Κατερίνα ,,,με μια γρήγορη ματιά γιατί δεν έχω πολύ χρόνο αυτήν την στιγμή για να βρω πληροφορίες και για μερικά ακόμα παιχνίδια που αναγνώρισα , ας μιλήσουμε λοιπόν για τα 2 ρομπότ που ενφανιζοντε στην ταινία (Ενώνει ο πόνος δυο καρδιές/ μόνο για σένα) , να αναφέρω ότι γνωρίζω τα συγκεκριμένα κομμάτια και μάλιστα διαθέτω το ένα χωρίς την συσκευασία άλλα δεν με πειράζει
Λοιπόν εδώ είναι Astronaut (Rosko) από (Tin Toy Made in Japan 1960) σε δυο διαφορετικά χρώματα κ την συσκευασία ακριβώς την ίδια με αυτήν που κρατά ο Καρράς? Δεν είμαι σίγουρος για το επώνυμο!
Ο κόκκινος Astronaut είναι σαν κ αυτών που ανέφερα ότι έχω από Tin Toy, (Για να μην μπερδευτούμε δεν μιλώ για την επανέκδοση του 1990)
Εχω 6 κομμάτια από Tin Toy αλλά το αγαπημένο μου είναι ο Robby ,, συνολικά διαθέτω 28 robot και μόνο 9 με κουτιά
από 1980 και πριν ολα!
Όπως καταλαβαίνεις Κατερίνα δεν έχω μόνο τρέλα με Σπιρτούληδες και el greco ,,έχω και με Gi Joe 12ʼʼ Action Figure και εννοώ από 1970 και πριν, έχω μερικούς από Hasbro κ μερικούς από Estrela ( Falcon ) επίσης με playmobil από Trol ,Geobra, κ Lyra, με πλαστικά και τσίγκινα κουρδιστά παιχνίδια από Japan κ Hong Kong κ φυσικά πλαστικά στρατιωτάκια και για να γίνω πιο συγκεκριμένος με ινδιάνους και καουμπόηδες , άλλα προς το παρόν κρατιέμαι και δεν τα εμφανίζω γιατί έχω κάτι στο μυαλό μου να υλοποιήσω κ τότε θα δουν το φώς #)
Το επόμενο είναι αυτό που κοιτάζει ο πιτσιρικάς το οποίο δεν έχω ακόμα καταφέρει να το εντοπίσω σε όχι "τσουχτερή" τιμή
και μιλάμε για τον κύριο Television Spaceman made in Japan 1961 από την Alps, σημειωτέων ότι η Alps έχει και αυτή καταπληκτικά Robot …Από Alps έχω τον Rocket Man χωρίς κουτί και τον Space Explorer με κουτί
Φωτογραφία για να τα δείτε και πως είναι αυτό από την ταινία
ΥΓ : Κατερίνα ένα είναι το σίγουρο με αυτά που πας και ανακαλύπτεις στης ταινίες θα με καταντήσεις καρδιακό τον άνθρωπο δεν το αντέχουν τα ματιά μου τόσο υλικό, ιδικά τα λούτρινα ζωάκια του 60 κ 70