Εξωγήινοι

΄΄ΤΕΡΑΤΟΜΑΧΟΥΣ΄΄

τα λενε ¨΄΄ΤΕΡΑΤΟΜΑΧΟΥΣ΄΄ΗΤΑΝ ΥΠΕΡΟΧΑΕΙΧΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΑΡΑ...ΠΟΛΛΑ :flower:

QueenofHearts είπε:
Το domino είναι το κατάλληλο παιχνίδι για να μοιραστείς ιστορίες καταστροφής και νεύρων! http://www.retromaniax.gr/showthread.php?t=217

Είπα να σας δείξω μερικά alien που βρήκα σήμερα ψάχνωντας στο χρονοντούλαπο! Τα αγόραζε ο αδερφός μου σε κάτι σακουλάκια στα περίπτερα, δε θυμάμαι όμως καθόλου τα ονόματά τους και δε βρήκα κάτι παρόμοιο έδω!

IMG_6836-1.jpg


IMG_6826-1.jpg


IMG_6833-1.jpg


Αναμείνατε και άλλα "χτυπήματα" απ'το μετα-Χριστουγεννιάτικο ψαξιμό που έκανα... :D
 
Α, τα army ants! Στην Ελλαδα αν θυμαμαι καλα, τα λεγαμε Εξωγηινους - Υπογηινους. Ηταν η τελευταια γενια "εξωγηινων".
 
Tα έχω ξαναγράψει κάπου οπότε τα ίδια θα πω και τώρα, πειράζει ένα copy/paste? :)

ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ (ΚΑΙ ΤΕΡΑΤΟΜΑΧΟΙ)

Οταν το μεγαλύτερο δίλημμα ήταν «τυρόπιτα και μίλκο ή δύο φακελάκια Εξωγήινοι/Τερατομάχοι», καταλαβαίνετε γιατί οι περισσότεροι από εμάς γυρνούσαμε στο σπίτι μετά το σχολείο, νηστικοί και πεινασμένοι. Για να ξεκαθαρίσουμε την κατάσταση, μιλάμε για δύο διαφορετικές σειρές, τους Εξωγήινους (M.U.S.C.L.E., Μillions of Unusual Small Creatures Lurking Everywhere) και τους Τερατομάχους (BeastFormers ή BattleBeasts), που ήταν πιο εξελιγμένοι, (με κινητά μέρη κι όπλα).

Βέβαια, τότε κανείς δεν ήξερε ότι υπήρχε μία ιστορία πίσω από τους εξωγήινους και το περιβόητο, σατιρικό manga του 1979 (το «Kinnikuman»), με τον ομώνυμο... σκορδοφάγο παλαιστή. Ο Kinnikuman έγινε anime το 1983 και, είτε το πιστεύετε είτε όχι, συνεχίζεται μέχρι και σήμερα. Οι Τερατομάχοι δε είχαν το σύμβολο φωτιάς, νερού ή ξύλου στο στήθος, κάτι που βοηθούσε στους τσακωμούς τύπου «ο δικός μου κερδίζει το δικό σου». Αργότερα κυκλοφόρησαν και άλλες σειρές με τερατάκια, νιντζάκια και άλλα σε -άκια, αλλά στην Ελλάδα αυτές ήταν με διαφορά οι πιο δημοφιλείς. Οι Εξωγήινοι/ Τερατομάχοι αντιπροσωπεύουν την πιο “mass” διανομή στο Top μας, την οικονομική λύση του περιπτέρου και του εύκολου παιχνιδιού από το κυλικείο του σχολείου, σε αντίθεση με το πιο ακριβό προϊόν του παιχνιδάδικου. Ασε που έκανες ανταλλαγές με τους φίλους σου («το έχω, το έχω, το έχω τριπλό, το θέλω!»).
 
Εκπληκτικό thread!

πρέπει να έχω ακόμα στο πατάρι τη συλλογή από Εξωγήινους (μου λείπαν κάποιοι σίγουρα) και Τερατομάχους (τους είχα όλους). Αν θυμάμαι καλά έχω και μια σακούλα με τους νίντζα. Αρρώστια λέμε, θυμάμαι πιτσιρικάς έπαιζα με τις ώρες... 3 ώρες έστηνα τις φιγούρες στο σαλόνι και μισή ώρα έκανα τη μάχη και φτου κι από την αρχή (πάντα οι καλοί κερδίζαν, τι φλώρος ήμουν μικρός :D ).

Με πορώσατε, θα πάω σ/κ στο πατρικό μου και θα τα ψάξω!
 
Εχει κανενας φωτο απο τους νιτζα? Ειμαι σχεδον σιγουρος οτι η μαυρη φιγουρα στην τελευταια φωτο ειναι απο αυτους. Φυσικα και ειχα και δεκαδες εξωγηινους και ολους (πιστευω) τους τερατομαχους που κυκλοφορησαν στην Ελλαδα. Οι τελευταιοι ηταν και το ποιο μουρατο παιχνιδι περιπτερου/κυλικειου πιστευω. Ολοι εψαχναν το λιονταρι και την τιγρη.
 
Αλλα εψαχνα και τους βρηκα μπροστα μου


[edit] Dead imageshack pics [edit]
 
Χαιρεται,

ονομαζομαι Τασος και ενδιαφερομαι για αγορα η ανταλλαγη Εξωγηινων και Εξωγηινων τερατομαχων..ακομα δινοντας και 2 για εναν μου ενδιαφερει.

Περιμενω τα μηνυματα των ενδιαφερομενων...

Ευχαριστω!
 
αλήθεια ... να κάνω τη μετάφραση από το google .. την ελληνική γλώσσα είναι πολύ δύσκολη!

Εγώ σήμερα έχουν περίπου 4000 και 7000 exogini ιταλική Ευρωπαίοι exogini (γαλλικά, ολλανδικά ελληνικά) είναι απελπισμένοι για exogini / Ninja Έλληνες σε περίεργα χρώματα (πράσινο, κίτρινο, ροζ, Big Babol, καφέ, φούξια, πορτοκαλί, μοβ, άσπρο και όλα τα άλλοι)! παρακαλώ βοηθήστε με να γνωρίζουν ότι είναι εύκολο να βρει κανείς στην Ελλάδα, αλλά δεν μπορώ να βρεθεί κάποιος πρόθυμος να με βοηθήσει ...

Θα πληρώσετε πολύ καλά και θα είναι απείρως ευγνώμων

Αυτό το βράδυ θα εισαχθεί μερικές φωτογραφίες της συλλογής μου, αν θέλετε
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
good!I Love this forum and greek Toys!!!I love el greco toys!can you help me with ninja and exogini figuers?

YQ30-dc3a595afcc0ed9a61f509a1eb1d89f8-resize.jpg

Απόψε ahhiungerò περισσότερες φωτογραφίες ... αυτές είναι πρωτότυπες, ελληνικές συμμετοχές
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
there is something wrong with the link you posted.

Try to attach the file or use the galleries in your profile ;)
 
[edit] Dead upmyphoto.com pics [edit]

7000 exogini

[edit] Dead upmyphoto.com pics [edit]
:)

[edit] Dead upmyphoto.com pics [edit]
 
very nice collection estuka! i remember i had some of them.
 
no, unfortunately i dont have any pictures,i have lost them years now.
 
ahhh ok...Do you remember colours or type?exogini or ninjas?and about the colours?...have you the opportunidy to find for me?I'm in disperation
 
as i remember they were exogini, green i think, unfortunately its very difficult to find them, because i left them in my previous home.
 
Πίσω
Μπλουζα