Ακόμα προσπαθούμε να "γυαλίσουμε" το software part. Εχουμε στήσει 800+ τραπέζια και θέλουμε όλα να λειτουργούν σωστά, καθώς και να μην λείπουν media files για το menu. O φίλος έχει αναλάβει την αγγαρεία των media κι εγώ τελειώνω τα τελευταία 30-40 τραπέζια που έχουν διάφορα θεματάκια. Απλά σε κάποια φάση μου έτυχαν και άλλα projects και έδωσα λιγότερο χρόνο σε αυτό. Επρεπε να τερματίσω και το Sekiro, που το βάζεις αυτό?Η καμπίνα πως πάει, προχωράει;
Στα VPX files σώζονται. Ομως για να ισχύουν πρέπει στα video options του VPX να τσεκάρεις και μια επιλογή. "Use always FS backdrop settings"Λοιποοοον...που σωζει τα preferences των tables το VPX?
Εχτες εδωσα στον Μαριο το Black Knight 2000 (που το εχω TATE και incline 0) και οταν το εβαλε του ηρθε landscape και με incline!
Νομιζω οτι το μονο που κρατησε ειναι η φωτεινοτητα!
Το προβλημα μεγαλωνει διοτι θα δωσω 160 ετοιμα τραπεζια στον αδερφο μου και φοβαμαι οτι ενω τα περιμενει στημενα TATΕ και αλφαδιασμενα, θα του σκασουν landscape και θα πρεπει να ξαναμπουμε να τα φτιαξουμε ενα-ενα!!!
Επισης, μηπως υπαρχει Batch editor για τα tables? Θελω να ξετικαρω απο ολα τα tables μου το καρφωτο brightness και να το βαλω να οριζεται απο το πραγματικο day-night
Δεν είναι τίποτα. Απλά πας στο video menu και το τσεκάρεις. Δεν χρειάζεται να κάνεις κάτι ξεχωριστά για κάθε τραπέζι. Ειναι στο video options του προγράμματος.Αουτς.
Thanks, θα το δοκιμάσω. Ελπίζω να μας λύσει τα χέρια γιατί έχουμε ακόμα καμιά 200αρια τραπέζια που δεν έχουν assets και σκυλοβαριέμαι να τα κάνω ένα ένα.Τα πηρα κρανιο και ευτυχως βρηκα το προγραμμα PBXRecorder
Σου ανοιγει ολα τα τραπεζια σου με βασει τις ρυθμισεις του PinballX και σου φτιαχνει artwork (screenshot, video κτλ)