Η Παλιά Αθήνα

Τι πουλάει ο κύριος "ΔΙΑ ΡΕΚΛΑΜΑ"? Ψεύτικα αυγά? Διότι δεν φαντάζομαι όλα αυτά τα κρεμαστά καλαθάκια να έχουν πραγματικά. Πολύ άβολος τρόπος αποθήκευσης, χώρια που μέχρι να πουληθούν αυτά και όσα έχει σε πιο προσβάσιμα σημεία θα έχουν γίνει ή μπαγιάτικα ή κοτόπουλα.
 
Δεν φταίει το Σύνταγμα, φταίει ο καιρός που έβρεχε. Αν δεν έβρεχε θα γινόταν λίμνη? Δεν θα γινόταν. ΟΕΔ.

ΡΑΔΙΟRCAΤΗΛΕΟΡΑΣΙΣ στα 50? Πόσοι είχαν τηλεόραση τότε στην Αθήνα και τι βλέπανε?
Πολύ franglais το "Hotel New Angleterre".
 
δεν είχαν ούτε βλέπανε Ελέφαντα. ήταν το lifestyle της εποχής. κάτι σαν ολοσέλιδες διαφημίσεις πανάκριβων ρολογιών εν μέσω κρίσεις.
 
Τελικά οι παρυφές του Λυκαβηττού ήταν πολύ αιγοπροβατοκτηνοτροφική ζώνη.
 
Προφανώς γι αυτό είναι εντελώς καράφλα ο Λυκαβηττός εκείνη την εποχή.
 
Χμμμ... δεν ξέρω/θυμάμαι τι ήταν το ΠΙΓΚΑΛ στην Αγίου Κων/νου (Για ξενοδοχείο που νοίκιαζε δωμάτια με την ώρα μου μοιάζει) αλλά το κτήριο παραμένει αν και παρατημένο. Το ξενοδοχείο CRYSTAL στην Αχιλλέως μεγαλοπιάστηκε, διότι τώρα έγινε Crystal City.

Παρατηρώ ότι τα πεζοδρόμια στην Αγίου Κων/νου φάρδυναν, ο δρόμος στένεψε, κι έγινε μονόδρομος. Πότε έγινε αυτό, ξέρετε? Δεν έχω λόγο να περάσω από την περιοχή τουλάχιστον από το 1990 και μετά κι έτσι δεν είχα ιδέα για την αλλαγή.
 

Συνημμένα

  • 1613312340903.png
    1613312340903.png
    1,3 MB · Προβολές: 2
στην Αγίου Κων/νου δεν παίρνεις/έπαιρνες το λεωφορείο που πάει στο ΚΤΕΛ του Κηφισού; έχω να πάω από τότε που ήμουνα Κοζάνη!
 
Στην Αγ. Κωνσταντίνου πήγαινα μόνο για το Εθνικό Θέατρο, αλλά τη χρησιμοποιούσα κάθε φορά που ήθελα να πάω προς Πελοπόννησο (Λεωφ. Αθηνών) ή προς Περιστέρι (Λένορμαν) οπότε την είχα οδηγήσει πάμπολλες φορές. Δεν θυμάμαι να είχε αφετηρίες, αλλά γιατί να το έχω προσέξει? Άσε που μπορεί να μπήκαν αργότερα.
 
Πίσω
Μπλουζα