Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Σημείωση: This feature may not be available in some browsers.
akmakas είπε:Τι ψυχραιμία βρε keeper εδώ έγινε σαμποτάζ από τον πρόεδρο!!!!!!Έβαλε επιπλέον 60 ψήφους...Αίσχος...διαμαρτύρομαι... :animangry: Φασισμός.... :animangry: Προδοσία!

Αυτό δεν στέκει, το NeoGeo πχ είναι δημοφιλέστατο στον κόσμο παρόλο που δεν το αγόρασε κανείς...λόγω κόστους.AEON είπε:β) ήταν άνευ αντικειμένου αφού η δημοφιλία είναι συγκεκριμένη έννοια που καθορίζεται από τις πωλήσεις και έχει κριθεί προ καιρού

) Γιαυτό το έβαλα σε ένα μέρος που θα μπορούσα να το κάνω μετατροπή σε περίπτωση λάθους μου…Αυτό το ξέχασες…Οι Super mod είχαν χώρο για να κάνουν δοκιμές εγώ όχι…Αν ήμουν super mod θα το άνοιγα στα γενικά!
) Γιαυτό το έβαλα σε ένα μέρος που θα μπορούσα να το κάνω μετατροπή σε περίπτωση λάθους μου…Αυτό το ξέχασες…Οι Super mod είχαν χώρο για να κάνουν δοκιμές εγώ όχι…Αν ήμουν super mod θα το άνοιγα στα γενικά!

PPP
PPP P
P 

Σε αυτό με βρίσκεις απολύτως σύμφωνο! εχεχεkeeper7k είπε:Τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας είναι άκυρα έτσι κι αλλιώς