Ευχαριστώ και αποδέχομαι την συμβουλή σου. Θα προσπαθήσω να το εφαρμόσω στις επόμενες αναρτήσεις. Ο μόνος φόβος είναι ότι θα βαρύνουν αρκετά...@g1973tony , για ποιον λόγο δεν κάνεις ένα ή, έστω, δύο μεγάλα post σχετικά με το πού γυρίστηκαν οι σκηνές από το "Le casse"; Το συνεχόμενο ποστάρισμα από ένα μέλος αντίκειται στους κανόνες του/των φόρουμ.
Το παραπάνω καλοπροαίρετα Συνέχισε το ενδιαφέρον "κυνήγι των σκηνών"
Μη σ' ανησυχείΕυχαριστώ και αποδέχομαι την συμβουλή σου. Θα προσπαθήσω να το εφαρμόσω στις επόμενες αναρτήσεις. Ο μόνος φόβος είναι ότι θα βαρύνουν αρκετά...
H Ομόνοια είναι αυτή ή λονδρέζικη πλατεία;
Είναι η πλατεία Συντάγματος με θέα μάλλον στην οδό Ερμού. Έχει αναρτηθεί μια παρόμοια φωτογραφία του 1870 εδώ.H Ομόνοια είναι αυτή ή λονδρέζικη πλατεία;
χαχα...εμένα μου έμοιαζε με την Ομόνοια...άρα λοιπόν ανασκευάζω. Η πλατεία Συντάγματος είναι αυτή ή κάποια πλατεία του Λονδίνου;Είναι η πλατεία Συντάγματος με θέα μάλλον στην οδό Ερμού. Έχει αναρτηθεί μια παρόμοια φωτογραφία του 1870 εδώ.
Κάθε φορά που βλέπω τις μεταλλικές αψίδες ξέρω ότι πρόκειται για τη συγκεκριμένη πλατεία (τέλη του 19ου αι. - αρχές 20ου).