Ζημιές - χειρότερα πεσίματα και σημάδια (ρετρό, τι άλλο)

Aardvark

Retromaniax Co-Founder
Joined
26 Σεπ 2006
Μηνύματα
14.853
Αντιδράσεις
3.778
Θα καταλαβετε τον τιτλο απο τα παρακατω.

1)Θυμαμαι να παιζω μπαλα σε καποια πλατεια με γυρω γυρω εστιατορια και σε καποιο πεναλτι μου η μπαλα να καταληγει σε καποιον μουσακα.

Μου την κρατησαν την μπαλα μεχρι να φερουμε λεφτα.
icon10.gif


2)Στην παλια μου γειτονια να φωναζω τα γειτονοπουλα να κατεβουν να παιξουμε και να μην κατεβαινουν,πεταγα πετρες μικρες για χαβαλε στο τζαμι μεχρι που μια το ραγισε.

Την εκατσα απο τον πατερα τους.
icon10.gif


3)Σε μια οικοδομη κυνηγιομασταν και επεσα πανω σε ενα σιδερο που εξειχε απο μπετοκολωνα,με βρηκε λιγο πανω απο τον αστραγαλο ,μεσα στα αιματα μου ηρθε η φαεινη ιδεα να μην το δει η μανα μου να το καλυψω με την καλτσα,περιττο μολις το ειδε τρελαθηκε.

Ακομα εχω σημαδι.
icon10.gif


 

 


Απο το σιδερο οχι απο την μανα μου.
icon10.gif


 
 
Φοβερο θεμα... μπραβο!

Λοιπον... συνεχεια επεφτα μικρη, και ολο ζημιες εκανα!

Απο ζημιες θυμαμαι ..

1. ειχα σπασει το βαζο στην εδρα του δασκαλου καθως κυνηγουσα ενα συμμαθητη μου (2 ωρες τιμωρια στον τοιχο).

2. Ειχα σπρωξει ενα αγορι και χτυπησε στο κεφαλι του αλλά ευτυχως δεν επαθε τιποτα.. (τιμωρια.. επιπληξη).

3. Σημαδεψαμε με αλλα παιδια, και σπασαμε εναν χοντρο σωληνα ποσιμου νερου :p

4. Στο πανηγυρι του χωριου, καθομαστε στην αυλη της εκκλησιας (που ειχε καποιο υψος) και πεταγαμε φρουτα (μικρα και αγουρα ετσι...) στον εμπορα που ειχε τα παιχνιδια ακριβως απο κατω, γιατι ηταν ακριβος στις τιμες :p

5. επισης σημαδεψαμε το παραθυρο ενος μπανιου ενος νεου και ερημου σπιτιου, που ειχε καγκελα. Κερδιζες αν η πετρα περναγε τα καγκελα και επεφτε μεσα (αγνωστο τι σπασαμε)

χμ... δεν θυμαμαι κατι αλλο για την ωρα!

χτυπηματα... μπολικα και γερα! Επεφτα παντου ακομη και στον ισιο δρομο

1. ενα σημαδι στο γονατο απο χτυπημα σε κοφτερη πετρα (αιμα μιλαμε...)αλλά δεν θελησα να παω στον γιατρο. Γενικα στα ποδια μου εχω σημαδια, ευτυχως τα περισσοτερα δεν φαινονται πια

2. μικρο επισης σημαδακι στο ποδι απο πεσιμο με θαμνο γεματο αγκαθια. Ενα μπηκε στο ποδι μου, και οταν προσπαθησε ο πατερας μου να μου το βγαλει απο φοβο μην παθω μολυνση, μας ακουσε ολη η γειτονια.. τον καταφερα μερικες κλωστιες.. ηρθε ο θειος μου να τον βοηθησει ωστε να με ακινητοποιησει, εφαγε και αυτος μια γερη γρατσουνια στο μαγουλο, η μανα μου να κλαιει, εγω να ουρλιαζω... και ημουν περιπου στα 10 (αξεχαστη μερα). Μετα κανα τεταρτο καταφεραν να μου το βγαλουν

3. χτυπημα στο κεφαλι απο ελευθερη πτωση και προσγειωση σε πετρες. Αιμα και παλι... ο γιατρος ειπε πως εχω γερο κεφαλι και απεφυγα τα χειροτερα (απο τοτε ημουν χοντροκεφαλη... :p )

4. Ενα ανεπαισθητο σημαδι απο γρατσουνια στο μαγουλο, απο τσακωμο με συμμαθητες μου. Για ένα μηνα περιπου... με ρωταγαν ολοι αν με γρατσουνισαν γατες :D
 
τι να πω ...μεγαλωσα σε πραγματικη παρεα,πρεπει να ημουν 12-14 οταν με την γειτονια κατσαμε και τουμπαραμε ενα εγκατελειμενο renault 5 και το αφησαμε σε ενα ησυχο δρομο οπου κρυφτηκαμε και κοιταγαμε τα αλλα αυτοκινητα που περνουσαν που και που να χαζευουν......!!

η να πω για τοτε που ειχαμε φτιαξει σχεδια απο φελιζολ και μαδερια και καναμε περιπετεια στα πλυμηρισμενα εργα του μετρο στα σεπολια...μες στην στοα και το σκοταδι..

η να πω για τον φιλο μου που του πεταξα χωματοπετρα σαν τσιμεντολιθο στον πολεμο

η για την πτωση ( εγω τον εριξα!!!) απο σκαλωσια απο τον δευτερο του ιδιου φιλου μου επειδη κολουσε να βουτηξει στο κενο..

η για τα μονιμα ματωμενα γονατα που ειχα απο ξυλο πτωσεις πετρες σκαρφαλωματα κλπ..
 
Γύρω στα 5-6 όταν έβγαλα τις βοηθητικές ρόδες (όχι γέλια παρακαλώ) από το ποδήλατο έπεσα και έφαγα ολόκληυο το γόνατο...

Τετάρτη δημοτικού. Μόδα τότε το μολύβι να έχει μύτη και απο τις δύο πλευρές... Δεν θυμάμαι πως, η μια μύτη του μολυβιού έγδαρε το μάγουλό μου από πάνω μέχρι κάτω, Το σημάδι εξαφανίστηκε τελείως στο γυμνάσιο....

Ίδια περίπου ηλικία. Πέσιμο στο κυνηγητό. Ο μπρασελές του ολοκαίνουργιου ηλεκτρονικού μου ρολογιού λυγίζει και καρφώνεται στον καρπό μου. Το σημάδι υπάρχει ακόμα.

13-14 χρονών, καρφί από οικοδομή

ίδια περίπου ηλικία σίδερο από οικοδομή γδέρνει την φτέρνα μου. Το σημάδι υπάρχει λες και έγινε σήμερα...

24 ετών πέσιμο από ελικόπτερο. Σπασμένος αστράγαλος.

Ε ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ;;;; (αρκετά στραπατσάρησα ήδη τον εγωισμό μου)
 
Χμμμ... πονεμένες ιστορίες...

Όταν έλαβα την πρώτη μου απάντηση από μια Pen Pal φίλη (Big Blue Marlble) ήταν ντάλα καλοκαίρι. Φορούσα δε,εκείνες τις υπέροχες σαγιονάρες με κάτι λουλουδάκια στη διχάλα, η μία εκ των οποίων από τα χοροπηδητά μου
greenstars.gif
προσγειώθηκε στο δίσκο με τους καφέδες που ετοιμαζόταν να πάει η μάνα μου... Δε θυμάμαι πόσες "έφαγα" με την ίδια σαγιονάρα...

Μια μέρα με την αδερφή μου είχαμε πιαστεί μαλλί με μαλλί
3ztzsjm.gif
και καταφέραμε και σπάσαμε τη τζαμαρία της πόρτας του σαλονιού (από χοντρό σαγρέ γυαλί ). Μιά άλλη φορά, μέσα στο καταχείμωνο και απόγευμα Σαββάτου σπάσαμε το τζάμι του παραθύρου στο δωμάτιό μου και περάσαμε διήμερο τουρτουρίζοντας από το κρύο μέχρι να έρθει ο τζαμάς να το αλλάξει.

Θυμάστε τους σπιρτούληδες; Κάτι πολύ μικρά πάνινα κουκλάκια που χωρούσαν σε ένα σπιρτόκουτο;;; Είχαμε πολλούς σπιρτούληδες τους ντύναμε και... τους παντρεύαμε...
inlove2.gif
Γάμος με τα όλα του αφού είχαμε ανάψει και μικρά κεράκια γενεθλίων με βαμβάκι γύρω για να κάνουμε τις λαμπάδες (είχαμε μπερδέψει γάμους με βαφτίσια :D ). Περιττό να αναφέρω πως μιά μέρα πήραμε φωτιά και αν δεν ξυπνούσε ο πατέρας μου να φέρει νερό και να ρίξει κουβέρτες να τα σβήσει δεν ξέρω που θα ήμασταν τώρα... Το πλεκτό τραπεζομάντηλο της μάνας μας δε βγήκε αλώβητο. Τη συνέχεια τη φαντάζεστε...

Δεν είχα μάθει ποτέ πως ο πατέρας του Μάρκ ήταν ο Κρόνος γιατί εκείνη την Κυριακή το απόγευμα η θεία μου ήθελε ντε και καλά να πάμε να δούμε το "Τούτσι" στο σινεμά. Κλώτσησα τη μάνα μου που επέμενε να πάω ενώ εγώ δεν ήθελα να ξεκουνήσω από τα παιδικά και πρόλαβα να δω μόνο τη Μάγια που έπαιζαν ποδόσφαιρο (η Θεκλα τερματοφύλακας) πριν πάω με το μαλλί σχεδόν μαδημένο σινεμά...

Το χειρότερό μου όμως ήταν όταν εκείνη την Κυριακή 8/2/1981 ο πατέρας μου ήθελε να συναγωνιστεί τη μαμά μου στη μαγειρική και επιχείρησε να φτιάξει λουκουμάδες. Εγώ προθυμοποιήθηκα να τους βγάζω από την κατσαρόλα μέχρι που καυτό λάδι πετάχτηκε από την κατσαρόλα την ώρα που έριχνε ζύμη ο μπαμπάς μου, και απλώθηκε στο αριστερό μου χέρι.

Ακόμη θυμάμαι τον πόνο και τα κλάματά μου. Το βράδυ είχαμε πάρτυ μασκέ
confetti.gif
και είχα ντυθεί Σπανιόλα με μπανταρισμένο χέρι αλλά κανείς δεν άκουγε τον πόνο μου αφού όλοι ασχολούνταν με το τρομερό δυστύχημα στη Θύρα 7.
 
Zημιές Best of :1. Τρίτη δημοτικου κατεβαίναμε την κατηφόρα πίσω από το σπίτι πάνω σε ένα ...πατζούρι με τον αδερφό μου,όταν έχασα τον έλεγχο 8)8) και καταλήξαμε σε ένα παπί σπάζοντας καθρέφτη και μανέτα - πληρωμή από το χαρτζιλίκι,ελαφρύ ξύλο.

2. Πεμπτη δημοτικού ,στο σπίτι του θείου μου, ο ξαδερφός μου δεν μου έδινε το nintendo να παιξω και τραβώντας το το πέταξα στον καθρεφτη,σπάσαν και τα δύο - πληρωμή από τα κάλαντα ,διπλό ξύλο (ξάδερφος-πατέρας)

3. δευτέρα γυμνασίου παιζοντας μονό μπασκετάκι με μπάλα από κάλτσες στο δωματιό μου ,προσποίηση, μπάσιμο, κάρφωμα και....κάτω η τζαμαρία από την κλοτσια - ούτε πληρωμή, ούτε ξύλο (αλλά 10 ράμματα στο πόδι)

Πεσίματα -χτυπήματα : Πτώση από ελιά γιατί με βρήκε βέλος...ινδιάνου στο κουτελο - άθικτος ,μόνο γρατζουνιές

Σε κόντρα με το bmx, ανοικτη στροφή, κλειστος δρόμος από τρακτέρ ,τρελή στούκα - ανοικτό κεφάλι, χωρις ράμματα όμως

Το κορυφαίο όλων: Δευτέρα Λυκείου, τελευταία ώρα Θρησκευτικά, λαγοκοιμάμαι και πέφτει 1 τ.μ σόβας :eek: o_Oo_Oo_O στό κεφάλι μου από την υγρασία.Δεν ήταν καν το θρανίο μου ενώ το πρόβλημα υπήρχε χρόνια!!!Αίμα και... πανικός στα σχολεία αλλά ευτυχώς χωρίς περαιτέρω προβλήματα.Από τότε και για αρκετό καιρό με φώναζαν Ντέμη ( εκ του ...γκαντέμη φυσικά :D :D:D)
 
Ok για παμε..

ΖΗΜΙΕΣ-ΝΗΛΕΣ-ΒΛΑΒΕΣ ΣΕ ΤΡΙΤΟΥΣ

1) 3.5 ετων ηθελα Γιοκο Τσοκο με τοση λυσσα που ξεφυγα απο το χερι της εγκυου 7 μηνων μητερας μου (στον αδελφο μου), και περναγα τρεχοντας τα στενα με κινδυνο να με πατησουν αυτοκινητα. Οταν με επιασε τις εφαγα για τα καλα.

2) Εσκαβα τρυπες στους τοιχους οπου και τοποθετουσα δεινοσαυρους απο πλαστελινη. Η μανα μου σπατουλαριζε πιο γρηγορα κι απ τη σκια της.

3) Ειχα ειδικοτητα στο σπασιμο πασης φυσεως σταχτοδοχειου. Και κανεις και ζημιες...

4) Γρατζουνησα σχεδον ολη την δισκοθηκη των δικων μου σε βαθμο σχεδον απολυτης καταστροφης.

5) Εριχνα κερματα στο τοτε ολοκαινουργιο και πανακριβο κασσετοφωνο του στερεο. Ηταν ενα Crown το εχουμε ακομη σε μια αποθηκη.

6) Εσκασα μια σανιδα στο κεφαλι του θειου της μητερας μου, γιατι δεν με αφηνε να παιξω με τα εργαλεια που μαστορευε.

7) Εκοψα τα στηριγματα απο τα δεντρακια του ιδιου για λογους εκδικησης. Μου πεταξε το παιχνιδι μου για να με διωξει απο την αυλη του. Αναποδος ανθρωπος. Με τον πρωτο αερα αντιο δεντρακια.

8) Καρφωσα ενα μυστρι στο κεφαλι ενος φιλου μου που μου εσπασε τα νευρα καταστρεφοντας αυτο που εφτιαχνα στην αμμο (παιζαν ολο οικοδομες τοτε στην γειτονια). Το σημαδι φαινεται αμυδρα ακομα.

9) Καταλαθος ανοιξα το κεφαλι του αδελφου μου καθως παιζαμε. Εσκασε σε μια γωνια.

10) Παραλιγο να τον πετυχω στην μαπα με αυτοσχεδια βαλιστρα που εκπυρσοκροτησε. Ατελες συστημα σκανδαλης...

11) Εδερνα τα παιδια των φιλων των δικων μου οποτε μας εβαζαν να παιξουμε μαζι.

12) Καναμε αυτοσχεδιους αγωνες με αυτοκινητακια με πεταλια. Τα ανεβαζαμε στην ανηφορα και τσουλαγαμε μεχρι την αλλη γωνια. Εκλεισα κατα λαθος ενα φιλο μου και μετρησε τα πεζοδρομια μεχρι τα μισα της αποστασης.

Οταν εγινα περιπου 8 χρονων ηρεμησα και απο τοτε μπορω να πω πως ημουν πολυ καλο παιδακι.

ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ-ΒΛΑΒΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ

1)Καναμε ποδηλατο σε ενα χωματοδρομο που απο κατω ηταν ρεμα. Ενας φιλος (αυτος που του καρφωσα το μυστρι) με εκλεισε κατα λαθος και εφυγα απο κατω κανονικα. Βγηκα γεματος αιματα, αγκαθια και διψα για εκδικηση. Ο φιλος μου κλειστηκε στο σπιτι του παροτι του φωναζα να βγει εξω...

2)Απο απροσεξια ακουμπησα στην καυτη εξατμηση της μηχανης του πατερα μου. Ακομα εχω το σημαδι στο ποδι.

3) Εβλεπα το Βολτρον και κατουριωμουν πολυ. Ως γνωστο δεν υπηρχαν διακοπες για διαφημισεις, ετσι επρεπε να κανω οσο πιο γρηγορα μπορουσα. Στην προσπαθεια μαγκωσα..... στρατηγικο σημειο του σωματος μου με το φερμουαρ... ειχα το σημαδι μεχρι την εφηβεια.

4)Πολλαπλες πτωσεις σε χαντακια που ανοιγαν για συνδεση με το αποχετευτικο δικτυο σε ολη την γειτονια μου τοτε.

5)Τραυμα απο πετρα στο κεφαλι κατα την διαρκεια πολεμικων συγκρουσεων με την αλλη γειτονια καθως και πολλαπλες μελανιες απο ξυλινο σπαθι. Μανιωδης ξιφομαχος οπως ολοι τοτε. Μετα το Νταρτακαν τραπεζομαντιλο, σπαθι και εξω.

6) Στο δημοτικο καλοκαιρι, ειχα φτιαξει την τελεια μυτη μολυβιου. Μου επεσε και ασυναισθητα εκλεισα τα ποδια. Αποτελεσμα το μολυβι μπηγμενο 4 εκατοστα στο μπουτι. Το σημαδι υπαρχει ακομη.

Αυτα ετσι προχειρα
 
Πω πω, έχω τρομάξει με όλους σας!

Ελπίζω να έχετε ηρεμήσει τώρα γιατί είστε πολύ επικίνδυνη παρέα τελικά!

:p :p :p :p
 
Juanita είπε:
Πωπω Joe, σκιάχτηκα... 8)
Από θαύμα ζεις και εσύ και οι κοντινοί σου :cold:
Hμουν δραστηριο παιδακι....

Παντως εκτος απο το να σπερνω την καταστροφη, προσφερα και χαρα. Μιλαγα πολυ απο πολυ μικρος, απηγγειλα ποιηματακια που μου μαθαιναν, τραγουδακια κτλ.
 
Τι αν πρωτοθυμηθω....

1. Ειχα μια μανια με τις πριζες. Η μανα μου με κυνηγούσε γιατι ειχα την ταση να βαζω φουρκετες στις πριζες. Δεν ηταν λιγες οι φορες που δεν ειχαμε ρευμα στο σπιτι :D

2. Ειχα κατσει μεσα στην χυτρα και σφήνωσα. Αιντε να με βγαλεις.....8)

3. Φορεσα και καλα για στεμα μια κρυστάλλινη σαλτσιέρα και αρχισα να τρεχω μεσα στο σπιτι. Ε δεν χρειαζεται να σας πω οτι εσπασε και εννοειται οτι κόπηκα στο χερι. Το σημαδι ακομα το εχω.

4. Καστορια φιλοξενουμενοι σε γνωστους. Εστειλα την κορη τους για ραμματα στο κεφαλι!!!

5. Εβγαλα τον ωμο ενος παιδιου που πηγε να πειράξει την αδερφη μου!!! Τον ειχα προειδοποιήσει οτι θα τον χτυπουσα αν συνέχιζε, αλλα δεν με ακουσε...

6. Ηθελα να κανω τον Ταρζαν. Αλλα που πας με τον σπαγκο ωρεεεεεεεε. Εφαγα τα μουτρα μου πεφτοντας απο το δεντρο. (ηταν και ψηλα)

Γενικα ειχα μια μανια να κανω "tour" στα νοσοκομεια. Σπασιματα και ραμματα ουκ ολιγα.

Αφου απο τα πολλα σημαδια και τα γδαρσίματα η μανα μου (αγιος ανθρωπος τελικα) με φωναζε ψωριασμένο γαϊδαρο.
 
Kambia είπε:
Τι αν πρωτοθυμηθω....
1. Ειχα μια μανια με τις πριζες. Η μανα μου με κυνηγούσε γιατι ειχα την ταση να βαζω φουρκετες στις πριζες. Δεν ηταν λιγες οι φορες που δεν ειχαμε ρευμα στο σπιτι :D

2. Ειχα κατσει μεσα στην χυτρα και σφήνωσα. Αιντε να με βγαλεις.....8)

3. Φορεσα και καλα για στεμα μια κρυστάλλινη σαλτσιέρα και αρχισα να τρεχω μεσα στο σπιτι. Ε δεν χρειαζεται να σας πω οτι εσπασε και εννοειται οτι κόπηκα στο χερι. Το σημαδι ακομα το εχω.

4. Καστορια φιλοξενουμενοι σε γνωστους. Εστειλα την κορη τους για ραμματα στο κεφαλι!!!

5. Εβγαλα τον ωμο ενος παιδιου που πηγε να πειράξει την αδερφη μου!!! Τον ειχα προειδοποιήσει οτι θα τον χτυπουσα αν συνέχιζε, αλλα δεν με ακουσε...

6. Ηθελα να κανω τον Ταρζαν. Αλλα που πας με τον σπαγκο ωρεεεεεεεε. Εφαγα τα μουτρα μου πεφτοντας απο το δεντρο. (ηταν και ψηλα)

Γενικα ειχα μια μανια να κανω "tour" στα νοσοκομεια. Σπασιματα και ραμματα ουκ ολιγα.

Αφου απο τα πολλα σημαδια και τα γδαρσίματα η μανα μου (αγιος ανθρωπος τελικα) με φωναζε ψωριασμένο γαϊδαρο.
επρεπε να ενωσουμε τις δυναμεις μας......
 
Στο σχολείο κατά την διάρκεια κιμωλιοπόλεμου με βρίσκει μία μέσα στο μάτι ελάχιστα δίπλα από την κόρη του ματιού με αποτέλεσμα γύρω στις 10 μέρες σαν τον πειρατή , με κλειστό μάτι!Οί γιατροί είπαν οτι φτηνά την γλύτωσα τότε...

Παίζοντας αμέριμνα στα τέσσερα με αυτοκινητάκια (αν θυμάμαι καλά) , τρέχει η αδερφή μου και με καβαλάει…ανοίγουν τα χέρια – πόδια μου και η αδερφή μου χτυπάει το κεφάλι της στο χερούλι των ντουλαπιών της κουζίνας.

Αποτέλεσμα μία τρύπα στο κούτελο της και ράμματα! (από τότε χάνει λίγο χαχα)

Έχοντας την περιέργεια να δω τι είναι αυτό το γκρι πράγμα πάνω στο καλοριφέρ, το τραβάω και τρώω στο κεφάλι το crown κασετόφωνο – ραδιόφωνο στο κεφάλι!

Ακόμα έχω το σημάδι δίπλα στο μάτι…

Στην πολυκατοικία στην Αθήνα είχαμε ένα μικρό κήπο μπροστά με μια τεράστια μαργαρίτα.

Τρέχοντας λοιπόν να μπω ήταν ένας σκύλος που είχε αράξει στην μαργαρίτα, τρομάζει πάει να βγει αυτός πάω να μπω εγώ και τρακάρουμε μετωπικά και μου χώνει δύο δόντια στο κόκαλο της μύτης! Μετά αντιλυσσικά και τα ρέστα…

Στην ίδια πολυκατοικία τρέχοντας πάλι να μπω , είχε βρέξει και στρίβοντας τρώω μια σαβούρα και αγκαλιάζω την σιδερένια πόρτα με ανοιχτά τα πόδια!!

Ευτυχώς με βρήκε δίπλα στην ‘οικογένεια’ και δεν είχα τίποτα άλλα!

Αποτέλεσμα να γίνει αιμάτωμα και το μισό μου μπούτι να είναι κίτρινο-κόκκινο, το οποίο υποχώρησε μόλις ετοιμαζόμουν για χειρουργείο…

Οί γιατροί είπαν οτι φτηνά την γλύτωσα τότε Νο2...

….αν θυμηθώ κάτι άλλο θα επανέλθω!
 
Εγώ οταν ήμουν μικρός , είχα πάρει ολο το ταψι με τους γίγαντες και το είχα γειρει να δώ τι είχε μέσα και τους πέταξα όλους στο πάτωμα!!!! εγκεφαλικά η μάνα μου. Την βγάλαμε με μακαρόνια εκείνη την μέρα !!

Πάρα πολλά καυκαυλα απο σίδερα στα πόδια , αλλα το κορυφαίο ήταν οταν ειχα πάρει το ποδηλατό μου και πήγαινα σφαίρα σε μια κατηφόρα (μιλάμε για βολίδα οχι αστεία !!) και τρώω μία τουμπα , εφυγα πάνω απο το τιμόνι , το ποδήλατο μου έσκασε στην πλάτη και εγώ συρθηκα για τουλάχιστον 10 μέτρα μεσα στα χώματα.Είχα γίνει λές και βγήκα απο κανα ορυχείο!!

Επίσης μια φορά με εστειλε η μάνα μου στον μπακαλη να πάρω αυγα με το ποδήλατο , αλλα εγώ επεσα σε ένα χαντάκι στο πλάι του δρόμου (απο εκείνα τα τσιμεντένια που πέρναγε νερό να ποτιζουν τα κτήματα) γιατι έκανα κολιές (τέρμα σφιγμένα τα πίσω φρένα!!!!) και τα έσπασα ολα...

Και τελευταίο , παίζαμε κυνηγητο με την αδερφή μου στην βεράντα , οπου λίγο πρίν ειχαμε φάει καρπούζι , και τρώω μια γλύστρα στα ζουμια και νταπ! μια στο κεφαλι... οχι αστεράκια, αστερισμούς και γαλαξίες ειδα !!!
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Kambia είπε:
Τι αν πρωτοθυμηθω....
1. Ειχα μια μανια με τις πριζες. Η μανα μου με κυνηγούσε γιατι ειχα την ταση να βαζω φουρκετες στις πριζες. Δεν ηταν λιγες οι φορες που δεν ειχαμε ρευμα στο σπιτι :D
Κι εγώ!!! Μια φορά είχα βάλει 2 γυμνά καλώδια και είχα τιναχτεί από το ρεύμα. Αλλά ευτυχώς ακόμα είμαι εδώ! :D :D
 
1)Μου άρεσε να βγάζω απο τα παριζάκια svan(αυτά τα τσίγκινα) τα κλειδάκια απο κάτω που ανοίγεις την συσκευασία και τα έβαζα στις πρίζες

2)Με το ποδήλατο ήμουν προσεκτικός,όχι όμως όταν κάναμε αυτοσχέδιες ράμπες σε κατηφόρες που σπάγαμε τα μούτρα μας

3)Μια φορά στην κιννέτα που είχε εξοχικό ο παππούς μου,είχαμε την καταπληκτική ιδέα να φτιάξουμε αυτοσχέδια αυτοκινητάκια με τα παιδιά της γειτονιάς και να τα τρέξουμε στην κατηφόρα.Αφού τα κατασκευάσαμε στο γκαράζ με ροδάκια απο καρότσια και σανίδες τα βάλαμε κόντρα στον τσιμεντόδρομο παρακάτω.Το αποτέλεσμα ήταν να σπάσει ο "άξονας" μπροστά και με όλη την φόρα να με φέρει καπάκι.Έκανα 7 ράμματα στο μέτωπο και το σημάδι το έχω ακόμα

4)Δοκιμάσαμε να κάνουμε τον ταρζάν,δένοντας ένα λάστιχο ποτίσματος απο μια σιδερένια σκάλα στον κήπο και φίλησα τον τοίχο

5)Απο ανέκαθεν είχα μια μανία με τις κροτήδες.Το οπλοστάσιο μου ήταν full απο κουτιά "γουρούνες","μινέρβες","στρακαστρούκες","μελισσάκια","σφυρίχτρες" ακόμα και όπλο με "μπαπάλες"(αυτά που σκάνε στον αέρα,σαν κροτήδες.Ναι,έτσι τις λέγαμε :D ).Το καλοκαίρι,κάναμε πόλεμο με άλλα παιδιά σε κάτι αλάνες στο βουνό,για να λύσουμε τις διαφορές μας.Μετά απο κάθε "μάχη" γυρνάγαμε με εγκαύματα 2ου βαθμού και η μάνα μου με κινήγαγε με bepanthlol.Μια φορά μάλιστα,έσκασε μια κροτήδα δίπλα ακριβώς στο αυτί μου και δεν άκουγα καλά για 1 βδομάδα.Επίσης φτιάχναμε και αυτοσχέδια πυροτεχνήματα με σωλήνες και πέτρες(κάτι σαν κανόνια).Πως δεν σκοτωθήκαμε......
 
Ωραίο topic και φοβερές οι ιστοριούλες σας. :)

Τι να πρωτοθυμηθώ... όπως οι περισσότεροι από εμάς έχω ατέλειωτες ιστορίες. Πάρα πολλές έχουν να κάνουν με ποδόσφαιρο καθώς έπαιζα σε ομάδες σε όλη την διάρκεια της εφηβείας μου, αλλά αυτές δεν έχουν τόσο ενδιαφέρον. Οπότε θα αναφέρω τα εξής:

1) Βρέφος ακόμα είχα κοπανήσει με τρομακτική δύναμη στην γωνία ενός τραπεζιού. Ως αποτέλεσμα στο σημείο εκείνο δεν μου φύτρωσε ποτέ μαλλί, κι έτσι ο κόσμος νομίζει ότι έχω αραίωση (πράγμα που τονίζω, ΔΕΝ ισχύει)! Είναι και σχεδόν στην κορυφή του κεφαλιού μου οπότε όντως μοιάζει με αραίωση :(

2) Στο δημοτικό προσπαθούσα να ανοίξω ένα συρτάρι, αυτό είχε σφηνώσει και τελικά το κοπάνησα με δύναμη χιλιοστά πάνω από το αριστερό μου μάτι... την γλίτωσα πολύ φτηνά με ράμματα ενώ θα μπορούσα να το έχω χάσει. Ακόμα φαίνεται το σημάδι.

3) Πάλι στο δημοτικό, παίζοντας "πόλεμο" είχα δεχτεί ένα μυτερό καλάμι στο αριστερό μπούτι. Επίσης ακόμα φαίνεται το σημάδι!

Αναρωτιέμαι αν τα σημερινά παιδιά αποκτούν τέτοια σημάδια παίζοντας WOW στο internet... :tongue:
 
alkis21 είπε:
Αναρωτιέμαι αν τα σημερινά παιδιά αποκτούν τέτοια σημάδια παίζοντας WOW στο internet... :tongue:
Φυσικά και δεν αποκτούν,άρα.....είδες ασφάλεια που παρέχει το WOW ;!; :p :p :p
 
-Κάπου 6-7 χρονών, διακοπές στη Ζάκυνθο, σε ένα οικόπεδο με δύο καΐκια μέσα, καμμιά 20αριά βλαμμένα παίζαμε πετροπόλεμο. Αλλά ΚΑΝΟΝΙΚΟ πετροπόλεμο. Έφαγα μία κάτω από το αριστερό μου μάτι και είχα μία πληγή για όλο το καλοκαίρι... μα τί ηλίθια...

-Κάπου στα 12 μου κατέβαινα με το skate μου μία κατηφόρα η οποία κατέληγε σε ένα τοίχο με σαγρέ ασβεστοποιία. Ε, πήρα τη στροφή στο τσ (από το τσακ), με αποτέλεσμα να γίνει ο μηρός μου κιμάς... Ακόμα φαίνονται οι γραμμές :D
 
Μια φορα, ημουν συνεπιβατης σε ενα ΒΜΧ και πηγαινα με εναν φιλο βολτα. Σε καποια στιγμη ερχεται στον φιλο μου η φαεινη ιδεα να κανει σουζα... Φευγω οπως ειμαι και σκαω με το σαγονι στην ασφαλτο. Το θεμα ειναι οτι σηκωνομαι, τον αρχιζω στα μπινελικια χωρις να ποναω.... ενω αυτος με κοιτουσε με γουρλωμενα ματια! Συντομα καταλαβα το γιατι.... Ανεβαινοντας στο σπιτι που ηταν λιγα μετρα πιο περα, και ακουγοντας τις Χριστοπαναγιες του αιωνα απο τον μπαμπακα, βλεπω στον καθρεπτη μια τρυπα στο σαγονι μου η οποια φανερωνε το κοκκαλο!!!!!!! Βουρ στην Βουλα με το mini Cooper του ξαδερφου για τα απαραιτητα ραμματακια τα οποια ακομα και σημερα 18 χρονια μετα εχουν αφησει τα σημαδια τους....
 
Πίσω
Μπλουζα