Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Σημείωση: This feature may not be available in some browsers.
Ναι. Ήταν ο "κακός" Αν'εστης Βλάχος που είχε σκοτώσει ένα "τροχαίο" αστυνομικό με μηχανή.Turrican είπε:...Το όνομα Σώστης απο αυτή τη σειρά ήταν;
Φιλε μου είμαστε συνομήλικοι και θυμαμαι και γω πολύ καλα αυτό το επεισόδιο .exetlaios είπε:Ναι. Ήταν ο "κακός" Αν'εστης Βλάχος που είχε σκοτώσει ένα "τροχαίο" αστυνομικό με μηχανή.
Εκείνη την εποχή, η βία και το σεξ ήταν υπερ-σπάνια στην τηλεόραση,Epsilon είπε:Φιλε μου είμαστε συνομήλικοι και θυμαμαι και γω πολύ καλα αυτό το επεισόδιο .Οντως και γω ειχα ψιλοχεστη τοτε πιτσιρικάς.
Καλησπέρα!! Είμαι καινούργιος στο site (πώς μου είχε διαφύγει τόσο καιρό??).johnalepou είπε:Η σειρα σωζεται γενικα αν κρινουμε απο την προβολη της απο το καναλι ΩΜΕΓΑ το καλοκαιρι του 1997
Johnalepou, τρομερό το link με την μουσική των τίτλων της σειράς!!johnalepou είπε:Η μουσικη των τιτλων!
[edit] copyrights [edit]
Thanks για το όνομα του συνθέτη. Θυμάμαι τη Μαρία Αλιφέρη να τραγουδάει στους τίτλους αρχής. Στα επεισόδια που έχεις υπάρχει αυτό ή δεν θυμάμαι καλά?johnalepou είπε:Ο Βαγγέλης Πιτσιλαδής ειναι ο συνθετης. Δεν ειμαι σιγουρος ποιο μουσικο θεμα επαιζε στην αρχη και ποιο στο τελος,νομιζω πρεπει να ηταν το ιδιο!
Είμαι σχεδόν βέβαιος ότι η σειρά πρέπει να διασώζεται (σχεδόν) ολόκληρη, το θέμα είναι πώς πείθεις την ΕΡΤ να την επαναπροβάλει (είναι τυχαίο ότι δεν το έχει κάνει μέχρι σήμερα?) ή (ακόμα καλύτερα) να την συμπεριλάβει στο μέλλον με τη ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗ σε dvd??johnalepou είπε:πρεπει να τηλεφωνησουμε στην ΕΡΤ οσοι ενδιαφερομαστε στο 2107407070,με βαση το στοιχειο της προβολης το 1996 απο την ΕΡΤ World. Δεν μπορουν να αρνηθουν οτι την εχουν ολοκληρη.