Γιατί;;; Εγώ το βρίσκω χαριτωμένο!statusgr είπε:ΜΜΜΜΜ....μισό να βάλω τη γαργαλιέρα στο 2.. :Ρ
Πίστεψέ με... Ο statusgr, έχει περισσότερα...noxrider είπε:το κάνατε *&&^%@# το topic....έχεις κέφια DINO!
DINO είπε:Γιατί;;; Εγώ το βρίσκω χαριτωμένο!
Πίστεψέ με... Ο statusgr, έχει περισσότερα...
Δικαιολογίες...πτωχέ:ΡDINO είπε:Amuga εσείς λέμεεεεε!!!!
Καλά... Με βλέπω :ban:
Πάω για ύπνο μπας και τη γλιτώσω...
DINO είπε:Παίζει ρόλο το πόσο χρονών ήταν τα πιτσιρίκια και ποιά παιχνίδια έτρεχαν σε κάθε κονσόλα...
Πιτσιρίκια των 6-8 χρονών ήταν. Όσο για τα παιχνίδια, δεν έχω ιδέα, εγώ τις φωτογραφικές μηχανές κοιτούσα!!DINO είπε:Mets, τι θα γίνει με την απάντηση;;;
Ο noxrider νομίζω λείπει...
Μιλάμε για τον ίδιο το θεό Ρα;;; Των αρχαίων Αιγυπτίων;;;statusgr είπε:Καληνύστα σου ρα
Θα σου καταστρέψω την πρέσα και το ατμοσίδερο εσένα,θα δεις!metsgr είπε:Πιτσιρίκια των 6-8 χρονών ήταν. Όσο για τα παιχνίδια, δεν έχω ιδέα, εγώ τις φωτογραφικές μηχανές κοιτούσα!!
Σου απαντώ τώρα που ο noxrider ασχολείται με μουσικές επιλογές στο chatbox και δε θα μας πάρει χαμπάρι...
Μιλάμε για τον ίδιο το θεό Ρα;;; Των αρχαίων Αιγυπτίων;;;
(συνάδελφος κι αυτός...)
Δε φαίνεται ότι είναι off topic, ε;; Το κάλυψα!
Show mercy!! lease:noxrider είπε:Θα σου καταστρέψω την πρέσα και το ατμοσίδερο εσένα,θα δεις!
(να το βαλουμε για ψηφοφορια και αυτο... :tonguePaspartoo είπε:(by far το πιο offtopic thread του 2009...)
Έχεις δίκιο ότι ξεφύγαμε (είχαμε καιρό να ξεδώσουμε έτσι).noxrider είπε:Paspartoo παρακαλω μαζέψτε το,κρίμα είναι,έχει ωραίες φωτογραφίες.Φύγαμε όλοι αλλού για αλλού...
Και που να το δεις από κοντά.Τελικα ο Mega STE μου αρεσει ποιο πολυ.