Η Ψηφοφορία του αιώνα….

Για Ελλάδα 50Ε τρώγονται για μια θρυλική Α500 σε καλή κατάσταση και να δουλεύει....
 
Παιδιά αύριο τελικά παίρνω τον Commodore64.

Για τους ειδικούς σε commodore :

Εκτός από το αν μπουτάρει στην basic και τα υπόλοιπα εμφανή, υπάρχει κάτι (πχ κάποιες εντολές) με το οποίο μπορώ να τσεκάρω αν υπάρχει καμία κρυφή βλάβη?

πχ στον spectrum υπάρχει μια εντολή με την οποία μπορεί να δείς αν όλη η μνήμη είναι οκ.
 
Τι έγινε gtsamour πως τα πήγες με την αγορά?
 
Κέρδισα τη δημοπρασία με 60 ευρουλάκια και έχω μιλήσει με το παιδί. Μένουμε πολύ κοντά, 5 λεπτά με τα αυτοκίνητο. Θα μου το δόσει σήμερα μάλλον, πρέπει να το φέρει από μια αποθήκη του αδελφού του που έχει φυλαγμένη την πραμάτια με τα retro.

Μου είπε ότι και κάποιο πρόβλημα να έχει (γιατί δεν το έχει δοκιμάσει πρόσφατα) θα μου το αντικαταστήσει γιατί έχει και άλλα Commodore64.

Είναι ο retromarket στο emarket αν ενδιαφέρεται κανείς να τον ρωτήσει άν έχει κάτι που τον ενδιαφέρει. Πρέπει να έχει διάφορα πάντως...

Θα ενημερώσω αλλά αν ξέρει κάποιος ας μου πεί, για να ειμαι σίγουρος ότι το μηχάνημα είναι καθόλα οκ, τι πρέπει να δοκιμάσω? Αν φορτώσω ένα παιχνίδι από κασσέτα και τρέχει κανονικά, είναι εγγύηση ότι το μηχάνημα είναι οκ?
 
retromarket = BEST seller !!

Καλορίζικος λοιπόν ο Commodore-άκος σου !
 
Τον ξέρεις geonas????? για πες για πες. Φαίνεται πολύ καλό παιδί πάντως (από τα email)

Μέχρι και να έρθει κοντά στο σπίτι μου προσφέρθηκε ο άνθρωπος.

Τον commodorακο δεν θα τον βάλω κοντά στον spectrumακο γιατί θα παίζουνε ξύλο, άσε που οι spectrum είναι και πιο πολλοί και θα του τις βρέξουνε γερά.... :D :D
 
Συγχαρητήρια φίλε μου καλορίζικος και καλό gaming..Τώρα μην αγχώνεσαι,τα commodore είναι πολύ σκυλιά δεν καταλαβαίνουν και πολλά σε σχέση με τα ΖΧ καμία σχέση!
 
Ναι guys ok, αλλά, αρκεί να μπουτάρει σε BASIC για να θεωρήσω ότι δουλεύει καλά?
 
retrogamer = Vag = Βαγγέλης = Ελληνικές μεταφράσεις.

Είναι ένα από τα καλύτερα παιδιά, πες του χαιρετισμούς από μένα !:biglaugh:
 
Είναι μέλος του GRM o vaggos?
 
Yep, Vag=απόλυτη εγγύηση τιμιότητας (αυτό το παιδί θα μπορούσε να είναι Γιαπωνέζος...) :)
 
Εγώ πάντως τρεις φορές μιλήσαμε για δουλειά και τις τρεις φορές με έγραψε κανονικά...Ήταν να με πάρει τηλέφωνο να μου πει τι commodore διαθέτει για αγορά...Ακόμα παίρνει τηλέφωνο!
 
παιδιά νέο μοντέλο spectrum με νέα εμφάνιση και χαρακτηριστικά... χεχε

moustardes_2zx.gif


φήμες λένε ότι μέσα στο 2007 θα είναι στα ράφια τον καταστημάτων...
 
akmakas είπε:
Εγώ πάντως τρεις φορές μιλήσαμε για δουλειά και τις τρεις φορές με έγραψε κανονικά...Ήταν να με πάρει τηλέφωνο να μου πει τι commodore διαθέτει για αγορά...Ακόμα παίρνει τηλέφωνο!
Μου είχε πει οτι θα με πάρει τηλέφωνο για ένα megadrive που πουλούσε και ενδιαφερόμουν. Ακόμα παίρνει.
 
Μπορει να μην ανοιγει η γραμμη......

Μα τωρα σοβαρα, αν στα αληθεια ενδιαφερεστε για τα συγκεκριμενα μηχανηματα δεν θα πρεπε να τον εχετε παρει τηλεφωνο ξανα εσεις ?

Anyway, οταν εχεις 2 δουλειες και 2 παιδια και αγχος για να βγει καλο αυτο που κανεις - λογικο ειναι καποια στιγμη να μπερδευεσαι και να χανεις το μπουσουλα. Το γεγονος παντως ειναι οτι προκειται για τον καλυτερο Ελληνα Retroεμπορα και χρυσο παιδι - συνδιασμος πολυ σπανιος.

Ισως και σε λιγο καιρο να μην χρειαζεται καν να τον παρετε τηλεφωνο για αγορες.....θα δειξει :)

Σας βρισκω παντως καπως αυστηρους...
 
Μα και εγω σοβαρά μιλάω - μάλλον γράφω. Δεν το είπα ειρωνικά και ούτε του κρατάω κακία. Απλά μου είπε θα σε πάρω εγω και ποτέ δεν πήρε. Το οτι μπορεί να έχει κάποιος δύο δουλειές και δύο παιδιά δεν είναι δικό μου πρόβλημα αγαπητέ τελαμόνα. Οταν μιλάω με κάποιον και ειδικά για περίπτωση χρημάτων - αγοράς μιλάω σοβαρά και δεν το κάνω για να απασχολήσω κανένα ούτε να χάσω τον χρόνο του/μου. Χάνω και εγω τον μπούσουλα αν θέλεις να ξέρεις φίλτατε και ας μην έχω παιδιά. Δεν έγινε η συναλλαγή. Οκ εντάξει. Δεν με χάλασε ιδιαίτερα και δεν τρέχει τίποτα. Εγω την άποψή μου είπα. Τώρα αμα θέλετε, αφου τον κάνατε χρυσό, κάντε του και άγαλμα. Αυτά.
 
Συνονοματε (Tel) δεν θελω επ ουδενι να "χαλιομαστε" ειδικα με το αντικειμενο που μας αρεσει. Και γω την αποψη μου ειπα δεν θεοποιω κανεναν ουτε φυσικα θελω (και ουτε μπορω) να την "πω" σε κανεναν εδω.

Απλα λεω οτι και εσυ ακομα σαν συλλεκτης - καταλαβαινεις τα προβληματα που εχει η (μετα)πωληση τετοιων αντικειμενων και σιγουρα θα εχεις συναντησει συμπεριφορες πωλητων πραγματικα ασχημες - και πιστευω (προσωπικη αποψη βρε αδερφε) οτι ο πωλητης κρινεται απο την στιγμη που θα σου πουλησει κατι και οχι πριν. Απο αυτη τη μερια ο vag ειναι για μενα πολυ καλος.

Φυσικα και δεν ειμαι ο πλεον αρμοδιος και αντικειμενικος - τον Βαγγελη τον ξερω απο το mame.gr εδω και 3 χρονια , καναμε μαζι και την εκπομπη στο GamesRadio. Απλα σκεφτηκα οτι δεν μιλαμε για οποιονδηποτε πωλητη αλλα για εναν απο μας και γιαυτο σχολιασα το "αυστηρο" του πραγματος - και φυσικα αυτο πηγαινε και στο σχολιο του akmaka.

Ελπιζω μονο να μη σε "χαλασα" , μονο τετοια δεν ηταν η προθεση μου. :)
 
Κανένα πρόβλημα φίλε μου. :)
 
Βρε σειρές, παίξτε και λίγο STALKER να ξεδώσετε!

(όχι που δεν θα το ανέφερα..... )

KARALOL!!!!!!!!
 
Πίσω
Μπλουζα