3ης Σεπτεμβρίου & Αγ. Μελετίου.
Το γνωστό κατάστημα "Αφοί Βασιλόπουλοι" του κέντρου της Αθήνας ήταν προμηθευτές του παλατιού, αλλά όχι κατα αποκλειστικότητα. Μετεξελίχθηκε σε άριστο ντελικατέσεν και πολλές φορές θυμάμαι να ψωνίζουμε με τον πατέρα μου 5-6 πραγματάκια για το τραπέζι της πρωτοχρονιάς. 5-6 πραγματάκια κάτι λιγότερο από 5-6 χιλιάρικα...(όταν το ποσό αυτό ήταν τα ψώνια 2 βδομάδων τέλη του 80)...Πλέον πρέπει να έχει κλείσει οριστικάΑπό εκεί ψώνιζε η Φρειδερίκη? (εννοώ τον Βασιλόπουλο, όχι το "Αρκαδικόν¨)
Πριν αρκετά χρόνια, αμέσως μετά την γνωστή πυρκαγιά, το κατάστημα μεταφέρθηκε στην παρακείμενη οδό Παπαρρηγοπούλου όπου και συνέχισε να λειτουργεί ως delicatessen. Αργότερα συνεργάστηκε με την Spar και εδώ και δυο χρόνια έχει γίνει ένα ακόμη κατάστημα γνωστής μικρής αλυσίδας ελληνικών σουπερμάρκετ στο οποίο όμως μπορείς ακόμη να βρεις κάποια προϊόντα delicatessen.Το γνωστό κατάστημα "Αφοί Βασιλόπουλοι" του κέντρου της Αθήνας ήταν προμηθευτές του παλατιού, αλλά όχι κατα αποκλειστικότητα. Μετεξελίχθηκε σε άριστο ντελικατέσεν και πολλές φορές θυμάμαι να ψωνίζουμε με τον πατέρα μου 5-6 πραγματάκια για το τραπέζι της πρωτοχρονιάς. 5-6 πραγματάκια κάτι λιγότερο από 5-6 χιλιάρικα...(όταν το ποσό αυτό ήταν τα ψώνια 2 βδομάδων τέλη του 80)...Πλέον πρέπει να έχει κλείσει οριστικά
Αυτό ακριβώς σκεφτόμουν και εγώ. Το κατάστημα σαν παντοπωλείο, υπάρχει στο σημείο της Παπαρρηγοπούλου. Όμως δεν είναι πλέον Αφοί Bασιλοπούλοι. [Διορθώστε με αν κάνων λάθος]Πριν αρκετά χρόνια, αμέσως μετά την γνωστή πυρκαγιά, το κατάστημα μεταφέρθηκε στην παρακείμενη οδό Παπαρρηγοπούλου όπου και συνέχισε να λειτουργεί ως delicatessen. Αργότερα συνεργάστηκε με την Spar και εδώ και δυο χρόνια έχει γίνει ένα ακόμη κατάστημα γνωστής μικρής αλυσίδας ελληνικών σουπερμάρκετ στο οποίο όμως μπορείς ακόμη να βρεις κάποια προϊόντα delicatessen.
"I see dead people!"
Ως οφθαλμιατρείο.Το Οφθαλμιατρείο σήμερα ως τι χρησιμοποιείται;