...και στο Pixel λέμε ναι...gkouseras είπε:(θυμάται κανείς οτι διοργάνωσαν συναυλία στη Λεωφόρο με τον Κηλαηδόνη; )
Πανικός γινόταν τότε με τους "δανεισμούς/αντιγραφές" απο τα διάφορα περιοδικά (μαζί και το Pixel).Rakeesh είπε:(θυμαμαι μια φορα που σας ειχε 'κραξει' για αντιγραφη )
Προσωπικά πάντως θεωρώ ό,τι καλύτερο έχω γράψει ποτέ στο περιοδικό, το review του Civilization - Sid Meier κι αυτό. Είχα κολλήσει 10 χρόνια με το παιχνιδι αυτό!!! Η τεχνολογία ειχε προχωρήσει σε άλλα επίπεδα κι εγώ εκει!!billy είπε:...Θυμάμαι χαρακτηριστικά εκείνο το mega review για το Railroad Tycoon του φοβερού και τρομερού Sid Meier, για το οποίο είχαν κάνει γραπτή ένσταση οι Σεργιάννης & Ραφτόπουλος !! Το review αυτό έκανε fan του R.Τ. έναν pc-user φίλο μου.
Eνα χρόνο αργότερα το έπαιξα και εγώ φανατικά στην amiga μου, αλλά ο φίλος μου υπήρξε τελείως "καμμένος". Για δύο-τρείς μήνες πρωι-βράδυ έπαιζε μόνο αυτό το παιχνίδι !! (Γιώργο, έκανες φοβερή "ζημιά" στον κόσμο με αυτό το review - το αντιλαμβάνεσαι νομίζω. ).
μου φαίνεται ότι είσαι λίγο εκτός θέματοςpinkman είπε:Θυμάστε τον Τόμας, Σολωμού και Μπόταση γωνίαxa00xa0xax0xa0 kai to computer market ston pano orofo omos!!!xa00ax0xa0xa