Η αφετηρία τώρα είναι στην Μενάνδρου αλλά ο περισσότερος κόσμος το παίρνει από την Αχιλλέως πριν το φανάρι με την λενορμανστην Αγίου Κων/νου δεν παίρνεις/έπαιρνες το λεωφορείο που πάει στο ΚΤΕΛ του Κηφισού; έχω να πάω από τότε που ήμουνα Κοζάνη
Η αφετηρία τώρα είναι στην Μενάνδρου αλλά ο περισσότερος κόσμος το παίρνει από την Αχιλλέως πριν το φανάρι με την λενορμανστην Αγίου Κων/νου δεν παίρνεις/έπαιρνες το λεωφορείο που πάει στο ΚΤΕΛ του Κηφισού; έχω να πάω από τότε που ήμουνα Κοζάνη
Α ρε 1 . Πλέον πάει μέχρι το Μοσχάτο. Από το 1991 και μετά νομίζω. Στην φωτο βλέπουμε τα Ziu τα οποία ήταν μέχρι και το 2004 σε υπηρεσία. Τα έβλεπα συνεχεία στην Θησέως στην Καλλιθέα αλλά δεν έτυχε να μπω μέσα.
Πολύ κόσμο βλέπω...
Α ώστε εδώ καταλήγει η Ιπποκράτους... Κάποτε νοίκιασα ένα ερμπιμπί επί της Ιπποκράτους, αλλά στην τελείως αντίθετη μεριά: Τέρμα Ιπποκράτους. Και τώρα που το σκέφτομαι μάλλον από δω ξεκινάει, δεν καταλήγει.
Βέβαια στις μέρες μας δε θα καθόμασταν για καφεδάκι στην Ομόνοια.
Και τώρα υπάρχει φαρμακείο Μπακάκος, αλλά είναι μικρό (πόρτα και μια στενή βιτρίνα), Αγίου Κων/νου 3, ακριβώς δίπλα απο το (τεράστιο) αρτοποιείο που είναι εκεί που ήταν το φαρμακείο παλιά. Και το 1970 ήταν Δ Μπακάκου, το Google λέει "Γεώργιος Μπακάκος" αλλά στο StreeyΠάντως μέχρι και τη δεκαετία του 1990, μην πω και λίγο από αυτή του 2000, τα τεράστια πορτοκαλί γυαλιά του Μεταξά υπήρχαν, ο Μπακάκος ήταν όντως τεράστιο φαρμακείο και τόπος ραντεβού,