BETTY BOOP
Official *GOD* of RetRo
- Αντιδράσεις
- 7.812
Η μόδα με τους ευχούληδες άρχισε την περίοδο 1993-1994, οι ευχούληδες πωλούνταν σε σακουλάκια στα ψιλικατζίδικα. Βάζαμε έναν ευχούλη στο μολύβι και γράφαμε...Εμένα με δυσκόλευε ο ευχούλης πίσω στο μολύβι γιατί γινόταν βαρύ και έτσι τον είχα στην κασετίνα μου.retrofrog είπε:Εντάξει, μόδα ήταν και πέρασε, όχι ιδιαίτερα καλάισθητη κατά τη γνώμη μου...Βέβαια εκεί στο 93-94 που έσκασε μύτη είχε γίνει πραγματικά χαμός! Ακόμα θυμάμαι τα μολύβια να γράφουν, τα φτερά ναφουρφουρίζουν και τη καθηγήτρια να αναρωτιέται "ρε παιδιά τι είναι αυτά τα φτερά που ξαναμάνε;" Πάντως προσωπικά, θεωρώ πολύ πιο ωραία μόδα τους αγκαλίτσες! (απ'οτι έχω δει, γιατί προσωπικά δεν τους πρόλαβα)
Είχα κι ένα μεγάλο ευχούλη με μπλε μαλλί και ένα κόκκινο και ένα πράσινο μάτι. Είχε ένα αστεράκι στην κοιλιά του και όταν πάταγες το αστεράκι αναβόσβηναν τα μάτια του ευχούλη. Έκανες μια ευχή (!) και αν άναβε το πράσινο μάτι η ευχή πραγματοποιούταν ενώ στο κόκκινο μάτι η ευχή δεν πραγματοποιούταν (έτσι έγραφε η συσκευασία). Είχα αγοράσει τον ευχούλη αυτό στα τέλη του 1994.
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή: