bi-bi
RetroActive
- Αντιδράσεις
- 15
Wally βλέπω διατριβή έχεις κάνει στο Ερωτοδικείο.ΕύγεWally είπε:ΛΑΘΟΣ!!Αδικαιολογητη!
Για τιμωρια θα διπλο-σκαναρεις τις σαυρες
H κυρια Καραμπελα φυσικα!!
Wally βλέπω διατριβή έχεις κάνει στο Ερωτοδικείο.ΕύγεWally είπε:ΛΑΘΟΣ!!Αδικαιολογητη!
Για τιμωρια θα διπλο-σκαναρεις τις σαυρες
H κυρια Καραμπελα φυσικα!!
...η οποια ειναι πλεον μαχιμη δημοσιογραφος στην πρωινη ζωνη του ΤΗΛΕΑΣΤΥWally είπε:H κυρια Καραμπελα φυσικα!!
Δε πα να χει (ωραια εκφρασις!) και Μαυρουλα...Ρε σεις έχει Χαρούλα λέμε. Αφήστε τα Ερωτοδικεία.
ΥΠΑΡΧΕΙ ... για πάντα στις καρδιές μας ! :animrolleyes:bi-bi είπε:Σοβαρά τώρα αυτή η εκπομπή δεν υπάρχει πια?
ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ!!!!!!exetlaios είπε:Μιλάω για αυτό : http://www.youtube.com/watch?v=WxckPI5iccc
[Φωνη απο το υπερπεραν] ''Οοοοοχι φιιιιιλε,δεν ησουν ο μοοοοονος!!''exetlaios είπε:Επίσης έχω την υποψία, ότι τότε ήμουν ο μόνος νεαρός που θεωρούσε την Βίκυ Μιχαλονάκου ΠΟΛΥ σέξυ !
Σίγουρα μέσα στην καρδιά μας !theoritikos είπε:Που να βρίσκονται άραγε οι συντελεστές του Ερωτοδικείου τώρα??
τον Λεωτσάκο πάντως τον είδα πριν λίγα χρόνια στα δικαστήρια στον Πειραιά. Πήραμε το ίδιο ασανσέρ.theoritikos είπε:Που να βρίσκονται άραγε οι συντελεστές του Ερωτοδικείου τώρα??
αααααχ μονο εσυ ξερεις τι περασες εκεινη την ημερα ( ασχετο αλλα το avatar σου ειναι χαλλλλλλαρα θεοτρελλλλλλλλλλο)τον Λεωτσάκο πάντως τον είδα πριν λίγα χρόνια στα δικαστήρια στον Πειραιά. Πήραμε το ίδιο ασανσέρ.
ανατριχίλα!!
:animeek: