Αυτη η φωτο του Πειραια ολα τα λεφτα.... :wub:prisma είπε:
Το συγκεκριμένο σημείο, νομίζω, ότι είναι καλύτερο σήμερα. Έχουν πυκνώσει τα δένδρα και έχουν φυτευτεί αρκετά μέσα στον χώρο του λιμανιού.stayros είπε:Αυτη η φωτο του Πειραια ολα τα λεφτα.... :wub:
Καμια σχεση με τον σημερινο...
Και το λεω γιατι τυχαινει να πηγαινω αρκετες φορες για ψωνια.
Η εικονα του σημερα ειναι αποκαρδιωτικη.... :tsktsk:
Βιβη,αν δεν κανω λαθος κι αν θυμαται καλα ο πατερας μου πρεπει να "εφυγε" επι δημαρχιας Σκυλιτση.bambinella 100 είπε:Παιδια, θυμαται κανεις ποτε περιπου εφυγε το Ρολοϊ του Πειραια; Περασε καιρος η ειναι προσφατο;
Οντως Don...παιρνει τεραστιες δυνατοτητες αναπαλασης αλλα...αλλα!!!don dokken είπε:αλειψη..με ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ δυνατοτητες για ουσιαστικη αναπλαση..
Eχω κανει edit στην απαντηση μου! :flower:bambinella 100 είπε:Δηλαδη Σταυρο, αυτο πρεπει να εγινε απο το 1967 μεχρι το 1974.Σε ευχαριστω!
stayros είπε:Να σου πω την μαυρη μου αληθεια....προτιμω τον Πειραια του '60... :wub: ...παρα τον Πειραια του σημερα.... Με τα 20-30 δενδρα που φυτευτηκαν δεν σωζεται η κατασταση....ας μην φυτευαν ουτε ενα,
αλλα ας κραταγαν τουλαχιστο το Ρολοι...συμβολο για χρονια του Πειραια και γνωστο σημειο συναντησης.
bambinella 100 είπε:Δηλαδη Σταυρο, αυτο πρεπει να εγινε απο το 1967 μεχρι το 1974.Σε ευχαριστω!
miki-mik7 είπε:Για την ακρίβεια, τον Σεπτέμβριο του 1968.
Σας ευχαριστουμε και τους δυο για τις πληροφοριες. :thanx2: :thanx2:ARETARA είπε:Υπάρχει δημοσίευμα που αναφέρει λεπτομέρειες για το Ρολόι και την κατεδάφισή του που ξεκίνησε τον Σεπτέμβριο του 1968. Εδώ αναφέρεται ως ημερομηνία που γκρεμίστηκε η 18/12/1968 (πιθανά ορίζεται ως η μέρα οριστικής κατεδάφισης ή ολοκλήρωσης των εργασιών).
Ηταν το παλιο κτηριο του δημαρχειου του Πειραια,Μαριαννα. :flower:D@redevil είπε:Μια χαζή ερώτηση, μ' επιτρέπετε? :flower:
Το "περιβόητο" ρολόι, είναι αυτό που βλέπουμε να περιμένει ο Γιάννης Μαλούχος στην Αλίκη στο Ναυτικό? Εκεί που έδωσαν το ραντεβού η Βουγιουκλάκη και ο Παπαμιχαήλ?
Ναι, τις είδα, αλλά δεν έχω εύκαιρη την ταινία, να τα συγκρίνω!....stayros είπε:Ηταν το παλιο κτηριο του δημαρχειου του Πειραια,Μαριαννα. :flower: Απλα το ελεγαν ρολοι, απο το ρολοι που ειχε στο κεντρο της οροφης του,
οπως μπορεις να διακρινεις και στις φωτο απο τα link που μας παρεθεσε ο ARETARA.