Καλησπέρα παιδιά !! μόλις χτες ανακάλυψα το forum και πραγματικά χαίρομαι πολύ που μπήκα σε αυτήν την παρέα!!!! Είχα την τύχη ως παιδί να επισκεφτώ με το σχολείο μου το εργοστάσιο! Πρέπει να ήταν την περίοδο 92-93 πήγαινα στην 1η δημοτικού (ή στην δευτέρα??
) Όπως και να έχει ήμουν πολύ μικρός αλλά θυμάμαι μερικά πράγματα και θα ήθελα να τα μοιραστώ μαζί σας.
Θυμάμαι στην είσοδο υπήρχε ένας απίστευτος αυτοκινητόδρομος !!! μιλάμε στα μάτια μου φάνταζε με έργο τέχνης !!! Στην συνέχεια μας δείξανε τις μηχανές που κατασκευάζονταν τα playmobil , πολύ φασαρία και πολύ κόσμος.
Μετά ανεβήκαμε έναν όροφο και διαλέγαμε παιχνίδια με ένα πεντοχίλιαρο ο καθένας!! (πόσο αλλάξανε τα πράγματα.....) κουβαδάκια playmobil , γερανοί , ρομπότ , ο παράδεισος απλά!!!
Σήμερα στις εγκαταστάσεις του εργοστασίου στεγάζονται οι κεντρικές αποθήκες του eshop. Μετά τον σεισμό του 99' έγινε κάποια ενίσχυση στο κτήριο και άλλαξε η όψη του , οπότε δεν έχει και πολύ νόημα να τραβήξω
κάποια φωτογραφία και να σας την δείξω (μένω πολύ κοντά στο εργοστάσιο). Θυμάμαι επίσης κάποια στιγμή αφότου έκλεισε το εργοστάσιο , έπαιζα μπάλα στην αλάνα που υπήρχε μπροστά (τώρα είναι εργοστάσιο του Κανάκη) υπήρχε ένας σωρός από καμένα πράγματα , ανάμεσά τους και παιχνίδια.
Αυτά από μένα