Παντρεύτηκε την γραμματέα της που ήταν και ο έρωτας της ζωής της, πάμε για αλλαIn Samantha we trust.
Και αφίσα μέσα σε αρκετά συνεργεία-φανοποιεία-βουλκανιζατέρ (στα 80s-90s) όπως και σε φορτηγά, και έχω την εντύπωση πως την έχω πετύχει αερογραφία σε φορτηγό. Σαν τον -κάπου θα τον έχετε δει- Rambo.Πολλοί την είχαν και την παρείχαν στο δωμάτιο τους όπως εμείς τον Κρουζ, τον ντεπ, τον σουιζι
Μόλις θυμήθηκα πως είχα στον Commodore 64 το Samantha Fox Strip Poker ! από Martech software.Και αφίσα μέσα σε αρκετά συνεργεία-φανοποιεία-βουλκανιζατέρ (στα 80s-90s) όπως και σε φορτηγά, και έχω την εντύπωση πως την έχω πετύχει αερογραφία σε φορτηγό. Σαν τον -κάπου θα τον έχετε δει- Rambo.
Γράφει ένας στο x , σε οποίος η σαμανθα χάρισε ας πούμε άπειρες χαρές ας μην πούμε αλλά να κάνει πια κάνα τεστ κοπώσεωςΔεν πειράζει! Μας χάρισε άπειρες χαρές!
απεβιωσε η πρώτη σύζυγος μάλιστα νομίζω πως ήταν πιο νεα απο την σαμανθα. Μάλλον δεν πρέπει να ήταν παντρεμένη, τότε, τώρα παντρεύτηκεΑπό το Wikipedia μαθαίνω οτι πλέον είναι παντρεμένη με άλλη σύντροφο καθώς η γραμματέας της απεβίωσε.
Επίσης Σαμάνθα μεγάλωσε στο Mile End του ανατολικού Λονδίνου το οποίο τυγχάνει να γνωρίζω καθώς ήταν κάποιες στάσεις μετά από τη δίκη μου στη γραμμή του τρένου.
Και δεν έχει καλή φήμη ως περιοχή, όπως και πανω~κάτω όλες οι γύρω περιοχές.
Πολύ πιθανό να είναι οπαδός της West Ham (-αλητεία) οπως και οι περισσότεροι στην ευρύτερη περιοχή.
Ενδιαφέρον το παιχνίδι strip-poker. Και φαίνεται πως ήταν το πρώτο του είδος. Πάντα πρωτοπόρος η Σαμ.
….για να μην πάμε πριν την ώρα μας σαν και τη γραμματέα και με το ονειρο της Sam ανεκπλήρωτο μάλιστα. Χαχα!Γράφει ένας στο x , σε οποίος η σαμανθα χάρισε ας πούμε άπειρες χαρές ας μην πούμε αλλά να κάνει πια κάνα τεστ κοπώσεως
Έτσι αγόρια ΤΗΣ ρετρο κάντε τις απαραίτητες εξετασεις :χαχαχα:….για να μην πάμε πριν την ώρα μας σαν και τη γραμματέα και με το ονειρο της Sam ανεκπλήρωτο μάλιστα. Χαχα!
Κρίμα τα νειάτα της και η ομορφιά της
Στο ξακουστό πάρτυ που είχαμε κάνει το 2008, έπαιζε το βίντεο από το Boys στον τεράστιο προτζέκτορα και όλοι τη χαζεύαμε όταν έβγαινε από την πισίνα , λες και ήμασταν 16χρονα. Τώρα είμαστε 17χρονα.και Sabrina Salerno - που ηταν επισης της εποχης - ειναι ακομα δυναμη