Η Συνέχεια της Κάντυ;

metsgr είπε:
Η Κάντυ αναφέρεται πάντα ως η θετή κόρη των Άρντλευ -όχι του Άλμπερτ- και έτσι αντιμετωπιζόταν απο όλους. Ποτέ δεν τη συνάντησε ως θετός της γονιός, απλά την προστάτευε σαν φίλος. :)

και κει που πηγα να χαρω, θυμηθηκα στην διαλυση του αρραβωνα τι ειπε ο Αλμπερτ : κατι για θετη μου κορη :cry:

Επισης λιγο μετα στο ορφανοτροφειο την αναλογη ατακα χρησιμοποιησε η Κυρια Πονυ : ο θετος σου πατερας :cry:

Και στο τελος -τελος μαλιστα. Εκει που ειχε βγει απο την μεση ο Τερυ, και ολα εδειχναν στον Αλμπερτ, πετανε τις φονικες ατακες και μας στελνουν αδιαβαστες

(εκτος.. αν εγινε λαθος στην μεταφραση ;) )
 
Η ολη φαση της υιοθεσιας ειναι κακη αντιγραφη του "Daddy Long Legs". Ξερω, σας εχω κουρασει με το θεμα αυτο, αλλα ελα μου που το ολο θεμα εκει στηριζεται!

Στο DLL ο Τζάρβις δεν ειχε υιοθετησει την Τζουντι ακριβως, ητανε ο κηδεμονας της, guardian/protege. Η Τζουντι χαϊδευτικα τον ειδε σαν πατερα και με χιουμορ τον αποκαλουσε "μπαμπακα/Daddy". H Μιζουκι πηρε αυτην την ιδεα και την εκανε υιοθεσια, αγνοοντας φυσικα οτι μια υιοθεσια δημιουργει τεχνιτη/νομικη συγγενεια και κληρομικοτητα.

Εχω την εντυπωση οτι ο Αλμπερτ εβαλε την Καντυ στην οικογενεια Αρντλεϋ και την ορισε θετη κορη δικη του, χωρις να πολυσκεφτει τοτε τις νομικες συνεπειες, το εκανε παρορμητικα. Αυτες οι συνεπειες ομως δεν επεσαν απαρατηρητες απο την Ελρόυ και τους Ρανγκαν. Θυμαστε τι ειπε η Ελιζα, που ειναι απολυτα σωστο; "Ο μεγαλος θειος ειναι μεγαλος και αρρωστος και μαλλον συντομα θα πεθανει. Τοτε ολη η περιουσια του περναει στην Καντυ. Αμα ο Νηλ παντρευτει την Καντυ, γινεται κληρονομος μαζι της!". (*)

Βιολογικη συγγενεια Καντυ/Αλμπερτ ΔΕΝ υπαρχει.

Νομικη συγγενεια Καντυ/Αλμπερτ ΝΑΙ υπαρχει, και μαλιστα η ισχυροτερη που υπαρχει, συγγενειας 1ου βαθμου!

Το θεμα ειναι ομως οτι γνωριζονται τοσα πολλα χρονια, ειναι τοσο στενοι φιλοι, που νομικη συγγενεια και κληρονομιες δεν τις εχουνε καν συνειδητοποιησει! Ο ενας για τον αλλο ειναι απλα η Καντυ και ο Αλμπερτ, ποτέ ο Αλμπερτ δεν ειδε την Καντυ σαν "κόρη", ούτε η Καντυ θα δει ποτε τον Αλμπερτ σαν "πατερα". Ειναι απλα οι καλυτεροι φιλοι, ισως και αδελφες ψυχες τελικα.

:flower:

(*) Η Καντυ ομως δεν ητανε ποτε των χρηματων και των περιουσιων, ποτε δεν κοιταξε να εκμεταλλευτει το χρημα που ειχε μεσω του Θειου Γουϊλλιαμ. Πηρε το δικο της δρομο και, στο ανιμε τουλαχιστον, ηθελε και να ακυρωσει την υιοθεσια.
 
Arwyn-t είπε:
Θυμαστε τι ειπε η Ελιζα, που ειναι απολυτα σωστο; "Ο μεγαλος θειος ειναι μεγαλος και αρρωστος και μαλλον συντομα θα πεθανει. Τοτε ολη η περιουσια του περναει στην Καντυ. Αμα ο Νηλ παντρευτει την Καντυ, γινεται κληρονομος μαζι της!". (*)
Δεν νομιζω να ειπε ακριβως αυτο η Ελιζα.

Κληρονομοι θα ηταν πολλοι εκει μεσα. Η καντυ θα ηταν μια απο τους κληρονομους και οχι η πρωτη κληρονομος.

Απλως ο Νηλ, εχοντας την συγγενεια με τους Αντλευ (και αρα κληρονομος) και παντρεμενος με την καντυ (μια αλλη κληρονομο) θα ισχυροποιουσε την θεση του, και θα ειχε πολλες ελπιδες για να ειναι ο επομενος αρχηγος της οικογενειας
 
Λορένα είπε:
και κει που πηγα να χαρω, θυμηθηκα στην διαλυση του αρραβωνα τι ειπε ο Αλμπερτ : κατι για θετη μου κορη :cry: Επισης λιγο μετα στο ορφανοτροφειο την αναλογη ατακα χρησιμοποιησε η Κυρια Πονυ : ο θετος σου πατερας :cry:

Και στο τελος -τελος μαλιστα. Εκει που ειχε βγει απο την μεση ο Τερυ, και ολα εδειχναν στον Αλμπερτ, πετανε τις φονικες ατακες και μας στελνουν αδιαβαστες

(εκτος.. αν εγινε λαθος στην μεταφραση ;) )
Για να σε ξανακάνω να χαρείς. :) Όταν διέλυε τον αρραβώνα τι περίμενες να πει; Η καλή μου φίλη ή η μικρή κορούλα της οικογένειας; Έπρεπε να δείξει ποιος κάνει κουμάντο εκεί μέσα.

Τι είπε όμως στην ίδια την Κάντυ όταν της αποκαλύψε ποιος είναι και εκείνη τον αποκάλεσε μεγάλο θείο; "Μη με φέρνεις σε δύσκολη θέση. Είμαι ο ίδιος Άλμπερτ" ;) (παίζει και να μη θυμάμαι τις ακριβείς φράσεις, δεν τα έχω φρεσκάρει τον τελευταίο χρόνο :D )

Όσο για την κυρία Πόνυ, μεγάλη γυναίκα είναι, άστη να λέει. :p

Arwyn-t είπε:
Η ολη φαση της υιοθεσιας ειναι κακη αντιγραφη του "Daddy Long Legs". Ξερω, σας εχω κουρασει με το θεμα αυτο, αλλα ελα μου που το ολο θεμα εκει στηριζεται!
Χμ... :xm: Η γνώμη μου είναι ότι η όλη ιστορία της Κάντυ έχει περισσότερα κοινά με τα "Eight Cousins" και "Rose in bloom" παρά με το "Daddy Long Legs". Ένα από τα κοινά στοιχεία είναι σίγουρα η ύπαρξη ενός μυστηριώδους προστάτη. Αυτό όμως δε σημαίνει ότι πρεπει να έχει και το ίδιο τέλος...
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Παιδιά, όπως πολύ σωστά είπε και η Arwyn-T, ο Άλμπερτ και η Κάντυ έχουν πρώτου βαθμού συγγένεια, στα χαρτιά he is Daddy, όπως φαίνεται και από τα γράμματα, από την περιγραφή και από το οικογενειακό δέντρο των Άρντλευ (Άρντλευ ή Άντριου; έχω μπερδευτεί ολίγον τι). Οφείλω να ομολογήσω οτι όταν έβλεπα μικρή την Κάντυ-Κάντυ, το τέλος ήταν πολύ ξεκάθαρο για μένα, η Κάντυ ξαναργυρνά στο λόφο της Πόνυ, η σχέση της με τον Τέρυ έχει τελειώσει και επιτέλους βρήκε και την οικογένεια που πάντα χρειαζόταν και όλα τα άλλα είναι εικασίες (και της μίας πλευράς και της άλλης).

Σήμερα καταλαβαίνω πλέον, είμαι 100% σίγουρη (καλά η σιγουριά θα με φάει) οτι η Μιζούκι ήθελε να καταλήξει η Κάντυ στην αγκαλιά του Άλμπερτ. Και είμαι επίσης 100% σίγουρη οτι δεν το έκανε για δύο βασικούς λόγους:


1. Γιατί η βάρκα έγειρε επικύνδινα προς τον Τέρυ και μία τέτοια εξέλιξη δεν την περίμενε. Η Μίζούκι λοιπόν χρειαζόταν περισσότερο χρόνο για να δέσει τη σχέση του Άλμπερτ και της Κάντυ, να το κάνει να φανεί πιο ρεαλιστικό και πιο αποδεκτό στους χιλιάδες κάντυφανς που ήθελαν την επιστροφή του Τέρυ.

2. Υπολόγιζε μάλλον να το κάνει τη συνέχεια σε ένα sequel (τώρα όμως δεν μπορεί μετά τα προβλήματα με την Ιγκαράτσι).

Θα μπορούσε να είχε τελειώσει διαφορετικά το manga και τη νουβέλα δεν συμφωνείτε; Με ένα τρόπο πολύ πιο ξεκάθαρο που ακόμα και τα παιδιά να καταλαβαίνουν (εγώ τότε ως παιδί μόνο αυτό δεν κατάλαβα).

Συν της άλλης από πλευράς σεναρίου (άποψη μου) και το ξαναλέω η Μιζούκι φέρνει την αποκάλυψη του Άλμπερτ πολύ αργά μες το σενάριο. Δηλαδή αφού σου έχει κάνει ολόκληρη πλύση εγκεφάλου ακολουθώντας τον έρωτα Κάντυ-Τέρυ για πόσα επεισόδια και πόσα manga, (ενώ στο background παίζει νοερά ο πρίγκιπας του λόφου και αρχίζει σιγά-σιγά να πλέκει τη σχέση της με τον Άλμπερτ, αλλά κανείς δεν παρακαλουθεί γιατί στο προσκήνιο γίνεται της κακομοίρας), ξαφνικά στις τελευταίες σελίδες του manga και σε ένα επεισόδιο anime σου βάζει την αποκάλυψη του μπαμπά Άλμπερτ, του Πρίγκιπα του Λόφου και πάει και να στο δώσει σαν καινούριο amour (ναι ξέρω εδώ θα διαφωνήσετε γιατί θα μου πείτε οτι υπάρχει στον αέρα, ναι αλλά ποιος το βλέπει είναι το θέμα ;) . Sorry είναι toο much ενώ όλο το manga είναι εξαιρετικό, το τέλος σου κάθεται απότομο, είναι ξινό (εγώ ακόμα δεν καταλαβαίνω γιατί τους βάζει συγγενείς, κάτι που χρειάζεται μετά διαδικασία για να αλλάξει) και ο χαρακτήρας του Άλμπερτ (χαρακτηράς όπως λέμε manga όχι όπως εννούμε προσωπικότητα) αργεί πολύ να έρθει στο προσκήνιο. Κατά αυτόν τον τρόπο και οι Albertfans μένουν ξεκρέμαστοι περιμένωντας μία συνέχεια.

Το δε φοβερό για τους Terryfans είναι οτι βάζει στο Rockstone την συνάντηση, στο ανιμέ άλλη συνάντηση και κλείνει και τη νουβέλα με ένα γράμμα που ποτέ δεν στέλνει αλλά περιέχει φράσεις του τύπου «Δεν θα ξεχάσω ποτέ τη ζεστή σου πλάτη, να θυμάσαι οτι έχεις μικρή θαυμάστρια» και στην Ελεάνορ «Δεν είμαι ακόμα έτοιμη» . Δηλαδή θες να το τελειώσεις; Οκ, αλλά κάντο! Οχι πείτε μου έχω άδικο (αν και αυτή την άποψη μόνο οι Τερρικές θα την καταλάβουν αλλά anyway).

Τώρα για τη νέα νουβέλα όπου θα προστεθεί και ο χωρισμός στις σκάλες το μόνο που μπορώ να πω (από το δικό μου στρατόπεδο) είναι οτι είναι too much. Δηλαδή άστο να πάει, άστο, πόσες φορές θα το ζήσουμε το δράμα; Γιατί να καλλιεργήσει παραπάνω έναν έρωτα που θεωρεί τελειωμένο; Για να της έρθει το ταχυδρομείο, να μη μπορεί να βγει από την πόρτα. Αυτές είναι οι δικές μου σκέψεις πάνω στην εξέλιξη. Ελπίζω η καινούρια νουβέλα να σβήσει φωτιές και όχι να ανάψει. Και επιτέλους με το θέμα του Άλμπερτ ας το κάνει πιο προφανές αφού αυτό αρχικά ήθελε (καλά βλέπω την Ασία :burn: να εξαφανίζεται από το χάρτη αλλά αυτό είναι αλλουνού παπά ευαγγέλιο). Αυτά και sorry που σας κούρασα.


 
juliet είπε:
Σήμερα καταλαβαίνω πλέον, είμαι 100% σίγουρη (καλά η σιγουριά θα με φάει) οτι η Μιζούκι ήθελε να καταλήξει η Κάντυ στην αγκαλιά του Άλμπερτ. Και είμαι επίσης 100% σίγουρη οτι δεν το έκανε για δύο βασικούς λόγους: ...


Πιθανόν να υπάρχει και ένας επιπλέον λόγος, εκτός αυτών που ανέφερες juliet :

Η ιστορία της καντυ έχει να κανει με την ιστορία ενός έφηβου κοριτσιού. Οι περιπέτειες αφορούν τα παιδικά της χρόνια μέχρι να μεγαλώσει, και η κατάληξη της, δεν θα μπορούσε να ειναι γάμος γιατι ειναι ακομη πολυ μικρη.

Οπως ειπα και αλλου, δεν ξερουμε (εγω τουλαχιστον) αναλογες γιαπωνέζικες ιστοριες και τι καταληξη ειχαν, ωστε να βγάλουμε ασφαλή συμπερασματα (τελειώνουν όλες με γάμο ή εστω με μια ξεκάθαρη κατάληξη ;)
 
Ναι δεν διαφωνώ μαζί σου αλλά δεν μιλάω (όπως καταλαβαίνεις για γάμο) αλλά για την αρχική πρόθεση της Μιζούκι να κάνει την Κάντυ να ζήσει 3 έρωτες ( τους δύο τους παρακολουθήσαμε, τους κλάψαμε, τους βιώσαμε), ο έρωτας της όμως με τον Άλμπερτ δεν είναι παρά μία υπόθεση που πλανιέται στην ατμόσφαιρα και τον οποίο και μπερδεύει (να μη σου πω κιόλας και εξαφανίζει) στο τέλος με την αποκάλυψη του μπαμπά-πρίγκιπα του λόφου. Δεν το προχωράει..αυτό εννοώ. Το αφήνει να αιωρείται...η ίδια η Μιζούκι δεν πραγματοποιεί την αρχική της πρόθεση. Βέβαια η ίδια έχει πει οτι δεν ήταν σίγουρη για το τέλος αλλά ήταν ικανοποιημένη από το αποτέλεσμα (τώρα τι εννοεί πάλι, εδώ χωράει ολόκληρη ανάλυση).
 
Παιδιά, συγνώμη αν έχω κάποια κενά στα τελευταία ποστ γιατί δεν προλαβαίνω να τα διαβάσω... :burn:



Απ΄ό,τι κατάλαβα από μιά γρήγορη ματιά, θέλω να παραθέσω το εξής:

Η Κάντυ σε 3 χρόνια έχει βιώσει δύο μεγάλους - δυνατούς έρωτες με τραγική κατάληξη και οι δύο. Αν την έδειχνε αμέσως να ξεπερνά και τον Τέρρυ και να τα φτιάχνει με τον Άλμπερτ δεν θα είχε καρδιά αλλά αγκιναρόφυλλα. Εγώ προσωπικά μάλλον για ελαφρόμυαλη και επιπόλαιη θα την έπαιρνα παρά για ερωτευμένη.



Η σχέση της όμως με τον Άλμπερτ είναι αρχικά φιλική και στο διάστημα της συγκατοίκησής τους σίγουρα έχουν δημιουργηθεί και για τους δύο πιό δυνατά αισθήματα.
picture.php




Η Μιζούκι στην πορεία αφήνει υποννοούμενα πως προς τα εκεί κλίνει η υπόθεση και άλλωστε:

- ο Άλμπερτ είναι ο Πρίγκηπάς της και βαθιά μέσα της πάντα κρατούσε μιά γωνιά για την έλευσή του...

- ήδη έχει περάσει ενάμιση χρόνος από το χωρισμό της με τον Τέρρυ όταν ανακαλύπτει ποιός είναι ο Πρίγκηπας και σίγουρα ακόμη περισσότερος χρόνος όταν ξεκινούν την αλληλογραφία.



Δεν είναι, λοιπόν, δύσκολο να υποθέσει κανείς πως 2 χρόνια για μιά 18χρονη είναι αρκετό διάστημα για να ξεπεράσει ένα φιλί σχεδόν 4 χρόνια πριν.



Όσο για την τυπική συγγένεια, όσο εύκολο ήταν να την υιοθετήσει (πόσο διάστημα πέρασε από τη στιγμή που έγραψαν τα ξαδέρφια το γράμμα προς το θείο μέχρι την "απαγωγή" της από τον Τζωρτζ στο δρόμο για το Μεξικό: δυό;;; τρεις;;; τέσσερις το πολύ μέρες;;; ) άλλο τόσο θα τους πάρει για να λύσουν την υιοθεσία και να... (δε συνεχίζω γιατί θα αρχίσει η Juliet τα :frypan: )









Μπα... δεν αντέχω...
picture.php
:diablotin:
 
Καλησπερα κι απο μενα.

Λοιπον παιδια, μου φαινεται πως μεσα απο τις πολλες και ωραιες συζητησεις που εχουμε κανει αυτες τις μερες πως καποια ενδιαφεροντα συμπερασματα βγαινουν απο την ολη ιστορια. Αυτα κατα την ταπεινη μου γνωμη ειναι ως εξης -

Παει ο Τερρυ και τσαμπα χαλαγαμε τις καρδιες μας για χαρη του. Αντιο καλε μας Τερρυ οπου και νασαι και μακαρι ολα καλα να σου'ρθουν. Σε αυτο το θεμα σιγουρα δεν υπαρχει γυρισμος (δειτε το ποστ με τα πολλα ΑΝ).

Το διαβοητο "τελος" της ιστοριας ειναι πολυ φλου για να βγαλει κανεις συμπερασματα για το μελλον. Η Καντυ ειναι οντως λιγο χαζοχαρουμενη και ναι μεν υπαρχει ενα κατιτις στον αερα για τον Αλμπερτ (η μαλλον πιο πολυ απο την πλευρα του εχουμε δει ετσι μια σπεσιαλ ζεστασια) αλλα απο την αλλη ειναι παρατραβηγμενο να ισχυριστουμε πως ναι, αυτο ητανε, αυτοι οι δυο ζευγαρωσανε και τι ωραια και καλα απο τα οσα ειναι γραμμενα στην ιστορια τουλαχιστον.

Οχι πως ειναι μελλοντικα απιθανο, αλλα εκει που τελειωνει η ιστορια λιγα ειναι τα στοιχεια που το στηριζουν αυτο, περα απο τις αναφορες στον Πριγκηπα. Και αν υποθεσουμε πως οι εφηβικοι ερωτες συνηθως δεν κρατανε, τι να πουμε γιαυτους οταν ειμασταν 6-χρονα νιανιαρα.

Εμενα αυτο που με απογοητευσε ειναι πως εκει που η Καντυ τον εψαχνε να τον βρει και κλαμμα η δικια σου και απελπισια και αχ θα μεινω μονη μου, μετα που τον βρηκε επιτελους, σηκωθηκε και εφυγε παλι και πηρε τα ορη και τα βουνα. Και μες στον καθαρο αερα το εριξε στην αλληλογραφια.

Λες και η υπεροχη συγκατοικηση ξεχαστηκε και η φανταστικη φιλια τους ψαχνει να βρει το δρομο της παλι. Αν απο κει που ηταν αχ Αλμπερτακη μου και ναι να τα μοιραζομαστε ολα κλπ, το γυρισαμε στο "θειε Γουιλλιαμ", ε, η Μιζουκι εκει καπου το χαλασε το θεμα. Το καταλαβαινω στην αρχη με το σοκ κλπ, αλλα αυτοι οι δυο φοραγανε τις ιδιες πυτζαμες και κοιμουνταν στο ιδιο δωματιο και τωρα ειναι με το σεις και με το σας...

Τι να πω, με τη Μιζουκι και τη λογικη της εγω παντως δε βγαζω ακρη. Μπορω να πω πως αυτη η διαρκης μιζερια και ανασφαλεια στα κειμενα της καπου με κουραζει. Τα χιλια μυρια εχουμε περασει πια με την Καντυ κι εμεις. Οποτε ψαχνω την καθαρση στα φικ, αλλωνων και το δικο μου...... Εσεις τι λετε;; :xm:
 
geobacter73 είπε:
Καλησπερα κι απο μενα....

Εσεις τι λετε;; :xm:
Μα...
eek5.gif


Είναι δυνατόν η Κάντυ να μένει γεροντοκόρη;;;;
156fs428254.gif


Πως τα γράφει αυτά η Geo;;;
4076.gif


Έτσι, μου 'ρχεται να μετοικήσω από το μάταιο τούτο φόρουμ...
148fs542321.gif


Αν και έχω μιά καλύτερη ιδέα...
3550.gif


maniac.gif


Δε νομίζω να αναρωτιέστε ποιά είναι η Geo και ποιά εγώ;;;
129fs370785.gif


Να σοβαρευτώ...

Μπορεί τα γράμματα μεταξύ Κάντυ και Άλμπερτ να φαντάζουν λίγο χαζοχαρούμενα για τις μέρες μας, αλλά για πηγαίνετε 100 χρόνια πίσω.

Η αλληλογραφία τους μπορεί να μην είναι ερωτική αλλά δεν παύει να είναι τρυφερή και αρμόζουσα στα δεδομένα και τα ήθη της εποχής.

Δεν μπορεί να έχετε την απαίτηση να προσφωνεί η Κάντυ τον Άλμπερτ: "Μωρό μου ατελείωτο...
7312.gif
" και αυτός "Μάνα μου... " Ελπίζω να μην πεταχτεί η Juliet να πει " Κόρη μου ή παιδί μου... είναι το σωστό"
21b7wpk.gif
Εννοείται πως μέχρι να παραδεχτούν τα αισθήματά τους
inlove2.gif
η αλληλογραφία πρέπει να είναι σεμνή και σοβαρή...
dan.gif
αλλιώς...
3384.gif
Και έχει και βαρύ χέρι όπως καλά ξέρουμε...
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Χουανίτα, είναι απόλαυση να διαβάζω το κάθε σου ποστ!!

(να πω τώρα και ότι ζηλεύω τη συλλογή emoticons σου ή είναι άσχετο;; )

Ζήτω η Χουανίτα!!! Κάτω η Μιζούκι!!! ΟΛΕ!!! :D
 
Και για να μη λετε πως ειμαι μονοπλευρη...

Ενταξει ο Αλμπερτ ειναι οτι το καλυτερο για την Καντυ.

Η Καντυ ομως ειναι οτι το καλυτερο για τον Αλμπερτ;

Εχουν και καποια χρονια διαφορας (ΟΚ, ΟΚ το ξερω πως δεν ειναι πολλα), κοσμογυρισμενος ειναι, πλουσιος ειναι, ωραιος ειναι... ξερω κι εγω... γιατι πρεπει ντε και καλα καποια στιγμη στο μελλον που η Μιζουκι μας αφησε να ονειρευομαστε αυτοι οι δυο να ειναι μαζι... Δε λεω θαυμασιο θα ητανε αλλα οχι πως ο Αλμπερτουκος μας ειναι και του πεταματου δηλαδη!

Χμμ...
 
Ήθελα να κάνω quote αλλά επειδή έπρεπε να ήταν multi δεν τα κατάφερα :( , anyway

Huanita, ευχαριστώ για τη συναισθηματική κάλυψη ενώ ήμουν απούσα (καταλαβαίνεις #) ). Από εκεί πέρα στο δικό σου ποστ για την ηλικία.

Σημασία δεν έχει τι κάνει η Κάντυ. Αν η Μιζούκι για παράδειγμα δεν την ήθελε να ξεπερνάει τον Τέρυ και 100 χρόνων να πήγαινε το φιλί θα θυμόταν (φαντάζεσαι 100 σελίδες με το φιλί; :sealed: ). Πιστεύω πως η Μιζούκι μας παρουσίαζει μία πολύ αχνή κατάσταση που δεν καλύπτει τις αρχικές της προθέσεις. Αφήνει ένα αέρα ρομαντισμού να πλανιέται στην ατμόσφαιρα (και αυτό περισσότερο στο μάνγκα) και όταν φτάνει στις τελευταίες σελίδες μας παρουσίαζει τον Άλμπερτ ως μπαμπά της. Και μετά το χάνεις το ειδύλλιο. Και μετά μας αποχαιρετά με τον πρίγκιπα του λόφου και ένα «μη ξεχάσεις ποτέ να χαμογελάς» , ενώ στις νουβέλες αποκαλύπτεται οτι δεν άλλαξαν και πολλά ανάμεσα τους μετά την αποκάλυψη, η υιοθεσία δεν έχει αρθεί. Άρα που είναι ο τρίτος έρωτας της Μιζούκι; Ήθελε ή δεν ήθελε να τον δείξει;


Πιστεύω οτι δεν ήθελε να τον δείξει.
Που είναι ο έρωτας; Αυτό ήταν; No kiss, όχι ερωτόλογα, ένα σ'αγαπώ, αυτή ήταν η κατάληξη; Μία τρυφερή αγάπη, στοργική που καταλήγει στη συγγένεια. Άντε βρε και ανησύχησα. (Έξαλλη έγινες έτσι, τώρα είναι η σειρά σου :bash:

Geo γιατί τον κλάψαμε τον Τέρυ, μερικές ακόμα κλαίνε :cry: , αλλά φταίει αυτή η Μιζούκι (το άκουσες αυτό για τις σκάλες, δεν θα αντέξω άλλο..). Δηλαδή εσύ που καταλήγεις;

Μετς, ΚΑΤΩ Η ΜΙΖΟΥΚΙ,ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ, ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΜΗΝΑ ΘΑ ΥΠΟΓΡΑΨΩ PETITION ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΓΚΑΡΑΣΙ
 
Juanita είπε:
Μα...
eek5.gif

Είναι δυνατόν η Κάντυ να μένει γεροντοκόρη;;;;
156fs428254.gif


Πως τα γράφει αυτά η Geo;;;
4076.gif


Έτσι, μου 'ρχεται να μετοικήσω από το μάταιο τούτο φόρουμ...
148fs542321.gif


Αν και έχω μιά καλύτερη ιδέα...
3550.gif


maniac.gif


Δε νομίζω να αναρωτιέστε ποιά είναι η Geo και ποιά εγώ;;;
129fs370785.gif


Να σοβαρευτώ...

Μπορεί τα γράμματα μεταξύ Κάντυ και Άλμπερτ να φαντάζουν λίγο χαζοχαρούμενα για τις μέρες μας, αλλά για πηγαίνετε 100 χρόνια πίσω.

Η αλληλογραφία τους μπορεί να μην είναι ερωτική αλλά δεν παύει να είναι τρυφερή και αρμόζουσα στα δεδομένα και τα ήθη της εποχής.

Δεν μπορεί να έχετε την απαίτηση να προσφωνεί η Κάντυ τον Άλμπερτ: "Μωρό μου ατελείωτο...
7312.gif
" και αυτός "Μάνα μου... " Ελπίζω να μην πεταχτεί η Juliet να πει " Κόρη μου ή παιδί μου... είναι το σωστό"
21b7wpk.gif
Εννοείται πως μέχρι να παραδεχτούν τα αισθήματά τους
inlove2.gif
η αλληλογραφία πρέπει να είναι σεμνή και σοβαρή...
dan.gif
αλλιώς...
3384.gif
Και έχει και βαρύ χέρι όπως καλά ξέρουμε...
Ζωγραφισες!!!!!

:award: :worship: :clap: :beer:

Λοιπον, πλακα πλακα υπαρχει ενα ωραιοτατο βιβλιαρακι που λεγεται "Xenophobe's Guide to the Japanese", οδηγος Γιαπωνεζων για τον ξενοφοβο, οπου με μειγμα χιουμορ και αληθειας περιγραφεται ο Γιαπωνεζικος λαος.

http://books.google.gr/books?id=8B5nNaD5Y08C&dq=The+Xenophobe%27s+Guide+to+the+Japanese&printsec=frontcover&source=bn&hl=el&ei=iKYgS8aoEMmq4Qa03NHiCQ&sa=X&oi=book_result&ct=result&resnum=4&ved=0CBkQ6AEwAw#v=onepage&q=&f=false

Εχω τους αντιστοιχους για τους Ελληνες και τους Αγγλους και μιλαμε ειναι αφενος να ξεραινεσαι στο γελιο και απο την αλλη μια στο καρφι και μια στο πεταλο! Για τη νεα χρονια θα παραγγειλω τον γιαπωνεζικο μπας και μας δωσει μια ιδεα για το τι πραγματικά εννοουνε/βλεπουνε οι Γιαπωνεζοι, μαζι και η παιδευτρα η Μιζουκι! ;)

:flower:

Υ.Γ. Παιδια, διαβασα λιγο το πιο πανω βιβλιαρακι απο το λινκ που σας δινω και... σκουρα τα πραματα για Καντυ-Τερρυ, ενθαρρυντικα για Καντυ-Αλμπερτ! Οι Γιαπωνεζοι:

α) δεν ξεχνανε με τιποτα ενα χρεος, πόσο περισσοτερο ενα χρεος ζωης οπως αυτο Τερρυ προς Σουζανα και ειναι απαραδεκτος αυτος που το κανει

β) προτιμουν να υπονοουν παρα να λενε ξεκαθαρα, οπως και να μην δινουνε ξεκαθαρες και οριστικες απαντησεις, αλλα να αφηνουν το φλου να πλανιεται. Μαθαινουνε απο μικρη ηλικια να διαβαζουνε "μεταξυ των γραμμων", να πιανουνε τα υπονοουμενα δηλαδη και αρκουνται σε αυτο.

Βγαλτε τα συμπερασματα σας....
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Αυτό με το petition ακούγεται πολύ καλό... :p

Ξέρετε τί σκέφτομαι;;; :wait2:

Επειδή είναι πολλά τα λεφτά,
money1.gif
κάποια στιγμή θα τα ξαναβρούν οι δυό τους και θα συνεργαστούν εκ νέου για την Κάντυ.

Αυτό που φοβάμαι είναι πως θα έχουν γίνει ραμολιμέντα, το χέρι της Ιγκαράσι δε θα "πιάνει" και θα μας παρουσιάσουν

Κάντυ στα πρόθυρα του Aλτσχάιμερ
p8.gif


Άλμπερτ
150fs464885.gif
και Τέρρυ
145fs78038.gif
με Πάρκινσον...

Νηλ και Ελίζα με αθηροσκλήρωση και βαρύ ανεύρυσμα,
maniac.gif


Αννυ με άνοια,
electricf.gif


Άρτσυ με αθριτικά,
129fs238648.gif


Ελρόυ (θα ζει σίγουρα) με οξεία *****υνση,
hexer.gif


και η Μαμά Ρανγκαν με πρώιμο Κρόιτσφελ - Γιάκομπς σύνδρομο.
4869.gif


Για τη Σούζυ δεν το συζητώ. Προχωρημένη μανιο-καταθλιπτική θα έχει βάλει από μόνη της τέλος στη ζωή της και μάλιστα κατά τη διάρκεια θεατρικής παράστασης...

Όσο για το ζευγάρι μας... τη διαφήμιση γνωστής εταιρίας τηλ. με το Παπαδοπουλαίικο
3ztzsjm.gif
την έχετε δει... Θα σκάει μύτη η Κάντυ στα κοινωνικά events αγκαζέ με Άλμπερτ και Τέρρυ
s134.gif
...
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
^^

Juanita...... δεν παιζεσαι!!!

:bow: :rofl:

Εντωμεταξυ, αρχιζω να κουραζομαι λιγακι με τις ατερμονες συζητησεις για το ποιος θα παρει το κοριτσι. Ας συμφωνησουμε να... μη συμφωνησουμε ποτέ και να θεωρουμε/φανταζομαστε ο,τι θελουμε. ;)

Σε ο,τι αλλο εχω δει, γενικα αυτος που ηθελα πηρε το κοριτσι ή θα το παρει (αντε Ερικ, αντε πουλακ...ε... βαμπιρακι μου! ) , (εκτος απο τον Guy of Gisborne που του ρθε κατραπακια με τη Marian και μιας που ειχε σπαθι στο χερι το χρησιμοποιησε...). Ας μην παρει ο Αλμπερτ την Καντυ, θα παρει εμενα, να με λετε Arwyn Ardlay απο δω και μπρος! -εμοτικον με μενα νυφουλα και τον Αλμπερτ γαμπρο εδω-
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Arwyn-t είπε:
Ας μην παρει ο Αλμπερτ την Καντυ, θα παρει εμενα, να με λετε Arwyn Ardlay απο δω και μπρος! -εμοτικον με μενα νυφουλα και τον Αλμπερτ γαμπρο εδω-




s2220.gif
sheikhHessam.gif

Από μένα... βίον ανθόσπαρτον... :rofl:
 
:bow: Χα,χα,χα, κόντεψα να πνιγώ από τα γέλια, μου βγήκε ο καφές από τη μύτη και έκανα και χάλια το πληκτρολόγιο. Το αλτσχάιμερ, το παπαδοπουλέικο και η θεία Ελρόυ όλα τα λεφτά.

:thanx2:Arwyn-T, μπράβο, να βρε τα σωστά κορίτσια, και καλούς απογόνους (άσε που θα κάνεις και την τύχη σου!) να το πάρεις το αγόρι, να το πάρεις! Την Ελίζα να προσέχεις (αλλά αυτά τα ξέρεις να μη στα λέω..)


Πλάκα, πλάκα μπορεί όντως να είναι κουραστικό να λες τα ίδια και τα ίδια, αλλά βγαίνουν πράγματα. Όταν εγώ ξεκίνησα να ψάχνω για τη συνέχεια της Κάντυ, την τύφλα μου δεν ήξερα…


Αλλά παιδιά μου, συνέχεια δεν θέλουμε; Λάθος πορεία έχουμε πάρει. Κανονικά θα έπρεπε να κάνουμε ένα petitionνα κάτσουν κάτω να τα βρουν οι τρελογιαπωνέζες (γιατί η Μιζούκι μπορεί να ήταν το πνεύμα αλλά η Ιγκαράσι έβαλε τα σώματα που λίγο πολύ όλοι λατρέψαμε) και να μας δώσουν μία συνέχεια να έχουμε να μαλλιοτραβιόμαστε και για τα επόμενα 50χρόνια. Είναι πολύ κρίμα γιατί όντως ελάχιστα πράγματα μπορεί να κάνει μόνη της η Μιζούκι και δυστυχώς χωρίς και την ανάλογη σκιτσογραφία το έργο της θα έχει πολύ λιγότερη απήχηση από οτι του αξίζει.


Ρεαλιστικά το ξέρω οτι είναι πολύ πιο εύκολο για τη Μιζούκι να ολοκληρώσει στο spin-offstoryπου θα μας δώσει μετά την επανέκδοση της νουβέλας, την ολοκλήρωση του Άλμπερτ-Κάντυ έρωτα. Γιατί εφόσον και ελάχιστα μπορεί να κάνει (λόγω Ιγκαράσι) είναι οτι πιο προσιτό..


Από την άλλη σκέφτομαι πως τόσα χρόνια ερωτημάτων από τους αναγνώστες της από τη σχέση Τέρυ-Κάντυ μπορεί και να της άλλαξαν την κατεύθυνση (αν και είναι μακρινό).


Τώρα στο θέμα του καθήκοντος, αν είχε ποτέ σκοπό να του χαρίσει την ελευθερία του, είμαι σίγουρη οτι η Μιζούκι θα έβρισκε έναν τρόπο να το κάνει. Στο κάτω-κάτω αυτή τον έμπλεξε, αυτή να τον ξεμπλέξει. Ας πήγαινε κανένας μεγαλοεκδότης να της προσφέρει κανένα εκατομμυριάκι με την προυπόθεση να αναπτύξει το σενάριο προς αυτήν την μεριά να σου πω για πότε θα το κατάπινε το καθήκον και θα άρχιζε τα του τύπου: Ε, ναι, ο χαρακτήρας μου είναι Βρετανός, αλλά στην Αμερική γεννήθηκε (βέρος Αμερικάνος) άρα τι καθήκοντα και πράσινα άλογα, this is Americababy :boss:


Αν είναι και λίγο έξυπνη από άποψη εμπορικότητας (τουλάχιστον η Ιγκαράσι σε αυτό το θέμα είναι πιο γάτα) θα βάλει και τον Τέρυ στο spin-offγιατί τι να κάνουμε αρέσει παιδί μου, αρέσει…


Προς το παρόν περνάμε καλά με το να βασανίζουμε οι μεν τους δε, να διαβάζουμε fanficsτου τύπου, τι τα φτιαξε με τον μπαμπά της, α πα πα, αίσχος, ντροπή και τι στον άχρηστο ξαναγύρισε; και άντε φτου και από την αρχή.


Τελικά δεν ξέρω αν πρέπει να ευχαριστώ ή να βρίζω τη Μιζούκι για αυτό το τέλος (διίσταμαι μόνη μου, αυτό δεν έχω ξαναπάθει) αλλά όπως και να το κάνουμε αυτή ήταν η μαμά της (που την παράτησε στο ορφανοτροφείο! ) και μάλλον αυτή ξέρει μόνο τι πραγματικά ήθελε για την κόρη της. Βρήκε και την Ιγκαράσι και ζήσαν όλοι καλά και εμείς καλύτερα…


 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Εγω παντως χαιρομαι να σας βλεπω ολες τοσο θετικες και αισιοδοξες και με εξαισια αισθηση χιουμορ.

Ολα τα εχουμε περασει με αυτο μανγκα - κλαμμα, τσακωμο, οδυρμο, ελπιδα, φαντασιωση, διεκδικηση... το μονο που μας λειπει ειναι η δικαιωση αλλα βλεπω αυτο το αντιμετωπιζουμε με γελιο!! :D

Πλακα πλακα αξιζει να αρχισουμε κανα τρελλο petition, ετσι να δουμε τι θα γινει!
 
@Juliet Προσεξε λιγο καποιες εκφρασεις σου - δεν ξερω πως γραφουν σε αλλα σχετικα με την ΚαντυΚαντυ fora - αλλα εδω στο Retromaniax (που δεν ειναι καν CandyCandy dedicated forum) ειμαστε πιο προσεκτικοι (το ιδιο ισχυει για ολους και ολες βεβαια)
 
Πίσω
Μπλουζα