Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Σημείωση: This feature may not be available in some browsers.
σ' ευχαριστούμε για την πληροφορία sunset, δεν την εχω δει ποτέ την σειρά, οπότε είναι ευκαιρίαsunset89 είπε:Από την Πέμπτη 16/2 και κάθε απόγευμα στις 5, η ΕΤ1, θα επαναλάβει το πασίγνωστο αισθηματικό δράμα "Μεθυσμένη Πολιτεία".
Το πήρα πρέφα την προηγούμενη Παρασκευή !!! Ήμουν στο δωμάτιό μου και ξαφνικά ... άρχισα να ακούω από την τηλεόραση, που έπαιζε στο σαλόνι, τη ΄μουσική της "Μεθυσμένης Πολιτείας" [το θέμα του τραγουδιού με το σπαραχτικό βιολί του] !!! Για μια στιγμή πήγε το μυαλό μου στο .... "μεταφυσικό" : "Βρε, λες ξαφνικά, με τη ... συνδρομή αόρατων δυνάμεων, να γύρισε ο χρόνος στο ... 1983" ??? σκέφτηκα [εμ, όποιος έχει ανακηρύξει ως "πιο αγαπημένη ταινία των παιδικών του χρόνων" το "Αεροπλανοφόρο Νίμιτς" (ταινία του 1980), όλο .... κάτι τέτοια "κουλά" σκέφτεται #) #)] !!! Όμως, με χαρά διαπίστωσα ότι η ΕΡΤ ξαναπροβάλλει τη Μεθυσμένη Πολιτεία !!! Έτσι, ξέρω πώς θα περάσει σήμερα το απογευματάκι μου : τσαγάκι μπροστά στη μικρή οθόνη και .... παρεούλα με τους κάαααποτε αγαπημένους ήρωές μου Βόγλη, Βέρα Κρούσκα, Φιλιππίδη κλπ κλπ [που σήμερα ... είναι πιο αγαπημένοι από ποτέ .... ] ....sunset89 είπε:Από την Πέμπτη 16/2 και κάθε απόγευμα στις 5, η ΕΤ1, θα επαναλάβει το πασίγνωστο αισθηματικό δράμα "Μεθυσμένη Πολιτεία".
Πολύ σωστα !!! Άλλωστε, κι εγώ ως "μαθητής του Δημοτικού"τη θυμάμαι [και .. συνεχώς να ρωτάω τη μητέρα μου, που λάτρευε το σήριαλ και το βλέπαμε μαζί, για να μου εξηγεί όσα δεν καταλάβαινα :flower: :flower:bambinella 100 είπε:Δεν ειναι του 1983 η Μεθυσμενη Πολιτεια.Προβληθηκε για πρωτη φορα το χειμωνα του 1980 - 81.
Με το που βλέπω τα επεισόδιά της μετά από 30 χρόνια σκέπτομαι : "Ναι, θυμόμουνα ότι είναι υπέροχη σειρά !!! Αλλά ... όχι και τόοοοοοσο ωραία" !!!! "Μεθυσμένη Πολιτεία" και τα "μυαλά στα κάγκελααααα ... " .......imperium είπε:δεν την εχω δει ποτε στο παρελθον τη Μεθυσμενη Πολιτεια και οποτε βρισκω χρονο δεν την χανω.
Μαρεσει πολυ η σειρα αυτη.
και περυσι το ειχανε ξαναβαλει νομιζωtsalk είπε:Από την Τρίτη 3 Απριλίου στις 12 το μεσημέρι στην ΕΤ-1 η τρίτη μεταφορά λογοτεχνικού μυθιστορήματος στην Ελληνική τηλεόραση ''Ο Χριστός Ξανασταυρώνεται'' σε επανάληψη.
tsalk είπε:Από την Τρίτη 3 Απριλίου στις 12 το μεσημέρι στην ΕΤ-1 η τρίτη μεταφορά λογοτεχνικού μυθιστορήματος στην Ελληνική τηλεόραση ''Ο Χριστός Ξανασταυρώνεται'' σε επανάληψη.
Ποιός ήρθε???????Stratulator είπε:Ειναι σχεδον αναμεσα, σε Σκορδα-Λιαγκα και Σισσυ-Φερεντινου και μου φαινεται 'Οαση''
Πολύ καλή σειρά αλλά πάααααλι;;; :xm:tsalk είπε:Από την Τρίτη 18/9/2012 στις 12 το μεσημέρι στην ΕΤ-1 η ''Μαντάμ Σουσού'' με την Άννα Παναγιωτοπούλου!