candy είπε:
Για όποιον αμφισβητεί τον πατριωτισμό σας, μια είναι μόνο η λύση:
Περήφανος άνεμος!!!
Καλά μην βαράτε, είπα να χαλαρώσω λιγάκι την ήδη τεταμένη ατμόσφαιρα...
Εγώ έσβησα το χαρακτηρισμό, δείτε το βιντεάκι της Candy και γελάστε λιγάκι.
Πάντως για να βάλουμε τα πράγματα στη θέση τους, ένα έχω να σας πω:
"Πας μη Έλλην, βάρβαρος".
Και πρώτοι βάρβαροι οι ανθέλληνες σκατοπολιτικάντηδες που ξεπουλάνε τα πάντα και τους πάντες στο όνομα μιας ψέυτικης γκλαμουριάς και ενός ασύδοτου κέρδους. Τα βλέπετε καθημερινά και στις ειδήσεις, όσοι τα βλέπετε.
Παραθέτω το δικό μου παράδειγμα για να σας δώσω να καταλάβετε.
Πριν από κανένα μήνα αντιμετώπισα ένα πρόβλημα με τα μάτια. Σοβαρό ή όχι εγώ δεν ήμουν σε θέση να το γνωρίζω μια και δεν κατέχω ειδικότητα οφθαλμίατρου, την τελευταία φορά που κοίταξα. Πήγα κι εγώ ο κακομοίρης να κλείσω ραντεβού στο "Γεννηματάς" μια και δεν μπορούσε να περιμένει.
Πάω εκεί, σε τέσσερεις μήνες μου λένε....... Μα είναι επείγον, ε, ελάτε το απόγευμα κοστίζει 60 ευράκια ΜΟΝΟ........ Μα δεν εργάζομαι και δεν έχω να πληρώσω, καλά δεν πειράζει ελάτε το Μάρτιο. Είπα στην μόνιμη δημόσιο υπάλληλο ότι είναι επείγον και τι θα κάνω;
Προσευχηθείτε στο Θεό μου είπε να μην είναι σοβαρό.
Ευτυχώς ρωτώντας βρήκα έναν πολύ καλό γιατρό και τελικά απευθύνθηκα εκεί. Φυσικά δεν τίθεται θέμα χρημάτων, και 60 και 100 θα έδινα αλλά και 1000, αλλά ΟΧΙ στα λαμόγια του κώλου που λυμαίνονται ασύστολα το πρόβλημα και τη δυστυχία του καθενός. Φυσικά και τον γιατρό τον πλήρωσα και με μεγάλη μου χαρά μάλιστα, σιγά μη τα έδινα στους χαραμοφάηδες του δημοσίου.
Και καλά τώρα είμαστε νέοι, αν κάποτε γεράσουμε (αν αξιωθούμε δηλαδή) τι θα κάνουμε κύριοι; Θα περιμένουμε από το κάθε κωλοΙΚΑ να αξιωθεί να μας κλείσει κανένα ράντζο;
Κύριοι είμαι σαφής και κάθετος.
ΔΕΝ εργάζομαι και δεν εργάζομαι από επιλογή συνειδητή, και ΔΕΝ προσφέρω τίποτε σε αυτό το τόπο που με εμπαίζει με το χειρότερο τρόπο. Δυστυχώς ΔΕΝ είμαι τέτοιος άνθρωπος, αλλά δεν θέλω να σκοτώνομαι για να παίρνω μισθό πείνας και όταν παρουσιαστεί ανάγκη να με πετάνε στην άκρη σαν χρησιμοποιημένο χαρτομάντηλο. Φυσικά πονάω για αυτό τον τόπο, αλλά έπαψα να μετέχω στην όλη διαδικασία που αυτός ακολουθεί. Αν κάποιος με ρωτήσει γιατί, απλά θα του απαντήσω ότι παίρνω παράδειγμα από τα μεγάλα κεφάλια που μας κυβερνούν και τέλος. ΔΕΝ ασχολούμαι με τα ποδοσφαιρικά, ΔΕΝ παίρνω διακοποδάνεια, ΔΕΝ βγαίνω πιά τα Σαβατοκύριακα και ακόμα και ένα καλό αμάξι που είχα ΔΕΝ το έχω πιά, γιατί κατάλαβα ότι στην τελική κανένα από όλα αυτά τα πράγματα δεν έχει καμία αξία. Προτιμώ να παίρνω τον Master Yoda και να γυρίζω από πόλη σε πόλη και από ταξίδι σε ταξίδι. Άσε τους άλλους να κουρεύονται.
Αν κάποιος με ρωτήσει τι θα ήθελα να υπήρχε διαφορετικό στη ζωή μου είναι πολλά αυτά που θα του έλεγα. Αλλά
ποτέ μα ποτέ δεν θα ήθελα να είχα γεννηθεί σε διαφορετική χώρα από την Ελλάδα μας. Μια χώρα που όπως πάει, σε λίγα χρόνια θα καταστραφεί.
Κύριοι, και κυρίες, δυστυχώς είμαστε όμηροι στην ίδια μας την χώρα. καταλάβετέ το.