Tywien
Closed
- Αντιδράσεις
- 14
Θυμαμαι χαρακτηριστικα τους γονεις μου να γελανε και να ειρωνευονται :
- Τσερνομπιλ και επιδρομη στα σουπερμαρκετ
- Καποια υποτιμηση της δραχμης και επιδρομη στα σουπερμαρκετ
- Καποιο "πολεμο" που θα καναμε στους Τουρκους και επιδρομη στα σουπερμαρκετ
- Μεγαλο σεισμο Αθηνας και επιδρομη στα σουπερμαρκετ
Απο τοτε βεβαια αλλαξαν πολλα, τα τηλεοπτικα μεσα βελτιωσαν τις τεχνικες τους, οι γονεις μου μεγαλωσαν και οι αντιστασεις τους τελικα καμφθηκαν.... η μανα μου πια βλεπει ανελλιπως(μονο σημειωσεις που δεν κραταει) Ευαγγελατους, Μακηδες, Αυτιαδες, Καρατζαφερηδες, Κουικ, Λαζοπουλους, Τατιανες, Σταη, Χατζηνικολαου, ΑΜΑΝ, Αναστασιαδηδες, Λιατσους, you name it... οποτε ηδη εχει κανει επιδρομη σουπερμαρκετ να παρει ενα τονο προιοντα οσο ειναι ακομα φτηνα, χωρις την νεα αυξηση του ΦΠΑ, πριν μας βγαλουν απο ευρω, πριν σταματησουν να μας προμηθευουν νερο, πετρελαιο, δανεικα, μας δημευσουν τα λεφτα, πριν μας χτυπησει κομητης το 2012 κλπ.
Η τρομολαγνια ειναι παντα επικαιρη και δεν εχει γινει καθολου ρετρο.
- Τσερνομπιλ και επιδρομη στα σουπερμαρκετ
- Καποια υποτιμηση της δραχμης και επιδρομη στα σουπερμαρκετ
- Καποιο "πολεμο" που θα καναμε στους Τουρκους και επιδρομη στα σουπερμαρκετ
- Μεγαλο σεισμο Αθηνας και επιδρομη στα σουπερμαρκετ
Απο τοτε βεβαια αλλαξαν πολλα, τα τηλεοπτικα μεσα βελτιωσαν τις τεχνικες τους, οι γονεις μου μεγαλωσαν και οι αντιστασεις τους τελικα καμφθηκαν.... η μανα μου πια βλεπει ανελλιπως(μονο σημειωσεις που δεν κραταει) Ευαγγελατους, Μακηδες, Αυτιαδες, Καρατζαφερηδες, Κουικ, Λαζοπουλους, Τατιανες, Σταη, Χατζηνικολαου, ΑΜΑΝ, Αναστασιαδηδες, Λιατσους, you name it... οποτε ηδη εχει κανει επιδρομη σουπερμαρκετ να παρει ενα τονο προιοντα οσο ειναι ακομα φτηνα, χωρις την νεα αυξηση του ΦΠΑ, πριν μας βγαλουν απο ευρω, πριν σταματησουν να μας προμηθευουν νερο, πετρελαιο, δανεικα, μας δημευσουν τα λεφτα, πριν μας χτυπησει κομητης το 2012 κλπ.
Η τρομολαγνια ειναι παντα επικαιρη και δεν εχει γινει καθολου ρετρο.
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή: