katerinak είπε:El_Greco_Fanatic ευχαριστουμε πολυ για τις φωτογραφιες με τους "φουσκες" που εχεις στην υπεροχη συλλογη σου :cheers: :cheers: :cheers: :cheers: :cheers: :cheers: :cheers: Ο φουσκας-ναυτακι πρεπει να ειναι παρομοιος μ αυτον της σειρας "ο θειος μας ο Μιμης"
ειναι και "παρασημοφορημενος" με το σημα της ελ γκρεκο
πολυ ιδιαιτερη η συσκευασια,δεν εχω ξαναδει παρομοια :thanx2: :thanx2: :thanx2:
pardalotzatziki εννοεις αυτα που φαινονται στη βιντεοταινια "Αντρεα ας προσεχες";αν δεν κανω λαθος φαινονται και κουτια με "καστρα και πολιορκητες"pardalotzatziki είπε:Κατερινα, καπου ειδα τον Βουτσα σε καποιο παιχνιδαδικο και πισω ειχε επιτραπεζια..
ευχαριστουμε El_Greco_Fanatic!!El_Greco_Fanatic είπε:H Κατερίνα o σκύλος λέγετε Sad Sam (εταιρία συνήθως Applause ) ήταν πολύ διάσημος την "δεκαετία" το 80 Αμερική ..θυμάμαι η "ξαδέρφη" μου είχε τρέλα με τον Sam και φυσικά ένα δωμάτιο γεμάτο απο διάφορα μεγέθη!!! Να τα χει ακόμα
Η φωτογραφία είναι από internet
Πανω αριστερα....φαινεται ενα παιχνιδι που ειναι ενα αγορακι με κιτρινο καπελο. Νομιζω ειναι σε καρο και το τραβαει ενα γαιδουρακι? Καπου το εχω δει...katerinak είπε:Παιχνιδια στην ταινια "Τα προσωπα του Θεου"περισσοτερα στιγμιοτυπα (οποιος ενδιαφερεται) υπαρχουν στο αλμπουμ25
katerinak είπε:ευχαριστουμε El_Greco_Fanatic!!ενα τετοιο σκυλακι ειχε και η "Ιωαννα" στη σειρα "Χάι ροκ"
Εχω το ετερον ημισυ σε μπρελοκ αλλά αγοραστηκε μετα το 2001..ευτυχως που εγραψες πώς λεγοταν γιατι δεν πηγαινε καθολου το μυαλο μου στο μπρελοκ
Προβολή συνημμένου 90691
katerinak είπε: