Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Σημείωση: This feature may not be available in some browsers.
Προσφατα το ανακαλυψα κι εγω: η "τριλογια" του Σπαθιου των Παγων εδω δημοσιευτηκε το 91, δηλ πριν δηοσιευτει το τεταρτο μερος. Νομιζω ο σωστος τιτλος θα ηταν "Η Ωραια Κοιμωμενη του Διαστηματος". Συμφωνω οτι ειναι κατωτερο απο τα αλλα, η "κοσμολογια" του Αργκάαρ δεν με ικανοποιησε με τις διαστημικες ακριδες κλπ.Hrysaor είπε:Το τέταρτο μέρος της Τετραλογίας, Το Σπαθί Των Πάγων, λέγεται Ωραία Θαύματα του Κόσμου, 66 σελίδες, εκδόθηκε στην Ιταλία 3-1-1993, σενάριο Φάμπιο Μισελίνι, σκίτσα Ντε Βίτα! Φαίνεται πολύ κατώτερο από τα άλλα, ο Γκούφυ καβαλάει μια φτερωτή ακρίδα και πετάει στον πλανήτη Άρη κλπ.
Προβολή συνημμένου 44246
Στο αρχικο μου ποστ ειχα αναφερει για μια φανταστικη περιπετεια του Μικυ με ενα νανο. Το μονο πραγμα που θυμαμαι απο αυτη ειναι οτι περνανε απο μια ερημο και απο πανω πετανε κατι ψαρια. Προκειται για μια απο αυτες που λες παραπανω;Μετά τον Θησαυρό του Νάνου ο Ντε Βίτα έγραψε 2 ακόμα περίεργες ιστορίες με νάνους, η 1 με τον Μίκυ, 32 σελίδες, του 1995, λέγεται e valle degli orsetti που νομίζω θα πει "Η Κοιλάδα των Ξωτικών"! Μετά βγάζει το Φυλαχτό Των Ελφ, 35 σελίδες, πάλι του 1995, πάλι χωρίς έκδοση στην Ελλάδα! Στο δε τελευταίο επεισόδιο τηε Τετραλογίας πρωταγωνιστεί η Μίννυ, οπότε παίζει να έχει εκδοθεί στο ομώνυμο περιοδικό, δεν ξέρω... Λέγεται Minny e l' avventuroso prelievo πάλι του Ντε Βίτα,28 σελίδες, του 2002!