Αξιόλογη θεατρική πορεία έκανε και η Μιράντα Ζαφειροπούλου (με αρκετές συμμετοχές στο Εθνικό Θέατρο), αλλά στον κινηματογράφο δεν έπαιξε σχεδόν καθόλου (με εξαίρεση μικρούς ρόλους στις ταινίες "Η λεωφόρος του μίσους" και "Μαριχουάνα στοπ").
αυτη ήταν στις φουσκοθαλασσιές, όντως ήταν όμορφη κοίτα να δειςmiki-mik7 είπε:Δεν ξέρω πως τα καταφέρνω και εμφανίζομαι πάντα αργοπορημένος...
Ψήφισα την Δελούτση, γιατί είχα ξετρελλαθεί μαζί της όταν την είχα δει στις Φουσκοθαλασσιές πριν από ...μερικά χρόνια.
Από τότε "έβριζα" τον Ντούζο για τις επιλογές του...
Τα κριτήρια μου αφορούν μόνο την εμφάνισή των παραπάνω υποψηφίων και όχι το ταλέντο, που νομίζω ότι δεν διέθεταν αρκετό... (Μου φαίνεται ότι θα στεναχωρηθεί μία λάτρης της Μπριζίτ ).
και στην ταινια "η λιμνη των ποθων" ηταν πολυ εκρηκτικη η παρουσια της ,μαλιστα ειχαμε και καπως ακαταλληλες σκηνες.. με το δικιο του ξελογιαστηκε ο Φουνταςbambinella 100 είπε:Παντως η Σονια Ζωιδου ηταν πολυ πειστικη ως πετρα του σκανδαλου στο Ενας ηρωας με παντουφλες. Πολυ ερωτικο θηλυκο.Ειχε το δικιο του ο Βυρων Παλλης που αφησε την Ιλια Λιβυκου για χαρη της (αν και αυτος ειχε αλλους λογους μαλλον. Οικονομικης φυσεως).
θα συμφωνησω με ολα οσα λες!! πιστευω οτι απ ολες τις παρτενερ που ειχε ο Καμπανελλης,η Σονια ηταν η πιο ταιριαστηbambinella 100 είπε:Και ηταν και ο πιο τσαχπινικος ρολος της στα Κοριτσια της Αθηνας. Ειχε πολυ μεγαλη ανεση μπροστα στο φακο η Σονια.Επισης εκανε πολυ ωραιο ζευγαρι με τον Γιωργο Καμπανελλη. Πολυ ταιριαστοι οι δυο τους!
σοβαρα εκει βρισκεται; μακαρι καποια στιγμη να μας πεις και πώς ειναι σημερα ,με τι ασχολουνται ολες αυτες οι καλλονεςbambinella 100 είπε:Λες να μας διαβαζει η Σονια απο τη Νοτια Καρολινα οπου βρισκεται και να στεναχωριεται που δεν τη ψηφισε κανεις;