Βεβαιως και αλληλοσυμπληρωνονται τα δυο φυλα. Συμφωνω απολυτως. Η μυικη δυναμη και οι ηγετικες ικανοτητες του ανδρα με την τρυφεραδα και το μητρικο ενστικτο της γυναικας.
Δε θετω τη σωματικη δυναμη απο μονη της ως επιχειρημα γιατι ετσι δε λεει τιποτα. Αυτο που λεω ειναι να σκεφτουμε τι σημαινει και γιατι τη διαθετουν τα απανταχου αρσενικα του ζωικου βασιλειου. Η φυση δεν τους την παραχωρησε τυχαια, αλλα για να τη χρησιμοποιησουν σε αυτο που εχουν να κανουν: Να βγουν εξω, να πολεμησουν και να ηγηθουν. Το οτι η γυναικα δεν τη διαθετει, παλι κατι σημαινει και νομιζω πως δε χρειαζεται περαιτερω εξηγηση.
Τωρα γιατι ο ανδρας εχει συνηθως χειρτερες σχολικες επιδοσεις και μικροτερο προσδοκιμο ζωης απο τη γυναικα, υποθετω χωρις να εχω επιστημονικες γνωσεις επι του θεματος, τα εξης: Για το μεν πρωτο σκελος οτι δεν καθεται να μελετησει πολυ γιατι τον ενδιαφερουν συνηθως τα σπορ και μαλιστα τα ανταγνωνιστικα ωστε να εξασκησει τις ψυχοσωματικες του ικανοτητες, αυτες με τις οποιες τον προικησε η φυση. Ο ανδρας ειναι που τις περισσοτερες φορες ειναι πολυ καλυτερος στα Μαθηματικα απο τις γυναικες γιατι ο εγκεφαλος του ειναι φτιαγμενος για πραξη, ενω των γυναικων για θεωρια. Κι αυτο κατι σημαινει επισης.
Ως προς το δευτερο σκελος, η γυναικα ζει περισσοτερο για να φροντιζει τα παιδια της η γιατι συνηθως αγωνιζεται μεσα στο σπιτι. Δεν ειμαι βεβαιη γιατι ακριβως, αλλα οπως και να' χει, το ποσο ζει δε νομιζω να την καθιστα ανωτερη.
Εθεσα και μια αλλη παραμετρο που δεν πρεπει να την αγνοειτε. Οσοι πιστευετε στο Χριστιανισμο, θα πρεπει να σκεφτειτε οτι με οσα γραφω συμφωνει και η θρησκεια μας. Οσο να' ναι, κατι περισσοτερο θα ξερει ο Ιησους Χριστος απο εμας τους απλους ανθρωπους.
Οσοι παλι δεν πιστευετε, απλως αγνοειστε αυτο το κομματι. Ειμαι σιγουρη πως βρισκετε τις αποψεις μου τοσο συντηρητικες, που θα αγνοησετε και ολα τα υπολοιπα απο οσα εγραψα!