Haros
RetroMaNiaC
- Αντιδράσεις
- 17
Σκέψου ότι υπάρχουν (ναι είναι πολλοί) που ακόμα αγοράζουν τις κόπιες τους από γνωστούς / άγνωστους πειρατές. Τα 20ευρά στην Στουρνάρη.keropi είπε:λοιπόν άσχετα με τις συγκρίσεις 360/PS3 εγώ θα επανέλθω στο σπάσιμο για να εξηγήσω λίγο καλύτερα τί παίζει.
Κατ'αρχήν ΔΕΝ χρειάζονται δισκάκια br ούτε αντιγραμμένα ούτε τίποτα. Είναι αδιάφορο στο ps3 αν το παιχνίδι/πρόγραμμα/whatever το τρέχει είτε από δισκάκι, είτε από τον εσωτερικό δίσκο είτε από usb.
Το σπάσιμο του 3 έτσι όπως γίνεται είναι κλάσεις ανώτερο από το jtag hack του 360. Για το 360 θέλεις συγκεκριμένα μηχανήματα με μια μικρο-μετατροπή, ενώ στο 3 πετυχαίνεις το ίδιο αποτέλεσμα απλά βάζοντας το custom firmware σου σε ένα usb stick και κάνοντας update κανονικά σαν κύριος σε οποιοδήποτε μηχάνημα.
Και για να συμπληρώσω στο offtopic, λόγος για το PS3 είναι το Demon's Souls. .- (τελεία και παύλα) .

Ενδιαφέρον αυτό. Ακόμα πιο ενδιαφέρον το "Essentially, a single PlayStation 3 performs like a cluster of 30 PCs at the price of only one". Βέβαια η δήλωση αυτή είναι του 2007. Δεν ξέρω πόση υπερβολή περιέχει και άμα έχουν αλλάξει τα δεδομένα οι νέες cpus των pc που βγήκαν αυτή την τριετία...freaktmp είπε:Αν και δεν ειμαι fan της Sony και του PS3, πρεπει να αναγνωρισουμε οτι το PS3 χρησιμοποιειται ευρητατα στο supercomputing.
http://en.wikipedia.org/wiki/PlayStation_3_cluster
Με την απενεργοιπηση του dualboot για μια ακομα φορα η Sony τα εκανε θαλασσα. Και το σπασιμο ισως να διορθωσει αυτη την κατασταση.