Η ιστορία των πρώτων USER

Προς Rygar: Στην παραλία της Αγίας Άννας. Σίγουρα ξέρεις που είναι!
 
Ε καλά!!!! Εάν δεν ήσουνα εκεί, δε μπορώ να φανταστώ πού αλλού θα ήσουν με 2 δίδυμες Λιθουανίσκαγια :D :D :D :D
 
Καλωσηρθες 32μπιτε στην παρεα μας!!!!

Ξεκινησα να διαβαζω το περιοδικο σας σχετικα αργα (ημουν ηδη φανατικος αναγνωστης του Πιξελ) και πολλα απο αυτα που λες μου ειναι αγνωστα.. περιμενω πως και πως παρασκηνια και κουτσομπολια για τη σχεση σας με το περιοδικο αυτο (θυμαμαι μια φορα που σας ειχε 'κραξει' για αντιγραφη :D )

Τη στηλη σου τη θυμαμαι καλά και μάλιστα μου άρεσε πολύ ο τρόπος που έγραφες. Ήταν άλλωστε μια στήλη που προωθούσε την επικοινωνία και τη σχέση των αναγνωστών μαζί με το περιοδικό αλλά και μεταξύ τους!! Ειχα σκοπο να στείλω γράμμα (απο τα χιλιάδες πράγματα που έχω αναβάλει!)

Για κάποιο λόγο μου είχε σφηνωθεί η υποψία οτι 32μπιτος ήταν το παρατσούκλι μιας συγκεκριμένης συντάκτριας, που για λόγους μυστικοπάθειας, ήθελε να κρατήσει την ταυτότητά της μυστική και υπέγραφε έτσι.. γελάστε ελεύθερα :)

Ποιος θα μου το λεγε οτι μετα απο 15 χρόνια θα επικοινωνούσα με τον μυστηριώδη 32μπιτο :animeek:
 
...πρώτα ο shock, μετά ο Rex, και τώρα ο gkouseras !! Kαλωσήρθες αγαπητέ !!

(το forum τελικά τραβάει τους USERάδες σαν μαγνήτης !! :D ).

Θυμάμαι χαρακτηριστικά εκείνο το mega review για το Railroad Tycoon του φοβερού και τρομερού Sid Meier, για το οποίο είχαν κάνει γραπτή ένσταση οι Σεργιάννης & Ραφτόπουλος !! :biglaugh:

Το review αυτό έκανε fan του R.Τ. έναν pc-user φίλο μου.

Eνα χρόνο αργότερα το έπαιξα και εγώ φανατικά στην amiga μου, αλλά ο φίλος μου υπήρξε τελείως "καμμένος". Για δύο-τρείς μήνες πρωι-βράδυ έπαιζε μόνο αυτό το παιχνίδι !! (Γιώργο, έκανες φοβερή "ζημιά" στον κόσμο με αυτό το review - το αντιλαμβάνεσαι νομίζω. :D ).

Oπως και ο pooky, o Aardvark, o Rakeesh, και οι υπόλοιποι, περιμένω και εγώ να διαβάσω τα "ρετρο-ντοκουμέντα" του παρελθόντος !!

gkouseras είπε:
(θυμάται κανείς οτι διοργάνωσαν συναυλία στη Λεωφόρο με τον Κηλαηδόνη; )
...και στο Pixel λέμε ναι... :)

Rakeesh είπε:
(θυμαμαι μια φορα που σας ειχε 'κραξει' για αντιγραφη :D )
Πανικός γινόταν τότε με τους "δανεισμούς/αντιγραφές" απο τα διάφορα περιοδικά :D (μαζί και το Pixel).

...μία αναφορά είχε γίνει και εδώ.
 
gkousera,όπως καταλαβαίνεις........."έμπλεξες" εδώ μέσα !!! :biglaugh: :biglaugh:
 
Απιστευτο ρε παιδια. Ολα αρχιζουν να δενουν σαν παζλ εδω μεσα οσο μας ανακαλυπτουν οι βασικοι πρωταγωνιστες του παρελθοντος μας. Φιλε 32bite καλωσηρθες απο καρδιας και με μεγαλη μας χαρα θα διαβασουμε ο,τι εχεις να καταθεσεις. Απο αποψη χρονου ολοι λιγο πολυ πνιγμενοι ειμαστε αλλα σιγουρα ολο αυτο το φορουμ στηθηκε με μερακι και κλεμμενο χρονο. Οποτε μπορεις θα ειναι χαρα μας και αν δε μπορεις παλι αρκει να μας επισκεπτεσαι που και που. Επισης κατι τετοιες ωρες ειναι που θεωρω το ΙΝΤΕΡΝΕΤ μαγικη εφευρεση.
 
Σήμερα έχουμε αργία εδώ (δε ξερω ακριβως γιατί...) οπότε λέω να γράψω κάποια πράγματα. Για να μή μπλέκουν όλες οι ιστορίες μαζί και γίνεται ένα τεραστιο θεμα, θα ανοίξω ενα ξεχωριστό. Ελπίζω αυτό να ειναι βολικό για όλους. Σε λίγο λοιπόν...
 
@ gkouseras,

χαίρομαι πάρα πολύ που ανακάλυψες το φόρουμ αυτό, το USER ήταν το αγαπημένο μου games περιοδικό (ποτέ δεν μου άρεσε το PIXEL lol, και για "σοβαρά" ζητήματα έπαιρνα το Computer&Software της εποχής....) τιμή μας που είσαι εδώ!
 
keropi,μόλις έκανες αιρετική "δήλωση",αν το κατάλαβες....!! :biglaugh: :biglaugh: :biglaugh:
 
billy είπε:
...Θυμάμαι χαρακτηριστικά εκείνο το mega review για το Railroad Tycoon του φοβερού και τρομερού Sid Meier, για το οποίο είχαν κάνει γραπτή ένσταση οι Σεργιάννης & Ραφτόπουλος !! :biglaugh: Το review αυτό έκανε fan του R.Τ. έναν pc-user φίλο μου.

Eνα χρόνο αργότερα το έπαιξα και εγώ φανατικά στην amiga μου, αλλά ο φίλος μου υπήρξε τελείως "καμμένος". Για δύο-τρείς μήνες πρωι-βράδυ έπαιζε μόνο αυτό το παιχνίδι !! (Γιώργο, έκανες φοβερή "ζημιά" στον κόσμο με αυτό το review - το αντιλαμβάνεσαι νομίζω. :D ).
Προσωπικά πάντως θεωρώ ό,τι καλύτερο έχω γράψει ποτέ στο περιοδικό, το review του Civilization - Sid Meier κι αυτό. Είχα κολλήσει 10 χρόνια με το παιχνιδι αυτό!!! Η τεχνολογία ειχε προχωρήσει σε άλλα επίπεδα κι εγώ εκει!!

Μάλιστα θυμαμαι οτι ο γραφιστας μου ειχε φαει μια παραγραφο απο το κειμενο χωρις να το πάρω χαμπάρι και ήμουν έξαλλος!
 
...αν είναι δυνατόν !! :animeek:

Τζωρτζ, εσύ το είχες γράψει αυτό; ...πραγματικά είχα ξεχάσει ποιός το έγραψε, αλλά ήταν ένα κορυφαίο review !! (θυμάμαι απ΄έξω και κάποιες ατάκες - πχ σε μία εικόνα η λεζάντα έλεγε: "υποτιμήσατε τους Ζουλού; Για δείτε τι επιστήμονες έχουν" !!)

...respect, αγαπητέ !! :worship:

Το παιχνίδι το πήρα στην amiga μου, όπου όμως είχε ένα μικρό bug στα γραφικά που παρουσιαζόταν όταν χτιζόταν το παλάτι μου (μικρό το κακό βέβαια, διότι κατά τα άλλα το παιχνίδι ήταν τόσο τέλειο, που δεν μπορεί να περιγραφεί με δύο-τρείς λέξεις).

Αυτός ο φίλος μου τον οποίον ανέφερα στο προηγούμενο post, δεν μπορούσε να το παίξει διότι δεν είχε αναβαθμίσει το χρέπι-pc του (ήταν ακόμα με την CGA) και έτσι -ειδικά κάποιες μέρες το καλοκαίρι- ξημεροβραδιαζόταν σπίτι μου !! :D

Toν επόμενο χρόνο έφυγε στο εξωτερικό για σπουδές, και στο pc που του έδωσαν εκεί, μπόρεσε επιτέλους να το ευχαριστηθεί με την ησυχία του...
 
Φιλε 32μπιτε δεν διαβαζα user για να γνωριζω την υπαρξη σου οποτε χαιρομαι που σε βρισκω εδω :)

ο (χαμενος αδελφος) 32μπιτος :)
 
Θυμάστε τον Τόμας, Σολωμού και Μπόταση γωνία

xa00xa0xax0xa0 kai to computer market ston pano orofo omos!!!xa00ax0xa0xa
 
pinkman είπε:
Θυμάστε τον Τόμας, Σολωμού και Μπόταση γωνίαxa00xa0xax0xa0 kai to computer market ston pano orofo omos!!!xa00ax0xa0xa
μου φαίνεται ότι είσαι λίγο εκτός θέματος :nervous:
 
Φίλε pinkman,το να κάνουμε άστοχα και άσχετα σχόλια όπου να 'ναι μέσα στο forum και ειδικά σε threads σημαντικότατα,όπως το παρόν,απλά για να γράψουμε κάτι,είναι ,το λιγότερο,ατυχές...

Θα σου συνιστούσα να ξανασκεφτείς τη στάση που θα κρατήσεις μέσα στο forum,ώστε η συμμετοχή σου να μη δημιουργεί προβλήματα,όπως αυτό εδώ....
 
Απέ εγώ έπαθα αρχικά την πλάκα μου . Μόλις εδώ στην τελευταία (για τώρα) σελίδα του τρέχωντος θέματος κατάλαβα πως άλλος ειναι ο 32bitos και άλλος ο gkouseras ! Νά'σαι καλά gkouseras (32bit-ε) , χαίρομαι να σε (ξάνα)έχουμε κοντά μας .
 
προσωπικά δίαβαζα και pixel και user και micromad και το αδικοχαμένο sprite και την ελληνική πλευρά του amstrad ,στο user μου άρεσε η καινοτομία με την δισκέτα τα τρέλα του 32-bitoυ και φυσικά η στήλη με το ευθυμογραφημα του καλού φίλου μου και συμμαθητή Μίλτου (ακόμα θυμάμε τον thomas που τα είχε πάρει στα κρανία μια φορά-αλλα και το γράψημο ευθυμογραφήματος την ώρα του μαθήματος )
 
λιγο off topic

ειδικα το sprite ειχε ενα αφιερωμα στα horror games και στον μεγιστο lovecraft. Εκπληκτικο εντυπο για την εποχη του.
 
HP lovecraft τρομερός!!! είναι ο αγαπημένος μου συγγραφέας
 
Lovecraft + E.A.Poe τι να πει κανεις...
 
Πίσω
Μπλουζα