Η ιστορία των πρώτων USER

Και εγώ έχω το τρίτο τεύχος!

Επιτέλους μάθαμε ποιός είναι ο 32bitos.
 
Τόσο καιρό σε αυτο το φόρουμ, ακόμα βρίσκω υλικό ! Πώς μου ξέφυγε αυτό το thread ? Ο 32bitos ήταν απο τις μαγικές φυσιογνωμίες του χώρου ! Και τώρα μετα απο τόσο καιρό έμαθα ποιός είναι... Άργησα λίγο, αλλά τί να πώ ! Ευχαριστώ κι εγώ με την σειρά μου τον Γ.Κουσερά για τις όμορφες αναμνήσεις !

Όσο για το θέμα του Sprite και το αφιέρωμα στον Lovecraft και τα παιχνίδια τρόμου, είναι επίσης μιά δυνατή ανάμνηση. Ακόμα έχω το περιοδικό, και είναι απο τα αγαπημένα μου μόνο και μόνο γι'αυτό το άρθρο. Δέν θυμάμαι άν σε αυτό το τεύχος είναι και το screenshot με το "προσκύνημα" της αιγύπτιας στον Όσιρη !!!
 
Τι να πώ... Respect μόνο! Το γέλιο που έβγενε απο μερικές ατάκες στα άρθρα του περιουδικού είναι αξέχαστο...

Αναρωτίεμαι πραγματικά ποιές ήταν οι σχέσεις σας με το Pixel.
 
Δεν έχω λόγια και εγώ.Πρώτη φορά αγόρασα το περιοδικό απο ένα περίπτερο στην Πλατεία Αττικής , καθότι είχα αγοράσει το πρώτο μου Pc ενα 386/DX 40 ΜΗΖ και το τέυχος νομίζω είχε review το Rise Of the Robots και το Ufo Enemy Unknown κάπου στο '93.Ψαρωμένος απίστευτα τότε παρόλο που είχα επαφή με τα games (ειχα c64 απτο 89) θυμάμαι το απίστευτο τεύχος περί Σατανισμού και PC Games που είχε review το Ultima Pagan.Τι να πω έχω απίστευτα έντονα συναισθήματα απο εκείνη την περίοδο. 32bite νά'σαι καλά εκεί στο Όμαν :p
 
Ο φίλος moumiaq από το advocate να φανταστώ ; ;)
 
Παιδιά , το ξέρω ότι θα με αντιπαθήσετε , αλλά πρέπει να σας εξομολογηθώ ότι προτού φύγω για το εξωτερικό , πριν από 16 χρόνια , χάρισα όλα τα τεύχη USER που είχα (καμιά 40ριά!) σε φίλους μου , εκτός από το πρώτο και δεύτερο τεύχος που τα κράτησα για συλλεκτικούς (αλλά κυρίως συναισθηματικούς!) λόγους. Τώρα βέβαια έχω μετανιώσει και τα αναζητώ σε παλαιοβιβλιοπωλεία , αλλά όπως λέει και η σοφή παροιμία: "στερνή μου γνώση , να σ' είχα πρώτα"!

Το πρώτο τεύχος πάντως το είχα διαβάσει στο σπίτι ενός φίλου μου και την επόμενη μέρα το αγόρασα κι εγώ από το περίπτερο της γειτονιάς μου. Θυμάμαι ότι είχαμε βάλει τα γέλια διαβάζοντας τα απίθανα...μαργαριτάρια και τα ορθωγραφηκά του λάθοι!

ΥΓ: Αγαπητέ manos426f , σε περίπτωση που αναρωτιέσαι , είμαι ο Emmanuel από το adventure advocate. Ήταν δυνατόν να μην παρακολουθώ ένα site που ανάμεσα στα άλλα , απευθύνεται και σε retrogamers; :)
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Xαίρομαι να βλέπω ότι εκλεκτά μέλη του AA είναι και στη δική μας παρέα !

Όσο για τα USER...... :bash: :bash: :bash: :p

Καλώς ήρθες φίλε ! ;)
 
Ναι φίλε Μάνο απο το adventure advocate :p
 
Ο Νίκος ο Κροντηράς τι κάνει;
 
Καλή ερώτηση...

Άραγε θα υπάρχει όμως κάποιος που να μπορεί ν' απαντήσει σ' αυτό ;
 
facebook πάντως δεν έχει...
 
Να διαβάζω μερικές αράδες από έναν ιστορικό συντάκτη μετά από τόσα χρόνια είναι ιδιαίτερα συγκινητικό. Καλώς ήλθες και αναδρομικά ευχαριστούμε για την προσφορά σου εκείνα τα χρόνια.
 
θα σας απαντήσω εγώ...

έχει την στλλη retro στο pc magazine...σίγουρα κάνει και άλλα πράγματα αλλά αυτό ισχύει!
 
spyros_s είπε:
θα σας απαντήσω εγώ...έχει την στλλη retro στο pc magazine...σίγουρα κάνει και άλλα πράγματα αλλά αυτό ισχύει!

Nemo είπε:
O κ. Κροντηράς ειναι υπευθυνος (μαζι με τον κ. Ραπτοπουλο) για την στηληRetro/AfterHours του PcMagazine
http://www.retromaniax.gr/vb/showthread.php?p=33555&highlight=%EA%F1%EF%ED%F4%E7%F1%E1%F2#post33555
 
Χαίρομαι που είναι καλά και έχει ακόμα όρεξη να γράφει σε περιοδικά του χώρου... και μάλιστα για τα παιχνίδια που όλοι εδώ αγαπάμε.
 
dr_slump είπε:
Ο Νίκος ο Κροντηράς τι κάνει;
Τώρα που το θυμήθηκα... Υπάρχει μέρος από όπου θα μπορείτε να διαβάζετε άρθρα και reviews του Νίκου Κροντηρά... Υπομονή απλώς μερικές μέρες... ;)
 
pinkman είπε:
Θυμάστε τον Τόμας, Σολωμού και Μπόταση γωνίαxa00xa0xax0xa0 kai to computer market ston pano orofo omos!!!xa00ax0xa0xa
paidia sorry giafto mallon se allo topic ithela na to grapso kai ekana lathoso_O
 
Ψαχνοντας στο ιντερνετ βρηκα την παρακατω σελιδα σχετικα με το περιοδικο USER, απο οτι ειδα την σελιδα δεν την εχει αναφερει κανεις εδω αλλα ουτε βρηκε κατι στην αναζητηση.

http://userforever.50webs.com/magazine.htm
 
Ειναι το site του αγαπητου Omenforever ο οποιος ειναι παλια καραβανα εδω μεσα ;)
 
Πίσω
Μπλουζα