bi-bi
RetroActive
- Αντιδράσεις
- 15
Wally βλέπω διατριβή έχεις κάνει στο Ερωτοδικείο.ΕύγεWally είπε:ΛΑΘΟΣ!!Αδικαιολογητη!
Για τιμωρια θα διπλο-σκαναρεις τις σαυρες![]()
H κυρια Καραμπελα φυσικα!!

Wally βλέπω διατριβή έχεις κάνει στο Ερωτοδικείο.ΕύγεWally είπε:ΛΑΘΟΣ!!Αδικαιολογητη!
Για τιμωρια θα διπλο-σκαναρεις τις σαυρες![]()
H κυρια Καραμπελα φυσικα!!
...η οποια ειναι πλεον μαχιμη δημοσιογραφος στην πρωινη ζωνη του ΤΗΛΕΑΣΤΥWally είπε:H κυρια Καραμπελα φυσικα!!
Δε πα να χει (ωραια εκφρασις!) και Μαυρουλα...Ρε σεις έχει Χαρούλα λέμε. Αφήστε τα Ερωτοδικεία.
ΥΠΑΡΧΕΙ ... για πάντα στις καρδιές μας ! :animrolleyes:bi-bi είπε:Σοβαρά τώρα αυτή η εκπομπή δεν υπάρχει πια?
ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ!!!!!!exetlaios είπε:Μιλάω για αυτό : http://www.youtube.com/watch?v=WxckPI5iccc
[Φωνη απο το υπερπεραν] ''Οοοοοχι φιιιιιλε,δεν ησουν ο μοοοοονος!!''exetlaios είπε:Επίσης έχω την υποψία, ότι τότε ήμουν ο μόνος νεαρός που θεωρούσε την Βίκυ Μιχαλονάκου ΠΟΛΥ σέξυ !
Σίγουρα μέσα στην καρδιά μας !theoritikos είπε:Που να βρίσκονται άραγε οι συντελεστές του Ερωτοδικείου τώρα??
τον Λεωτσάκο πάντως τον είδα πριν λίγα χρόνια στα δικαστήρια στον Πειραιά. Πήραμε το ίδιο ασανσέρ.theoritikos είπε:Που να βρίσκονται άραγε οι συντελεστές του Ερωτοδικείου τώρα??
αααααχ μονο εσυ ξερεις τι περασες εκεινη την ημερατον Λεωτσάκο πάντως τον είδα πριν λίγα χρόνια στα δικαστήρια στον Πειραιά. Πήραμε το ίδιο ασανσέρ.
ανατριχίλα!!
:animeek: