oldgrcinfun
Retro Member
- Αντιδράσεις
- 230
Δεν ξέρω τον τίτλο του, αλλά έλεγε κάτι για ένα γλυκό που είχαν στο ντουλάπι.
Το ειπα και πιο πανω: Παλια τεχνη της συγκεκριμενης εταιριας οι εμβολιμες σκηνες. Τι αλλο να πω πια; Βαρεθηκα........Οι ανθρωποι αυτοι απλως δε θελουν να καταλαβουν.Ψάχνοντας στο www.stixoi.info βρήκα πως το τραγούδι αυτό ήταν το ''Το δικό μου το γλυκό'' και ερμηνεύτηκε στην έγχρωμη ταινία ''Τρία κορίτσια απ'την Αμέρικα'' (1964). Απ'την ίδια ταινία προέρχεται και το σόλο μπουζούκι του Ζαμπέτα, καθώς και κάποιες σκηνές απ'την Αθήνα νυχτερινή και μη, που έβαλαν στο κοροϊδάκι της δεσποινίδος.
Ειναι 10 λεπτα παραπανω γιατι εκτος του τραγουδιου με το σεξουαλικο υπονοουμενο, εχει και κατι αλλες εμβολιμες σκηνες με μακρινα πλανα της νυχτερινης Αθηνας και του συννεφιασμενου ουρανου, Κυριος οιδε απο ποια χρονολογια, αν και πιστευω απο πολυ προσφατη.Γι αυτό η ταινία διαρκεί 10 λεπτά περισσότερο η έκδοση της ΚΚ, σε σχέση με την έκδοση της Παπανδρέου Α.Ε. Τι να πω...
Στον επιχρωματισμο ειμαι πολυ πιο ανεκτικη γιατι σε τελικη αναλυση οσοι δε συμφωνουμε με αυτον δε βλεπουμε ποτε την επιχρωματισμενη ταινια και τελειωνει....θα πω οτι ειναι χιλιες φορες προτιμοτερος ο επιχρωματισμος, οσο αποτυχημενος και να ειναι, παρα αυτου του ειδους οι σφηνες.
Οπως δειχουν τα πραγματα, δε θα σταματησουν ποτε μεχρι να ολοκληρωθει η καταστροφη και με αλλες ταινιες της εταιριας.Να δω πότε θα στατατήσουν οι σαχλαμάρες με τις σφήνες...