caprice
RetroMasteR
- Αντιδράσεις
- 205
Τώρα που όλοι έχουμε καταλάβει τα τι και τα πως ας επανέλθουμε στο θέμα μας.
Στην εποχή μου λοιπόν - και δεν θέλω σχόλια για το "εποχή" - μαγκιά ήταν να έχεις μπάλα Spalding στο μπάσκετ και Micasa στο βόλεϊ. Λες να τα θυμάμαι ανάποδα;
Να έχεις μάθει πρώτος ισορροπία με το ποδήλατο καθώς και να κάνεις οχτάρια πάνω στην κούνια
Να έχεις πάει πρώτος από όλη την τάξη να δεις τη νέα ταινία του Τσάκι Τσαν.
Να μην σου έχει σπάσει ούτε ένα παικτάκι Subbuteo
Να μην σε περιμένει η μαμά σου στο σχόλασμα αλλά να γυρίζεις μόνος σου σπίτι
Να την έχεις γλυτώσει από το μπουγέλο στις βρύσες του σχολείου καταρχήν και στο μεγάλο μπουγέλο στο τέλος της χρονιάς
Να σου ΄χει χαμογελάσει πρώτος (-η) αυτός (ή) που σου άρεσε.
Να έχεις συμπληρωμένο οποιοδήποτε album Panini (συμφωνώ Rygar)
Nα αντέχεις περισσότερο από τους άλλους στα μακροβούτια και στο κράτημα αναπνοής. Τις πατητές θα τις προσπεράσω ασχολίαστες. Άντε να καλοκαιριάσει ..... βαρέθηκα
Στην εποχή μου λοιπόν - και δεν θέλω σχόλια για το "εποχή" - μαγκιά ήταν να έχεις μπάλα Spalding στο μπάσκετ και Micasa στο βόλεϊ. Λες να τα θυμάμαι ανάποδα;
Να έχεις μάθει πρώτος ισορροπία με το ποδήλατο καθώς και να κάνεις οχτάρια πάνω στην κούνια
Να έχεις πάει πρώτος από όλη την τάξη να δεις τη νέα ταινία του Τσάκι Τσαν.
Να μην σου έχει σπάσει ούτε ένα παικτάκι Subbuteo
Να μην σε περιμένει η μαμά σου στο σχόλασμα αλλά να γυρίζεις μόνος σου σπίτι
Να την έχεις γλυτώσει από το μπουγέλο στις βρύσες του σχολείου καταρχήν και στο μεγάλο μπουγέλο στο τέλος της χρονιάς
Να σου ΄χει χαμογελάσει πρώτος (-η) αυτός (ή) που σου άρεσε.
Να έχεις συμπληρωμένο οποιοδήποτε album Panini (συμφωνώ Rygar)
Nα αντέχεις περισσότερο από τους άλλους στα μακροβούτια και στο κράτημα αναπνοής. Τις πατητές θα τις προσπεράσω ασχολίαστες. Άντε να καλοκαιριάσει ..... βαρέθηκα