Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Σημείωση: This feature may not be available in some browsers.
Imagine, ε? Κοίτα σύμπτωση - το δεύτερο άτομο που γνωρίζω και που αναφέρει αυτό το σταθμό. Και φυσικά, δεν υπάρχει περίπτωση να ξεχάσω το πρώτο άτομο.ΦΖΠ1 είπε:Πολύ Imagine και Σερβετά ακούτε...![]()
Αναγραμματισμός στο σενάριο!nwntas είπε:
1986, χρονιά που βγήκε η ταινία.D@redevil είπε:(Συγγνώμη, αλλά δεν είχε εμφανιστεί και πιο πρόσφατα?!)
παιζει τωρα στον alpha ευτυχως μερικες φορες θυμουνται και αυτες τις ταινιες....Gus είπε:Επάγγελμα Γυναίκα (Μια Ζωή Πατίνι) (1986)
RetroDB: http://www.retrodb.gr/wiki/index.php/Επάγγελμα_γυναίκα_μια_ζωή_πατίνι
Πλοκή: Η Μαρίκα είναι μια σύγχρονη γυναίκα με τρία παιδιά, σύζυγο και εργασία έξω από το σπίτι. Τρέχει να προλάβει τα πάντα και να φροντίσει για όλα. Μια μέρα αποφασίζει να κάνει τη δική της επανάσταση για να βρει τον εαυτό της. Φεύγει για λίγο από το σπίτι αφήνοντας τους υπόλοιπους να τα βγάλουν πέρα μόνοι τους. Ο Αμάρανθος, ο σύζυγος της Μαρίκας, αναγκάζεται να πάρει όλες τις ευθύνες του σπιτιού...
Διάρκεια: 87'
Είδος: Κωμωδία
Σκηνοθεσία: Όμηρος Ευστρατιάδης
Σενάριο: Γιάννης Σκλάβος
Μουσική σύνθεση: Γιάννης Ζουγανέλης
Tην ειχα δει κι εγω στον κινηματογραφο ,galatsiwtis είπε:.......με στενοχωρεί κάπως η όλη ιστορία.
Nemo είπε:Tην ειχα δει κι εγω στον κινηματογραφο , Με στεναχωρει κι εμενα γιατι περα απο τον ρεαλισμο της , μου θυμιζει λιγο την μητερα μου ,οπως και στο προσωπο του κακομαθημενου -μεγαλου γιου στην ταινια- ,τον εαυτο μου .