Paspartoo είπε:
E ενταξει - αφου θιξαμε και την πρωτη επισκεψη σε οικο ανοχης - ειμαστε κομπλε...
Paspartoo είπε:
Μπραβο ρε Don - το μαθαμε και αυτο - και στο καταλληλο φορουμ και στο καταλληλο thread.
Για να μην το κουράσουμε το ζήτημα για μία ακόμη φορά,αν τα posts (πρώτα το δικό μου και μετά,ως επακόλουθο αυτού,εκείνο του dokken) σε χαλάνε και σου ξυνίζουν,μπορείς να τα σβήσεις,εφόσον εξακολουθείς να έχεις τη δυνατότητα αυτή.
Είναι
ΣΑΦΕΣΤΑΤΑ πιο τίμιο αυτό,απ' το να προσπαθείς να κάνεις ειρωνικά,άστοχα,άνευ λόγου,αιτίας και ουσίας,σχόλια,τα οποία υποβαθμίζουν κάτι που αποτελεί μια 100% απλή,ανθρώπινη,κατάθεση εμπειρίας και ανάμνησης,η οποία πραγματοποιήθηκε με τον δέοντα σεβασμό στο παρόν forum,χωρίς να προκαλέσει και χωρίς να εμπεριέχει στοιχεία αντίθετα με την δεοντολογία αυτού,την οποία πολύ καλά γνωρίζω και πιστότατα ακολουθώ.Ακόμη περισσότερο δε,είναι κρίμα να δυναμιτίζεις τη συζήτηση με τέτοια posts,με αναπόφευκτη κατάληξη αυτή μοιραία κάποια στιγμή να εκτροχιαστεί,να γίνει το thread μπάχαλο και μετά να έρθεις να τα σβήσεις για..."το καλό του forum".
Αν όμως δε σκοπεύεις ή (επιτέλους) κατανοοείς ότι δεν υπάρχει κανείς,-ο παραμικρός-,λόγος,να προβείς σε εκ νέου διαγραφές posts και να ακολουθήσεις τέτοιες πρακτικές χωρίς λόγο,αλλά βασιζόμενες σε εντελώς προσωπική αντίληψή σου επί κάποιων θεμάτων (με την οποία έχω ασφαλώς το δικαίωμα να διαφωνώ 100%,εξ' ου και προέβησα στο συγκεκριμένο post,πάντα όμως υπό την νοοτροπία που περιέγραψα παραπάνω),παρακαλώ,μη μου απευθύνεσαι με τον τρόπο αυτό και μη ψάχνεις να σχολιάσεις τα posts μου χρησιμοποιώντας τέτοιο ύφος,δεν είναι αποδεκτό.
Όλα έχουν ένα όριο και καλό θα ήταν να προσέξεις κι εσύ,όπως όλοι μας εδώ μέσα,να μην το ξεπερνάς,μια και κανείς και τίποτα δε σου δίνει το δικαίωμα αυτό.Πρώτος το παράδειγμα σωστής συμπεριφοράς οφείλει να δίνει ο "ανώτερος" ημών εδώ μέσα,ώστε να ακολουθούμε κι οι υπόλοιποι.Εσύ με κινήσεις όπως η παραπάνω,μόνο αυτό δε κάνεις και προσωπικά λυπάμαι πολύ γι' αυτό.
Συνεπώς,και τα δύο posts μας δε χωράνε στο παρόν νήμα,σβήσε το δικό μου,κάνοντας την εύκολη κίνηση,ή συλλογίσου ορθά και κάνε κάτι το οποίο θα σημαίνει και κάτι ουσιώδες τελικά,και παράλληλα αποτελεί και τη δύσκολη κίνηση,κι απομάκρυνε το δικό σου,μια και κανένα λόγο ύπαρξης δεν έχει...