:banomniiki;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;domniki είπε:Ο Αλμπερτ και ο Αντονυ δεν εχουν ωραια φωνη και ξερεις juanita πως οι φωνες ειναι το "ιρτζι" μου.
Ε, οχι και να με banαρεις, κοτζαμ moderatorJuanita είπε::banomniiki;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
Ενα απ'τα κολληματα μου με τον Τερρυ ειναι και η στολη του σχολειου: ποτέ δεν φορουσε το σακακι, η κορδελα/γραβατα ηταν παντα λυμενη...ααααχχχχ :hurrah: αυτα μας εκανε η σκιτσογραφος της σειρας και επαθα το νταρακουλο...Juanita είπε:Αστα δε με πείθεις... Ο Παναγιωτάκης φταίει. Το ίρτζι σου είναι σχολική ποδιά με γιακαδάκι και από κάτω επίσημη στολή για την κυριακάτικη λειτουργία...
Απλά δεν έβρισκαν τον Αργύρη...domniki είπε:Οσο για την φωνη του Αντονυ, ειχε αλλαξει 10 φορες...μεχρι και μια γυναικα ειχαν βαλει να μιλαει για τον κ. Brown! E, ποτε!
Εεεε!!! Λογικό είναι!!! Ο Anthony μεγάλωνε σιγά σιγά και άλλαζε η φωνή του! Ήταν ένα απίθανο σκηνοθετικό εύρημα που ανακάλυψε η.... ΕΡΤ για να κάνει τον χαρακτήρα... εχμ.. πιο γήινο!!!domniki είπε:Οσο για την φωνη του Αντονυ, ειχε αλλαξει 10 φορες...μεχρι και μια γυναικα ειχαν βαλει να μιλαει για τον κ. Brown! E, ποτε!
Παντού υπάρχει ένας PANAGIOTHSDeath2Eliza είπε:το μπαχαλεψατε το θρεντ!! μεχρι κ για παναγιωτηδες μιλησατε, λολ!
Death2Eliza είπε:Παιδια, δεν είναι αδικο?
ο Χριστουλης ανασταινεται μια φορα τον χρονο, ενω ο Αnthony μου καμία..
Μιλησε ο ΑντονυκοςTurrican είπε:Έτσι κάνουν οι λεβέντες!!!!!!
Οντως η χρησιμοποιηση φιλτρων απο την ΤΟΕΙ δινει μια ονειρικη εικονα στις σκηνες. Γενικα οι σκηνες με τα φιλτρα ειναι οι αγαπημενες μου :heartcloud: Ειναι πραγματικα ΤΟ συννεφακι :heartcloud: Επισης ολα τα αστερακια που λαμπουν στα ματια των πρωταγωνιστων καθως και ο τροπος που εχουν σχεδιαστει τα χερια δινουν μια εντυπωση "αερικων" στους χαρακτηρες. Η κινηση των χεριων την Καντυ (γενικα των κοριτσιων της σειρας) και η σταση των χεριων, ειδικα του καρπου και των δακτυλων δινουν αλλο αερα στις φιγουρες. Στο αβαταρ μου, πχ, μπορειτε να το προσεξετε αυτο #)Turrican είπε:Μας έδωσε όμως τα καλύτερα φίλτρα!!!!!!
domniki είπε:Οντως η χρησιμοποιηση φιλτρων απο την ΤΟΕΙ δινει μια ονειρικη εικονα στις σκηνες. Γενικα οι σκηνες με τα φιλτρα ειναι οι αγαπημενες μου :heartcloud: Ειναι πραγματικα ΤΟ συννεφακι :heartcloud: Επισης ολα τα αστερακια που λαμπουν στα ματια των πρωταγωνιστων καθως και ο τροπος που εχουν σχεδιαστει τα χερια δινουν μια εντυπωση "αερικων" στους χαρακτηρες. Η κινηση των χεριων την Καντυ (γενικα των κοριτσιων της σειρας) και η σταση των χεριων, ειδικα του καρπου και των δακτυλων δινουν αλλο αερα στις φιγουρες. Στο αβαταρ μου, πχ, μπορειτε να το προσεξετε αυτο #)
domniki είπε:Μιλησε ο Αντονυκος
Την μονη χαρακτηριστικη σκηνη που θυμαμαι οτι μου ειχε κανει εντυπωση με το ζευγος Καντυ-Αντονυ, ειναι οταν η Καντυ του μιλαει για τον πριγκιπα και αυτος ζηλευει #) Αυτη τη σκηνη δεν την θυμομουν καθολου. Παντως φιλι μεταξυ Καντυ και Αντονυ δεν υπαρχει στο ανιμε...η ΤΟΕΙ δεν ηθελε να δωσει την χαρα στους Αντονυκους