Συμφωνώ. Άλλωστε δεν μοιάζουν καθόλου...Δεν ήθελα ποτέ να δω την συγκεκριμένη ηθοποιό να ενσαρκώνει την Κάλλας.. Την θεωρώ μεγάλη προσβολή..
Ότι θα ρχοταν όμως και στον πύργο Ηλείας να γυρίσει ταινία εΔεν ήθελα ποτέ να δω την συγκεκριμένη ηθοποιό να ενσαρκώνει την Κάλλας.. Την θεωρώ μεγάλη προσβολή..
Ερώτηση: Δεν είναι άστοχο το να υπάρχουν σχόλια που αναφέρονται στην Αντζελίνα Τζολί σε θέμα σχετικό με τη Μόνικα Μπελούτσι ;;;Στην μπελουτσι γιατί δεν έδωσαν τον ρόλο αραγε;
Δεν αντιλέγω όσον αφορά την Μαρία Κάλλας αλλά στο πώς το θέμα σχετικά με την εμφάνιση της Μόνικας Μπελούτσι στο Ηρώδειο εξελίχθηκε σε συζήτηση σχτικά με την ταινία για την Μαρία Κάλλας.Ε για την καλλας λέμε την κορυφαία ελληνιδα γυναίκα των τεχνων και των γραμμάτων. Δηλ μια από τις πιο κορυφαίες όλων των εποχών στον κόσμο, δεν αγγιζεται εύκολα έτσι. Δεν είναι μόνο η εμφάνιση είναι η τεράστια προσωπικότητα.
ΟΚ με κάλυψες πλήρως. Η απορία μου ήταν πάντως καλοπροαίρετη.Αρχικά το θέμα ήταν για την Μαρία Κάλλας και την Μπελουτσενα που ήρθε στην Ελλάδα. Τώρα είναι πάλι για την Μαρία Κάλλας και την Τζολιδενα που ήρθε και αυτή στην Ελλάδα. Δηλαδή ένα και το αυτό!
ΟΚ με κάλυψες πλήρως. Η απορία μου ήταν πάντως καλοπροαίρετη.
Τώρα που ρθε η αντζελινα στο κατάκολο , θα πάρει ρεβάνς η Μόνικα και θα ρθει στο κιλκιςΝαι βρε το ξέρω απλά κουτσομπολιό τις ντίβες του Χόλιγουντ που αποτυγχάνουν να φτάσουν στο ρόλο την αξεπέραστη Μαρία Κάλλας.
Αυτές θέλουν να παίξουν τον ρόλο της ντιβινα καλλας , θα κριθουνΝαι βρε το ξέρω απλά κάνουμε κουτσομπολιό τις ντίβες του Χόλιγουντ που αποτυγχάνουν να φτάσουν στο ρόλο την αξεπέραστη Μαρία Κάλλας.