιμένω να αναφέρουν την πηγή τους στις πληροφορίες που βάζουν. Έτσι έχουν μάθει (κακώς) να λειτουργούν.
3. Η δεύτερη σελίδα του σημερινού αφιερώματος έχει διαφήμηση γνωστής εταιρίας τηλεφωνίας. (Δεν ξέρω αν έτυχε σ αυτό το αφιέρωμα ή αν σκοπό έχουν να περιορίσουν από το 2σέλιδο αφιέρωμα που έχουν κάθε εβδομάδα στις διάφορες ελληνικές και ξένες σειρές)
Από ένα αφιέρωμα για τα χρόνια της χούντας. Προβλήθηκε το 1997. Είναι βέβαια το μοναδικό που σώζεται στο αρχείο , όπως είπαμε και παραπάνω. Η κραυγή του Διαμαντόπουλου "Δεν αντέχω μόνος!" αντικατοπτρίζει τα δύσκολα χρόνια της εποχής και μάλλον είναι επίκαιρη και σήμερα.