circleag
RetroJunkie™
- Αντιδράσεις
- 516
Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ
------------------
THE DAY AFTER
Έτος παραγωγής: (1983)
info: http://www.imdb.com/title/tt0085404/
Διάρκεια: 122'
Παραγωγή:ΗΠΑ
Παίζουν: Τζέισον Ρόμπαρτς, Τζόμπεθ Γουίλλιαμνς,
Στίβεν Γκούτενμπεργκ, Τζον Κούλουμ, Τζον Λάιτγκοου, Λόρι Λέθιν
Σκηνοθέτης: Νίκολας Μέγιερ
Σενάριο: Έντουαρντ Χιούμ
YouTube - The Day After (Attack Segment)
Γεια σας Ρετροπαρεα,
Θα ηθελα να σας προτεινω να δειτε αυτην την ταινια (εαν εχετε γερα νευρα) εγω την ειχα δει στα 15 μου και ειχα σοκαριστει!!
Η "Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ" του Μεγιερ ειναι ενα σεναριο που θα σας ταραξει ακομα και τωρα μετα απο 26 χρονια προβολης της ταινιας.
Με λιγα λογια το σεναριο της ταινιας ειναι προφητικο και μας λεει για την εναρξη του 3ου παγκοσμιου πολεμου καθως ΗΠΑ και USSR αρχιζουν ατομικο πολεμο με εκτοξευση δεκαδων πυρινικων πυραυλων.
Το σεναριο αλλάζει πορεία μετά την έκρηξη και επικεντρώνεται στις συνέπειες της ατομικής καταστροφής και στον πονο των ανθρωπων ολου του πλανητη που προσπαθει να σωθει.
Δεν ειναι ευχαριστο εργο το ξερω αλλα εχει πολλες αληθειες και γεγονοτα που θα σας βαλουν να σκεφτειτε την σημερινη κατασταση των πραγματων στον κοσμο μας.....
Ευχομαι να μην γινει ποτε κατι τετοιο στον κοσμο
------------------
THE DAY AFTER
Έτος παραγωγής: (1983)
info: http://www.imdb.com/title/tt0085404/
Διάρκεια: 122'
Παραγωγή:ΗΠΑ
Παίζουν: Τζέισον Ρόμπαρτς, Τζόμπεθ Γουίλλιαμνς,
Στίβεν Γκούτενμπεργκ, Τζον Κούλουμ, Τζον Λάιτγκοου, Λόρι Λέθιν
Σκηνοθέτης: Νίκολας Μέγιερ
Σενάριο: Έντουαρντ Χιούμ
YouTube - The Day After (Attack Segment)
Γεια σας Ρετροπαρεα,
Θα ηθελα να σας προτεινω να δειτε αυτην την ταινια (εαν εχετε γερα νευρα) εγω την ειχα δει στα 15 μου και ειχα σοκαριστει!!
Η "Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ" του Μεγιερ ειναι ενα σεναριο που θα σας ταραξει ακομα και τωρα μετα απο 26 χρονια προβολης της ταινιας.
Με λιγα λογια το σεναριο της ταινιας ειναι προφητικο και μας λεει για την εναρξη του 3ου παγκοσμιου πολεμου καθως ΗΠΑ και USSR αρχιζουν ατομικο πολεμο με εκτοξευση δεκαδων πυρινικων πυραυλων.
Το σεναριο αλλάζει πορεία μετά την έκρηξη και επικεντρώνεται στις συνέπειες της ατομικής καταστροφής και στον πονο των ανθρωπων ολου του πλανητη που προσπαθει να σωθει.
Δεν ειναι ευχαριστο εργο το ξερω αλλα εχει πολλες αληθειες και γεγονοτα που θα σας βαλουν να σκεφτειτε την σημερινη κατασταση των πραγματων στον κοσμο μας.....
Ευχομαι να μην γινει ποτε κατι τετοιο στον κοσμο
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή: