Μου τα είχε αγοράσει η μάνα μου με το Δώρο Πάσχα γύρω στο '85. Νομίζω ότι λεγόταν "Τα 100 παιχνίδια" και πράγματι είχε όλα τα κλασικά παιχνίδια που μεγαλώσαμε μαζί τους: γκρινιάρη, φιδάκι, τρίλιζα, ιππόδρομο, ντάμα, κλεφτες κι αστυνόμοι κλπ. Είχε 3-4 μεγάλες επιφάνειες από χαρτόνι πάνω στις οποίες είχε μαζεμένα αρκετά παιχνίδια. Και επειδή τα μέτρησα όντως ήταν 100 !RIO είπε:Θυμάμαι τα "100 καλύτερα επιτραπέζια" που τα πουλούσαν σε ένα μεγάλο κόκκινο κουτί.Είχε μέσα όλα αυτά τα γνωστά παιχνίδια γκρινιάρη, τρίλιζα, ντάμα, σολιτέρ κλπ.
Τι χαριτωμένες φατσούλες...!zouzou είπε:Ένα επιτραπέζιο ακόμα της μητέρας μου.Η τόμπολα! Δεκαετία μεταξύ '50 και '60!
Δεν είναι όμορφη;Προβολή συνημμένου 61616Προβολή συνημμένου 61617
Πραγματι πολλη ομορφη zouzouzouzou είπε:Ένα επιτραπέζιο ακόμα της μητέρας μου.Η τόμπολα! Δεκαετία μεταξύ '50 και '60!
Δεν είναι όμορφη;Προβολή συνημμένου 61616Προβολή συνημμένου 61617
Η Εταιρία Βασίλης Κατσαρόπουλος έφτιαξε την Βonanzakrem13 είπε:ναι είναι περίπου στην ίδια ηλικία (46,τα γράμματα είναι μικρά γιατί φοβάμαι μήπως με βλέπει...) .όσο για την εγγραφή θα της το πω αν και παλαιότερα που προσπαθούσα να την πείσω δεν είχα καταφέρει κάτι :xm:
μήπως ξέρει τελικά κάποιος ποία εταιρία ήταν αυτή που έβγαλε το bonanza?
πράγματι η Χλωρίνη Klinex εδινε και παιχνιδια, με την ΜΕΓΑΛΗ ΧΛΩΡΙΝΗ όμως.Aardvark είπε:Πολυ ομορφα και ρετρο,Γρινιαρης και Φιδακι διαχρονικα,επισης η Klinex εδινε και παιχνιδια!!
ναι katerinak, τα «Τρελλοπόντικα» είναι τελικά της ASS! Η ίδια εταιρεία που παρήγαγε και τις αθάνατες «Υπερ-Ατού» συλλογές καρτών! Θα πρέπει να ευχαριστήσουμε τον manos311 για την βοήθειά του σχετικά με τις οδηγίες του παιχνιδιού. Θα πρέπει να διορθώσω και το αρχικό thread: http://www.retromaniax.gr/vb/showthread.php?24271-El-Greco-%D4%F1%E5%EB%EF%F0%FC%ED%F4%E9%EA%E1katerinak είπε:manos311 τα περισσοτερα απ αυτα τα επιτραπεζια,πρωτη φορα τα βλεπωσυγχαρητηρια που τα κρατησες!!!!!!
Επισης πρωτη φορα βλεπω τις εταιριες "ASS" και "Θεοφανιδης"
Ο Θωμάς Θεοφανίδης είναι ο αδελφός μου κι αυτός ήταν που έφερε για πρώτη φορά στην Ελλάδα τα παιχνίδια με τις κάρτες Υπερ-Ατού που μετά αντιγράφτηκαν από άλλες εταιρείες.nasospakos είπε:ναι katerinak, τα «Τρελλοπόντικα» είναι τελικά της ASS! Η ίδια εταιρεία που παρήγαγε και τις αθάνατες «Υπερ-Ατού» συλλογές καρτών! Θα πρέπει να ευχαριστήσουμε τον manos311 για την βοήθειά του σχετικά με τις οδηγίες του παιχνιδιού. Θα πρέπει να διορθώσω και το αρχικό thread: http://www.retromaniax.gr/vb/showthread.php?24271-El-Greco-%D4%F1%E5%EB%EF%F0%FC%ED%F4%E9%EA%E1