Εχω κανει την εξης ηλιθιοτητα. Βαζω τα τραπεζια με το ονομα που τα κατεβαζω και με αυτο κανω rename και το artwork.
Βλακεια νομιζω. Πχ τo Diner επρεπε να το εχω Diner.vpx ή Diner (Williams 1990).vpx οποτε να ταιριαζει με τα artwork και οταν βγαινει νεα εκδοση απλα rename και overwrite.
Απιστευτο το νεο TOTAN
Και ενα περιεργο. Στο Judge Dredd η μπαλα περναει ΜΕΣΑ απο το πανω δεξι φλιππερ!
H "σωστή" ονομασία είναι Diner (Williams 1990) σύμφωνα με το Game Manager. Οπότε κι εγώ όλα τα τραπέζια τα μετονομάζω με αυτό το στυλ για να μου βρίσκει πιο εύκολα όλα τα assets αλλά και τα Backglass τις περισσότερες φορές με αυτήν την ονομασία τα βρίσκω. Και είναι πιο ωραίο στο μάτι να έχουν όλα ένα naming convention.
Αν και αυτό που κάνεις κι εσύ έχει την χρησιμότητά του. Πολλά τραπέζια (όχι όλα σίγουρα) τα ονομάζουν με την έκδοση στο filename. Πχ Diner 1.1 κλπ, όπως τους κατέβει. Το να ξέρεις ποια έκδοση έχεις είναι χρήσιμο γιατί μπορεί να υπάρχουν διάφορες από το ίδιο τραπέζι στο internet κι εσύ δεν μπορείς πάντα να είσαι σίγουρος ποια έχεις. Στο info όταν πατάς escape πολλές φορές δεν ανανεώνουν το text και μπορεί να σου λέει ότι έχεις την 1.0 ενώ έχεις την 1.2 night mod πχ.
Εμένα αυτό μου έχει δημιουργήσει θέμα γιατί από ένα σημείο και μετά κατάλαβα ότι μπορεί κάποια έκδοση κάποιου τραπεζιού να είναι καλύτερη από αυτήν που έχω ήδη κατεβάσει. Με καλύτερα γραφικά, πιο νέα έκδοση κλπ. Και αν δεν ξέρω ποια έκδοση ακριβώς έχω μπορεί να ξανακατεβάζω την ίδια για να κάνω σύγκριση. Στην αρχή δεν το πρόσεχα αυτό γιατί νόμιζα ότι όλοι κανουν host την τελευταία έκδοση αλλά τελικά το κάθε site έχει σχεδόν πάντα διαφορετική, άλλα site έχουν κάποιο mod το οποίο μπορεί να έχει βελτιώσεις κλπ. Είναι λίγο χύμα τα πράγματα σε αυτόν τον τομέα και πρέπει εσύ ο ίδιος να ανακαλύψεις την έκδοση που σου αρέσει.
Τώρα αν κάποιο τραπέζι σου δημιουργεί θέματα (όπως το Judge Dredd που λες) μπορείς να ψάξεις κάποιο άλλο build. Το excel αρχείο είναι πολύ χρήσιμο σε αυτό καθώς έχει links για σχεδόν τα πάντα.
@telonio
Είναι 2-3 τραπέζια στα σκαριά (όπως και το νέο build του Addams Family) που όταν θα βγουν λογικά θα ξεπεράσουν το Diner στο θέμα γραφικών.
Επίσης πρόσφατα βγάλανε στο PinbalFX3 καποια packs με πραγματικά τραπέζια. Γενικά το FX3 έχει πολύ καλύτερα γραφικά από το Future/Arcade Pinball απλά μέχρι τώρα ήταν τελείως fantasy και video game, δεν βασιζόταν δηλαδή σε recreations πραγματικών τραπεζιών. Ακόμα και στα πραγματικά τραπέζια που βγάλανε τώρα, έχουν προσθέσει εφέ και animations που δεν υπάρχουν αλλά από ότι κατάλαβα μπορείς να τα απενεργοποιήσεις. Είδα κάπου το Getaway 2 και είναι το ίδιο καλό με την VPX έκδοση, ίσως και καλύτερο (δεν το έχω τεστάρει ο ίδιος ακόμα). Και στο FΧ έχεις και real time έλεγχο στην κάμερα οπότε μονο για αυτό αξίζει για μένα. Δυστυχώς όλα τα real τραπέζια που έχουν βγάλει μέχρι στιγμής είναι λίγα (νομίζω 2 packs με 3-4 τραπέζια το κάθε ένα).