geo2004z
RetroMasteR
- Αντιδράσεις
- 51
Χαχα!!! Σέβομαι την παράθεση φωτογραφιών από το δημιουργό του θέματος. Όμως βλέπω ήδη 70+ τίτλους στη λίστα και ελάχιστες φωτό, οπότε είπα να παραθέσω κι εγώ τις αναμνήσεις μου, όσο ακόμα δουλεύει καλά ο εγκέφαλος.D@redevil είπε:Τώρα, εγώ εδώ τι να κάνω?
Αν και υποκλίνομαι στην αυθεντία του Geo2004z, ο threadstarter ανέφερε την παράθεση φωτογραφιών ως "αποδεικτικό" κυκλοφορίας!....
Μπορείς να ανεβάσεις τις φωτό σε ένα άλμπουμ φίλε Bolerus και να βάλεις δίπλα απτο κάθε τίτλο το λινκ της φωτό. Έτσι ο αναγνώστης πηγαίνει κατευθείαν σε αυτό που ψάχνει. Γνώμη μου είναι να μην προστεθούν τα γκειμς που ανέφερα αν δε βρεθούν φωτό.borellus είπε:@geo2004z: δεν έχεις άδικο αλλά πως μπορούμε να το οργανώσουμε αυτό? από τα 76 παιχνίδια που έχω επιβεβαιώσει μέχρι στιγμής τα 75 τα έχω δει με ταινίες Nortec με τα μάτια μου.. τις τελευταίες μέρες εννοώ! Μόνο το Blast Corps που επιβεβαίωσε ο Johnny δεν έχω δει..
Μπορώ να ποστάρω συνέχεια pics αλλά μία pic πχ. μπορεί να δείχνει 10 games απλά για να σας δείχνω το 1.. και πολλές να είναι έτσι.. οπότε ίσως κουράσει κάποιους αλλά οκ..
Thanks για τα παιχνίδια που επιβεβαίωσες.. Ήρθε το σπάνιο Hercules? Αυτό είναι είδηση..
@Daredevil: Ο Geo είναι πολύ έμπειρος για να κάνει λάθη.. οπότε μπορείς να τα προσθέσεις..
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή: