Η πρώτη μου φορά που...

Η πρώτη φορά που δοκίμασα να κάνω rewind μια video-ταινία.

Δεν ήξερα πως έπρεπε να πατήσω Stop και μετά Rewind, κι έτσι επειδή ο προηγούμενος που την είχε νοικιάσει δεν την είχε γυρίσει από την αρχή, αναγκάστηκα με πατημένο το κουμπί να τη δω όλη από... την ανάποδη μέχρι να ξεκινήσει από την αρχή σωστά :)
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
manos426f είπε:
Συγνώμη ρε παιδιά,η πρώτη φορά που πήγαμε με άτομο του αντίθετου φύλου τι είναι,ταμπού και δεν ανέφερε κανείς τίποτα σχετικό έως τώρα;ΟΚ,δεν είπαμε να αναφέρουμε και φουλ λεπτομέρειες,αλλά μια απλή αναφορά νομίζω ότι δε βλάπτει,αλίμονο!
Λοιπόν,πρώτη φορά που πήγα με γυναίκα ήταν στα 16-17 μου,με μια ιερόδουλη σε οίκο ανοχής,επρόκειτο για απίστευτη γυναικάρα!

Βίκυ λεγόταν,διέθετε κορμί αγαλματένιο,με σήμα κατατεθέν της την πλούσια,μαύρου χρώματος,αλογοουρά,που ξεκινούσε από πολύ ψηλά και έφτανε χαμηλά στη μέση της.Η γυναίκα εκείνη με "πήρε από το χεράκι" όπως ήταν λογικό κι αναμενόμενο στην πρώτη μου φορά και την μετουσίωσε σε μια πολύ θετική κι ευχάριστη εμπειρία.Την επισκέφτηκα αρκετές φορές φυσικά στη συνέχεια,έως ότου έπαψα να επισκέπτομαι τα σπιτάκια με το κόκκινο φως.

Να 'ναι καλά όπου είναι τώρα....
:bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow:
 
E ενταξει - αφου θιξαμε και την πρωτη επισκεψη σε οικο ανοχης - ειμαστε κομπλε...
 
hewhojumps είπε:
Πρωτη φορα που μπηκα στο αυτοκινητο μου (τα πρωτα παρθενικα μετρα του, χιλιομετρα).
αν και ειχα μαθει να οδηγαω απο τα 12.... #) αρρωστημενος με οτι εκαιγε βενζινη για να περπατησει, μεχρι τα 25 'καβαλησα' πολλα δανεικα αυτοκινητα... ολα ομως ειχαν ενα κοινο γνωρισμα, ηταν δανεικα!!!! στα 25 μου, αφου πειρα το πτυχιο του πολιτικου μηχανικου πριν μερικους μηνες, εκανα την παραγγελια του πρωτου μου αυτοκινητου!!!!!! ιστορικη στιγμη για μενα.... κατι το οποιο με απογειωνε στην κυριολεξια (η οδηγηση και η αισθηση της ελευθεριας που σου δινει αυτο) ηταν πλεον θεμα ημερων να γινει δικο μου......... mitsubishi colt czt... μολις ειχε κυκλοφορησει .... ειχε ολες τις προυποθεσεις για μενα να κολλησω πραγματικα μαζι του.... στην συνεχεια καβαλησα και αλλα αυτοκινητα (συμπεριλαμβανομενου και porsche boxter).... ΟΜΩΣ, ακομα θυμαμαι εκεινο το πρωτο απογευμα (14 φλεβαρι 2005!) που το εβαλα μπροστα και εκανα τα πρωτα παρθενικα τουρμποχιλιομετρα.... ποιο στρωσιμο..... εκανα μερικα χιλιομετρα να ζεστανω νερα και λαδια και τα υπολοιπα ηταν συνεχομενα ροπιασματα, προσπερασεις και τελικες.... επεστρεψα σπιτι και επειδη δεν ειχα γκαραζ να το βαλω, το πηγα σε ενα υπογειο στην γειτονια μου, γυρισα να την πεσω, αλλα δεν εκλεινε το ματι. Στις 3 το πρωι δεν την παλεψα και βγηκα να κανω μερικα χιλιομετρα ακομα...! αλλα το γκαραζ ηταν κλειστο!!!! μονο που δεν επαθα εγκεφαλικο! ακομα το θυμαμαι εκεινο το βραδυ! φυσικα θυμαμαι ολα τα συναρπαστικα χιλιομετρα που εγραψα με αυτο το αυτοκινητο (μεχρι το προσφατο event στις Σερρες 5,6/6 'τετρακοσαρι ΙΙ')... θυμαμαι πολλα πραγματα που τα εκανα 'για πρωτη φορα'. την πρωτη φορα που φιλησα κοπελα (και ντραπηκα γιατι με ερεθιστηκα σεξουαλικα),την πρωτη φορα που προσπαθηνα να κανω ερωτα (και ειχα ιδρωσει απο το αγχος μου!), την πρωτη μου μεγαλη ερωτικη απογοητευση (δεν μιλουσα για μια εβδομαδα!), το πρωτο power on του δικου μου gameboy (!), το πρωτο boot του οικογενειακου amstard cpc (!)....

αλλα ...... εκεινο το πρωτο βραδυ που εβαλα μπροστα το κολτ.... ετυχε να αλλαξει την οπτικη μου γωνια για πολλα πραγματα.... #)

ειμαι κολτακιας, τι να κανουμε!!! αλλοι παλι ειναι μακαροναδες! ;)


Χα χα!!!

Άλλος ένας της "Ιαπωνικής σχολής"!!!!!!!!! Έτσι αγόρι μου!!!!! :D :D

Τι να σου κάνει η Πού(ρ)σαι; Μπροστά σε ένα τουρμπάτο Ιάπωνα δεν πιάνει μπάζα.

Σήμερα καβαλάω την ΤΤ όταν θέλω να ξελαμπικάρει το μυαλό μου (μου έχουν αφαιρέσει δύο φορές το δίπλωμα μέχρι στιγμής) και δεν συγκρίνεται μία ακόμα και δίπλα σε Corvette.

Όπως κατάλαβες το τούρμπο είναι καστομιά και γουστάρω να του δίνω λίτρα να ξεδιψάει!!!!!!!!!!

Ομολογώ ότι το κολτάκι δεν έχει πέσει στα χέρια μου, αλλά μια βόλτα μέσα στα Μέγαρα θα το έκανα άνετα!!!!!!!!! Έχω ακούσει ιστορίες αιώνιας αγάπης προς το αμαξάκι αυτό!!!!!!

@Manos: Μετά από αυτό το post πρέπει να γίνει delete το thread "post of the year" ! Δεν έχει κανένα νόημα πια!!!!!!!!!! :) :D

Βέβαια τώρα μένει να δούμε και post "το πρώτο κέρατο που έριξα ή έφαγα"! Καλή χώνεψη και βοήθειά μας!!!!!!!!!!!
 
Paspartoo είπε:
E ενταξει - αφου θιξαμε και την πρωτη επισκεψη σε οικο ανοχης - ειμαστε κομπλε...
ε,ναι...

κι εγω το ομολογω...

Φρυνη την ελεγαν και πριν απο μενα ηταν ο Περικλης με το Σωκρατη..

τιμη;δυο μναι...
 
Μπραβο ρε Don - το μαθαμε και αυτο - και στο καταλληλο φορουμ και στο καταλληλο thread.
 
τι μαθαμε;οτι επιφανεις ανδρες Αθηναιοι αρεσκοντο εις στα ξυνα;

ειναι κοινο μυστικο ..

και το πλεον ρετρο!

και δε νομιζω οτι τους εκθετουμε κιολας..

η μηπως λες για το ποσο πηγαιναν τα ξυνα κατα τον Πελοπονησιακο πολεμο;

πανω κατω τοσο ηταν..που να θυμαμαι τωρα.. :xm:
 
Paspartoo είπε:
E ενταξει - αφου θιξαμε και την πρωτη επισκεψη σε οικο ανοχης - ειμαστε κομπλε...

Paspartoo είπε:
Μπραβο ρε Don - το μαθαμε και αυτο - και στο καταλληλο φορουμ και στο καταλληλο thread.
Για να μην το κουράσουμε το ζήτημα για μία ακόμη φορά,αν τα posts (πρώτα το δικό μου και μετά,ως επακόλουθο αυτού,εκείνο του dokken) σε χαλάνε και σου ξυνίζουν,μπορείς να τα σβήσεις,εφόσον εξακολουθείς να έχεις τη δυνατότητα αυτή.

Είναι ΣΑΦΕΣΤΑΤΑ πιο τίμιο αυτό,απ' το να προσπαθείς να κάνεις ειρωνικά,άστοχα,άνευ λόγου,αιτίας και ουσίας,σχόλια,τα οποία υποβαθμίζουν κάτι που αποτελεί μια 100% απλή,ανθρώπινη,κατάθεση εμπειρίας και ανάμνησης,η οποία πραγματοποιήθηκε με τον δέοντα σεβασμό στο παρόν forum,χωρίς να προκαλέσει και χωρίς να εμπεριέχει στοιχεία αντίθετα με την δεοντολογία αυτού,την οποία πολύ καλά γνωρίζω και πιστότατα ακολουθώ.Ακόμη περισσότερο δε,είναι κρίμα να δυναμιτίζεις τη συζήτηση με τέτοια posts,με αναπόφευκτη κατάληξη αυτή μοιραία κάποια στιγμή να εκτροχιαστεί,να γίνει το thread μπάχαλο και μετά να έρθεις να τα σβήσεις για..."το καλό του forum".

Αν όμως δε σκοπεύεις ή (επιτέλους) κατανοοείς ότι δεν υπάρχει κανείς,-ο παραμικρός-,λόγος,να προβείς σε εκ νέου διαγραφές posts και να ακολουθήσεις τέτοιες πρακτικές χωρίς λόγο,αλλά βασιζόμενες σε εντελώς προσωπική αντίληψή σου επί κάποιων θεμάτων (με την οποία έχω ασφαλώς το δικαίωμα να διαφωνώ 100%,εξ' ου και προέβησα στο συγκεκριμένο post,πάντα όμως υπό την νοοτροπία που περιέγραψα παραπάνω),παρακαλώ,μη μου απευθύνεσαι με τον τρόπο αυτό και μη ψάχνεις να σχολιάσεις τα posts μου χρησιμοποιώντας τέτοιο ύφος,δεν είναι αποδεκτό.

Όλα έχουν ένα όριο και καλό θα ήταν να προσέξεις κι εσύ,όπως όλοι μας εδώ μέσα,να μην το ξεπερνάς,μια και κανείς και τίποτα δε σου δίνει το δικαίωμα αυτό.Πρώτος το παράδειγμα σωστής συμπεριφοράς οφείλει να δίνει ο "ανώτερος" ημών εδώ μέσα,ώστε να ακολουθούμε κι οι υπόλοιποι.Εσύ με κινήσεις όπως η παραπάνω,μόνο αυτό δε κάνεις και προσωπικά λυπάμαι πολύ γι' αυτό.

Συνεπώς,και τα δύο posts μας δε χωράνε στο παρόν νήμα,σβήσε το δικό μου,κάνοντας την εύκολη κίνηση,ή συλλογίσου ορθά και κάνε κάτι το οποίο θα σημαίνει και κάτι ουσιώδες τελικά,και παράλληλα αποτελεί και τη δύσκολη κίνηση,κι απομάκρυνε το δικό σου,μια και κανένα λόγο ύπαρξης δεν έχει...
 
Δεν modαρα το αρχικο σου post - ουτε τα θετικα σχολια που ακολουθησαν - και φυσικα δεν χρειαζομαι την αδεια σου ή τη συγκαταθεση σου για να το κανω.

Παρατηρησα απλα τη διαθεση σου να κανεις "οικο ανοχης" ενα ακομα thread - που και συμφωνα με τον αρχικο poster του - δεν ειχε καμια σχεση με αυτα που εγραψες.

Τις διαφωνιες/παρατηρησεις/σχολια σου, μονο με pms.
 
Λορένα είπε:
Εννοω τις πρωτες φορες απο πραγματα που θυμομασταν πως καναμε, και τις καναμε.. με αποτυχια.
πχ πρωτη φορα που επλυνα τα δοντια μου (ξερω δεν περιμενατε αυτο για πρωτη φορα, σορι) θυμαμαι πως καταπια ολο το νερο μαζι με τον αφρο, και ηταν απαισιο. #)
Αντί να σφάζεστε για μπούρδες κοιτάχτε ποιό είναι το ακριβές θέμα του topic και πάρτε τον Μάνο στο ψιλό... :diablotin:

Πάντως βρε Λορένα μου, είδα και εγώ ένα "ενδιαφέρον" θέμα και μου έκοψες την φόρα από το πρώτο post... :sealed:
 
Paspartoo είπε:
και φυσικα δεν χρειαζομαι την αδεια σου ή τη συγκαταθεση σου για να το κανω.
Μέσα από posts όπως αυτό δείχνεις τη νοοτροπία που σε διακατέχει πλήρως 4+ χρόνια τώρα στο forum αυτό.Συνέχισε έτσι,καλά πας....

Paspartoo είπε:
Παρατηρησα απλα τη διαθεση σου να κανεις "οικο ανοχης" ενα ακομα thread - που και συμφωνα με τον αρχικο poster του - δεν ειχε καμια σχεση με αυτα που εγραψες.
Ενδιαφέρουσα τοποθέτηση!

Δε μου λες και ποια ακόμη threads έχω κάνει έτσι;

Πάλι εντυπωσιασμό θες να δημιουργήσεις,μη μπορώντας να δικαιολογήσεις αυτά που γράφεις;

Και μετά από αυτό βέβαια,κάνε ένα κόπο να μας πεις πόσα threads έχεις κάνει εσύ έτσι,με πόσους έχει αρπαχτεί,πόσους έχεις διώξει από 'δω μέσα κατά καιρούς και πόσοι έχουν απομείνει τελικά που σε πάνε και που αληθινά πιστεύουν ότι πράττεις χρήσιμα και για το καλό του forum,κι όχι για προσωπικούς σου λόγους.

Φυσικά θα παρατήρησες ότι εξακολουθείς να είσαι Ο ΜΟΝΟΣ που τάχα μου τον προσέβαλε το περιεχόμενο του post μου....

Paspartoo είπε:
Τις διαφωνιες/παρατηρησεις/σχολια σου, μονο με pms.
Εσύ την παρατήρησή σου παραπάνω γιατί δεν την απέστειλες με p.m;
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Μανο απο το πρωτο ποστ αυτου του thread ειχε ευγενικα και χαριτωμενα υπονοηθει οτι οι πρωτες φορες που περιεγραψες θα ηταν εκτος θεματος.

Oυδεις σου διεγραψε κατι. Απλα και ως παλιουρας επρεπε να το μυριστεις διαβαζοντας το πρωταρχικο ποστ της Λορενας οτι το ποστ σου ηταν O.T.
 
Πάνο,θα παρατήρησες προφανέστατα ότι στην πορεία του thread,πολλά παιδιά δε μείνανε στο να αναφέρονται στην "πρώτη φορά με αποτυχία",αλλά αναφέρθηκαν και σε αυτές με επιτυχία.

Από 'κει και πέρα,(ορθότατα) δεν ξεκαθαρίστηκε από την Λορένα ότι δε μπορούσαμε,ότι απαγορευόταν,να γράψουμε γι' αυτό στο οποίο αναφέρθηκα και που εξακολουθώ να μη κατανοώ τι και ποιον προσβάλλει -εντάξει,εκτός φυσικά του Paspartoo που ψάχνει επί μονίμου βάσεως λόγους να προσβάλλεται και να το παίζει δικαστής,σερίφης κτλ κτλ-,οπότε γιατί είναι τόσο Ο.Τ αυτό που έγραψα;

Anyway,αν εσύ νομίζεις -μια και ξέρεις ότι τη δική σου κρίση την εμπιστεύομαι- ότι το post μου δημουργεί πρόβλημα και το GRM δεν "αντέχει" ένα τέτοιο,σβήστο,δε χρειάζεται να το κάνουμε θέμα.Αν όχι,ας σταματήσει κι ο Paspartoo να μας κάνει μαθήματα ηθικής,καλής συμπεριφοράς κι εγώ δε ξέρω τι άλλο,για μία ακόμη φορά...
 
H Lorena γραφει

Και δεν εννοω κατι πονηρο βρε...αδικα τρεξατε
αρα ειναι O.T το ποστ σου για αρχη.

Οπως σου ειπα, κανενα ποστ δεν σβηστηκε. Τα περι Ηρακλη δεν αφορουν το δημοσιο ταμπλο και καλο ειναι οπως σου εγραψε να συνεχιστει η διαφωνια με PMs
 
Ερμηνεύεις λανθασμένα αυτό που γράφει η Λορένα,δε σημαίνει ότι επειδή η ίδια δεν αναφέρθηκε σε αυτό,καθιστά Ο.Τ την αναφορά από κάποιον,οποιοδήποτε άλλο.

Επαναλαμβάνω πάντως ότι αν εξακολουθείς να θεωρείς Ο.Τ και "προβληματικό" το post μου,στείλτο να πάει στο διάολο να τελειώνουμε,κρίμα είναι να γίνεται τόσο θέμα για το τίποτα.

Τα περί Ηρακλή δε θα αφορούσαν το δημόσιο ταμπλό αν κι εκείνος δεν έγραφε

"Παρατηρησα απλα τη διαθεση σου να κανεις "οικο ανοχης" ενα ακομα thread"

όσο και το ειρωνικό αρχικό του σχόλιο,απευθυνόμενος σε μένα.Θα μπορούσε να το κάνει με p.m.Δεν το έκανε.Οπότε τώρα δε γίνεται να μου λέτε ότι δε μπορώ να γράψω αυτό που θέλω στο δημόσιο ταμπλό.Η νοοτροπία "τα δικά μου,δικά μου και τα δικά σου,δικά μου" ποτέ δεν ήταν λογική.Κι είμαι σίγουρος ότι κατανοείς 100% αυτά που γράφω...
 
εντελως πληροφοριακα χειροτερη ειναι η ολη αναστατωση που επικρατησε επειτα, παρα το ποστ του Μανου (το οποιο προσωπικα οχι μονο δεν με ενοχλησε αλλα το βρηκα και χαριτωμενο)
 
Πράγματι, κι εγώ χαριτωμένο το βρήκα, αλλά ίσως να "ανοίγει την πόρτα" για άλλα ποστς, από άλλους, λιγότερο χαριτωμένα! ;)

Με το παραπάνω, δε δικαιολογώ τα όσα ακολούθησαν έπειτα....
 
Πίσω
Μπλουζα