Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Σημείωση: This feature may not be available in some browsers.
Μηπως επειδη δεν ηταν και η πρωτη κορμαρα;RIO είπε:Γιατί η Βαλσάμη, σνόμπαρε έτσι τις μπανιέρες.....![]()
Ναι εδώ που τα λέμε, λιγάκι "πλάταινε" προς τα κάτω.bambinella 100 είπε:Μηπως επειδη δεν ηταν και η πρωτη κορμαρα;Στο Κατι κουρασμενα παλικαρια, που εμφανιζεται με μαγιο, δε βλεπω κανενα σπουδαιο σωμα.
Συγνωμη, RIO! Ξερω ποσο σου αρεσει η Νορα!
συμφωνα με τη retrodb η Λιλιαν Μηνιατη συμμετειχε στις ταινιες , δεν ξερω ουτε κι εγω αν υπηρχε σε καποια απ αυτες σκηνη στη ντουζιερα/μπανιεραmiki-mik7 είπε:Λίλιαν Μηνιάτη, το απόλυτο θυληκό. Δεν θυμάμαι να έχει κάνει σκηνή σε ντουζιέρα - μπανιέρα, αλλά τι πειράζει; #)
screenshots με τη Ρια Δελουτση στην ταινια "Βαβυλωνια" :Nemo είπε:Τωρα αν επελεγα αλλη ,ως ποιο αξιομημονευτη θα επελεγα την αντιστοιχη της Ρια Δελουτση στην "Βαβυλωνια" αν εξαιρεσεις το μουσικο playback
να προστεθώ και εγω σε εκείνους που ποτέ δεν τους μάγεψε η ομορφιά της Ελενας! Τυπο ναι είχε και δεν το συζητάμε, μάλιστα κοσμοπολίτικο τύπο και αερα! Η ομορφια τελικά ειναι υποκειμενικό θεμα- να πω την αλήθεια για την Ναθαναήλ εχω ακούσει υμνους και εκτος ιντερνετ από πολλούς που θεωρουν πως εχει μεσογειακή ομορφια- εγω πάντως ως πρότυπο μεσογειακής ελληνικης ομορφιας θα εδινα την Λιβανού..πανέμορφη κοπέλα!Nemo είπε:.
Επιτελους 2 ακομα εκτος ,απο τον V.Smirnoff σε αλλο τοπικ απ οτι θυμαμαι ,που δεν γραφουν υμνους για την ευρωπαικη ομορφια της e.t.c. , δεν λεω εχει τυπο ,ιδιαιτερη αισθησιακη φωνη αλλα αντικιμενικα ομορφη ,θα ελεγα -αν θυμαμαι καλα τα προτυπα ομορφιας της εποχης- θα μπορουσε να πει κανεις ,μια μεσογειακη μελαχροινη τουιγκι ???? .Τιποτα ιδιαιτερα εξαιρετικο δηλαδη.
αριαδνη είπε:Επιτελους 2 ακομα εκτος ,απο τον V.Smirnoff σε αλλο τοπικ απ οτι θυμαμαι ,που δεν γραφουν υμνους για την ευρωπαικη ομορφια της e.t.c. , δεν λεω εχει τυπο ,ιδιαιτερη αισθησιακη φωνη αλλα αντικιμενικα ομορφη ,θα ελεγα -αν θυμαμαι καλα τα προτυπα ομορφιας της εποχης- θα μπορουσε να πει κανεις ,μια μεσογειακη μελαχροινη τουιγκι ???? .Τιποτα ιδιαιτερα εξαιρετικο δηλαδη.
Να προστεθώ και εγω σε εκείνους που ποτέ δεν τους μάγεψε η ομορφιά της Ελενας! Τυπο ναι είχε και δεν το συζητάμε, μάλιστα κοσμοπολίτικο τύπο και αερα! Η ομορφια τελικά ειναι υποκειμενικό θεμα- να πω την αλήθεια για την Ναθαναήλ εχω ακούσει υμνους και εκτος ιντερνετ από πολλούς που θεωρουν πως εχει μεσογειακή ομορφια- εγω πάντως ως πρότυπο μεσογειακής ελληνικης ομορφιας θα εδινα την Λιβανού..πανέμορφη κοπέλα!
Αριαδνη με λιγη φαντασια και λιγο φωτοσοπ θα μπορουσε να ειναι η Μπετυ Λιβανου στη ντουζιερααριαδνη είπε:Προβολή συνημμένου 54851
να την φανταστούμε στην ντουζιέρα!!