Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Σημείωση: This feature may not be available in some browsers.
Μα δεν το εχουν......εκτος αν εχει συμβει κατι που δεν το γνωριζω.Προτεινω οταν με το καλο επιστρεψουμε απο διακοπες το Σεπτεμβρη, να κανουμε μια ομαδικη επιθεση (τηλεφωνου,email) μηπως η ΕΡΤ2 επαναπροβαλει την Κραυγη των Λυκων.
Αν ειναι, να το κανουμε συντεταγμενα μεχρι να βαρεθουν να μας ακουν.
Έτσι είναι! Μηδαμινές πιθανότητες να έχει τη σειρά η ΕΡΤ, εκτός κι αν έχει αλλάξει κάτι συγκολονιστικό, πράγμα που δεν νομίζω με τα μυαλά που κουβαλάνε!Μα δεν το εχουν......εκτος αν εχει συμβει κατι που δεν το γνωριζω.
Εδω τους "παρακαλουσα" πριν δυομιση χρονια να προβάλουν το πρωτο επεισοδιο που τους ειχα δωσει, στην ζωνη "50 χρονια διαμαντια" με αφορμη τα γεννεθλια της ΕΡΤ και αδιαφορουσαν....Έτσι είναι! Μηδαμινές πιθανότητες να έχει τη σειρά η ΕΡΤ, εκτός κι αν έχει αλλάξει κάτι συγκολονιστικό, πράγμα που δεν νομίζω με τα μυαλά που κουβαλάνε!
Τελικά νομίζω δεν το πρόβαλλαν ή κάνω λάθος;Εδω τους "παρακαλουσα" πριν δυομιση χρονια να προβάλουν το πρωτο επεισοδιο που τους ειχα δωσει, στην ζωνη "50 χρονια διαμαντια" με αφορμη τα γεννεθλια της ΕΡΤ και αδιαφορουσαν....
"Φυσικα" και δεν το προβαλαν!Τελικά νομίζω δεν το πρόβαλλαν ή κάνω λάθος;
το έχω πολύ έντονα στη μνήμη μου το σίριαλ αυτό. Είχαμε επηρεαστεί κι εμείς τα παιδιά και παίζαμε Τερέζα όταν βρισκόμασταν με άλλα παιδιά!!σε βαθμό που οι οφθαμίατροι όλου του κόσμου αφού έσκισαν τα πτυχία τους όσοι δεν τα έκαψαν πρίν
εδώ σεισμός έγινε, ήμασταν όλοι έξω στα αυτοκίνητα και στα πάρκα κι η έννοια μας ήταν πως θα δούμε το επόμενο επεισόδιο!!!δίλημμα ενός πατέρα που έπρεπε να διαλέξει ή να πάει στο μαιευτήριο που γεννούσε η γυναίκα του, ή να μείνει σπίτι να δει το επόμενο αγωνιώδες επεισόδιο της Κραυγής.