Εξωγήινοι

Ειναι story arc απο το καινουργιο toy line που κυκλοφορει η Takara υποθετω.Οι τρεις χαρακτηρες στο εξωφυλλο ειναι στη γη μας και αντιμετωπιζουν θεματα επιβιωσης.Ακουγεται καλο μαλλον θα αγορασω το paperback.
 
Δεν ξερω κατα ποσο θα εχoυν ανταποκριση. :xm:

Battle Beasts

attachment.php
 
Μετά από ένα σύντομο ταξίδι στο Λονδινο για δουλειά αγορασα 3 από τα 4 τεύχη που κυκλοφορησε η IDW!!!

Τωρα θα προσπαθήσω να βρω και τις φιγουρες είναι … φανταστικές!!!
 
καταπληκτικο το αρθρο.εψαξα κ γω κ βρηκα τα 24 απο τα 28 κομματια.μου λειπουν 4.ο γοριλας.ο σκαντζοχοιρος,η τιγρης κ ο καρχαριας
 
salas είπε:
καταπληκτικο το αρθρο.εψαξα κ γω κ βρηκα τα 24 απο τα 28 κομματια.μου λειπουν 4.ο γοριλας.ο σκαντζοχοιρος,η τιγρης κ ο καρχαριας
Τι εννοείς έψαξες και βρήκες; Εννοείς τις παλιές φιγούρες του 1987-88; Αν είναι να μας πεις που τις βρήκες να πάμε κι εμείς μια βόλτα από εκεί!!!
 
στα παιχνιδια μου,τα βρηκα.εχω σκεφτει να τα πουλησω καθως βλεπω υπαρχει μεγαλη ζητηση κ υψηλες τιμες στο e-bay.ιδιαιτερα για τα ελληνικα κ τα μεξικανικα που ειναι πολυ σπανια...
 
Τα έχεις και σκέφτεσαι να τα πουλήσεις; Τρέλα!!! Αν είναι πάντως καλά θα είναι να τα δώσεις εδώ Ελλάδα και όχι μέσω ebay...τουλάχιστον να υπάρχουν στο χώρο που κυκλοφόρησαν τότε και τώρα!!! Ρίξε μας καμιά ειδοποίηση αν είναι!!!
 
Aπαγορευονται απο τους κανονισμους οι αγοραπωλησιες στο site.


Αν διευκολυνεστε υπαρχει η ενοτητα των αγγελιων.
 
Ναι όντως η βάση γράφει από κάτω Mattel inc. 1985 Japan...και για τους χαρακτήρες Toei/Yudetamago 1983!
 
πολύ καλό thread! Να και τα δικά μου "Battle Beasts" σε παράταξη..1.jpg

Και οι εναπομείναντες Exogini. Πόσους είχα απ'αυτούς πραγματικά δεν θυμάμαι..face.jpg
 
Με καψατε μεσημεριατικα....το διαβασα ολο!

Ειχα και γω πολλους τερατομαχους, δυστυχως δεν υπαρχουν πια αλλα τοτε ολοι ειχαμε κολλησει..

Ειχα προσπαθησει και γω να βαψω το λιονταρι και τον αγριοχοιρο περιπου οπως ειναι τα χρωματιστα που ειχαν σε αλλες χωρες, αλλα το ασημι της Humbrol δεν στεγνωνε πανω στις φιγουρες.

Χρονια αργοτερα κολλουσανε στο χερι και καποια στιγμη τα πεταξα...
 
kingtiger077 είπε:
Χτυπα Βαγγελη, χτυπα....το δικαιουμαι...

Τα ειχα στο κουτακι με τις μπογιες που το εχω ακομα και μολις γραφτηκα στο φορουμ πηγα να τις βρω...και ανακαλυψα το εγκλημα...
 
Είναι κι αυτές οι φιγούρες από τις αγαπημένες αναμνήσεις κι ενασχολήσεις της παιδικής ηλικίας. Από αυτά που έχω ψάξει, καθώς κι από το πλούσιο υλικό που βρήκα στο παρόν forum, διαπίστωσα ότι, η ελληνική έκδοση λέγοταν ''εξωγήινοι'', η ιταλική κι η δανική ''exogini'' κι η γαλλική ''cosmix''. Αν και η el greco είχε κυκλοφορήσει και στην Ελλάδα τις φιγούρες με την εμπορική επωνυμία ''cosmix''. Εξάλλου σε αυτήν την τελευταία έκδοση, η συσκευασία ανέγραφε τα στοιχεία του παιχνιδιού και στην ελληνική και στη γαλλική γλώσσα.

Εγώ προσωπικά (ως αμερικανόφιλος και ιαπωνόφιλος στον τομέα των παιχνιδιών-οι τύποι αυτοί ήταν πάντα αρκετά βήματα πιο μπροστά από τους άλλους-) προτιμούσα πάντα -ελέω ebay από την απαρχή της δημιουργίας του- την αμερικανική έκδοση με την εμπορική επωνυμία ''m.u.s.c.l.e.'' αλλά πολύ περισσότερο την ιαπωνική έκδοση των ''kinnikuman'', οι οποίοι εξάλλου ήταν η αφετηρία όλων των υπολοίπων που ήλθαν αργότερα.

Με την πρώτη ευκαιρία (μόλις τα φέρω από το πατρικό μου-σύντομα-) θα παραθέσω φωτό από τη συλλογή μου των ''kinnikuman''.

Πραγματικά όμορφα, προσεγμένα και με κορμοστασιά παιχνίδια (όπως πολύ σωστά μου ανέφερε ο φίλος timehunter, το παιχνίδι πρέπει να έχει πάνω από όλα ωραία κορμοστασιά, ωραία στάση :clap: ).
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Πίσω
Μπλουζα