Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Σημείωση: This feature may not be available in some browsers.
Εσενα μονο αγαπω, λοιπον. Ηταν αναμενομενη η επιλογη σου!ARETARA είπε:Γνωρίζεις ότι η προτίμησή μου Bambi δεν θα μπορούσε να είναι άλλη λόγω Δώρας...
fonis είπε:Η Οδύσσεια ενός ξεριζωμένου απο τισ καλυτερες του ταινιες που μιλουν στη ψυχη του ελληνα!
θεωρω την συγκεκριμενη ταινια πολιτισμικη κληρονομια για πολλους λογους..
καλη ιδεα κ να καλεσουμε κ τη κυρια (...του συνωστισμου τησ σμυρνης) να δει την ταινια μαζι μας.....Wally είπε:Ζουμε για να δουμε Οδυσσεια Ενος Ξεριζωμενου σε κλειστο retromaniax event με commentary απο exetlaios
kακοφτιαγμενες σκηνες μπορουμε να βρουμε απειρες στον ελληνικο κινηματιγραφο κ μαλιστα σε πολυ ακριβοτερες παραγωγες...το ιδιο μπορει να πει καποιος για τη σκηνη με την αρκουδα...να κοιταμε την ουσια κ το νοημα τησ ταινιας κ μαλιστα μια ταινια γυρισμενη πριν περιπου 40 χρονια...Pinhead είπε:Γενικά δεν μ' αρέσουν τέτοιες ταινίες εκείνης της εποχής, θέλω να διασκεδάζω όχι να ψυχοπλακώνομαι, εν τούτοις όμως η ταινία του Ξανθόπουλου που μου αρέσει πάρα πολύ είναι "η Καρδιά ενός αλήτη". Πολύ δυνατό στόρυ και καλογραμμένο σενάριο που με άγγιξαν... Προσέξτε ιδιαιτέρως τη σκηνή που ο Ξανθόπουλος, ως δύτης σε σφουγγαράδικο κατεβαίνει στο βυθό. Πρόκειται ίσως για μία από τις πιο κακοφτιαγμένες σκηνές του Ελληνικού Κινηματογράφου. Φαίνεται πως γυρίσαν την υποβρύχια σκηνή, τοποθετώντας την κάμερα μπροστά από ένα ενυδρείο (!) και πίσω από αυτό ήταν ο Ξανθόπουλος ντυμένος δύτης!
Νομίζω ότι ξεκαθάρισα πως δεν μου αρέσουν τέτοιου είδους ταινίες, και είπα πως μου αρέσει μόνο η συγκεκριμένη λόγω του στόρυ, άρα στην ουσία εστίασα. Από κει και πέρα μιά εξαιρετικά κακοφτιαγμένη σεκάνς είναι εκ των ουκ άνευ σε τέτοιες παραγωγές, το πότε και το πως γυρίστηκε δεν με ενδιαφέρει.fonis είπε:kακοφτιαγμενες σκηνες μπορουμε να βρουμε απειρες στον ελληνικο κινηματιγραφο κ μαλιστα σε πολυ ακριβοτερες παραγωγες...το ιδιο μπορει να πει καποιος για τη σκηνη με την αρκουδα...να κοιταμε την ουσια κ το νοημα τησ ταινιας κ μαλιστα μια ταινια γυρισμενη πριν περιπου 40 χρονια...